QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 16, 16:37)
Kaaa? Tavo nešventinto tvarto gyvulys mirė?
Mirė...kažką užnuodytą pagriebė ir surijo, mamai nematant, per pasivaiksciojimą. Zliumbdama nuveziau pas veterinara, bet jie negalejo isgelbeti mano brangiausio draugo.
QUOTE(-burbanti- @ 2020 07 16, 22:11)
Mirė...kažką užnuodytą pagriebė ir surijo, mamai nematant, per pasivaiksciojimą. Zliumbdama nuveziau pas veterinara, bet jie negalejo isgelbeti mano brangiausio draugo.
Užjaučiu. Gaila draugelio

O man taip trūksta Iriso, ateidavo, pradėdavo trintis galva į mane, lovoj krapštydavos, kad įleisčiau po kaldra, einant pro šalį apsiversdavo ant nugaros ir tik laukdavo, kol paglamžysiu, virtuvėj kai darydavau valgyt, pasistiebęs kišdavo leteną, bandydavo nuknist mėsos. O dabar taip tuščia, kaip norėčiau jį paniurkyti bent vieną kartą
Ryžikas vakar iškeliavo. Žinojau, kad tai tik laiko klausimas, bet galvojau, kad ilgiau pagyvens. Vakar vakare guliu lovoj ir dzingt mintis, kad vaistus pamiršau sugirdyti ir kai prisiminiau, kad jo nebėra, apsižliumbiau
Oi, apkabinu ir verkiu kartu.
oi Dirve, Dieve...uzjaučiu.
Maniskis jau ousmetis kaip mires, o as vis dar paverkiu jo.
Užuojauta ir tau.
Išgyvensit, nieko tokio!
Aišku išgyvensim, bet liūdna ir ilgu.
Bet daugiau jokiu gyvunu, užtenka.
Bet daugiau jokiu gyvunu, užtenka.
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 17, 14:02)
O aš noriu meino, reikia man murkiančio kudliaus šalia. Parašiau į vieną veislyną, įtraukė mane į waiting list. Gal ne šiais metais, gal kitais, bet meiną turėsiu. Niekas Iriso nepakeis, bet mylėsiu ne mažiau
O tai tu neturejai meino? Juk buvai grozius kelusi.
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 17, 14:11)
Galvojau myznius anadien iskliavo..
Nu siaubas.
QUOTE(cambala @ 2020 07 17, 15:51)
To tai nei pats velnias neims, gyvas ir sveikas