Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Žygeiviams:

https://trenkturas.l...term=2020-07-29
Atsakyti

4u.gif
Aš turėjau omeny tas populiariasias, visur linksniuojamas ir brukamas vakcinas. Tikrai tikiu, kad yra vakcinų specifinėms ligoms kurios būtinos.
Bet tos masinės.... Da nu nafik.... Kad ir va su dukra buvom poliklinikoj - sako nuo encefalito akiepysitės? Nu tai sakau tikrai tikrai ne. Nusijuokė ir tiek 😁😁😁

Nuoširdiai linkiu, kad infekuotos erkės nesutiktum nei tu, nei tavo šeimos nariai.Nes encefalitu serga sunkiai, kai kurie ir neįgaliojo vežimuką atsisėda.Na, nebent nuo asfalto nei žingsnio nežengiate.

Šnd važiavau į namus savo kliento kirpti.Vyras kaip ąžuolas,o jau mėnuo, kaip vos per kambarį pereina.Maža maža erkutė iš koto išvertė.Taisosi po truputuką, bet sakė dar reikės mano paslaugų.

Nuo Laimo ligos vakcinos nėra.

Atsakyti

Aš gal durnai paklausiu, o ta vakcina tai reiškia, kad nesusirgsi ar ir kitiems pernešt negalėsi?
Tiesa pasakius, aš nenoriu skiepytis unsure.gif

As manau vakcinos arba palengvina sirgima, arba deka ju, nesergi isvis. O kai nesergi, tai ir neplatini.

Tik del sitos koronos vakcinos as labai atsargiai ziuriu. Bando ant smugio daryti, mazai laiko tyrimams, salutiniams isnagrineti, istirti didele imti, isigilinti ir t.t. As noreciau ja pasiskiepyti tik po kazkiek laiko, kai jau bus isgaudytos visos klaidos.

Atsakyti

Nuoširdiai linkiu, kad infekuotos erkės nesutiktum nei tu, nei tavo šeimos nariai.Nes encefalitu serga sunkiai, kai kurie ir neįgaliojo vežimuką atsisėda.Na, nebent nuo asfalto nei žingsnio nežengiate.

Šnd važiavau į namus savo kliento kirpti.Vyras kaip ąžuolas,o jau mėnuo, kaip vos per kambarį pereina.Maža maža erkutė iš koto išvertė.Taisosi po truputuką, bet sakė dar reikės mano paslaugų.

Nuo Laimo ligos vakcinos nėra.

Mano kolega po encefalito liko viena ausimi kurcias. Buvo 18a metu kai prasirgo. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 29, 15:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72687622" data-time="1596004734"><div><p>Aš gal durnai paklausiu, o ta vakcina tai reiškia, kad nesusirgsi ar ir kitiems pernešt negalėsi?
Tiesa pasakius, aš nenoriu skiepytis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As manau vakcinos arba palengvina sirgima, arba deka ju, nesergi isvis. O kai nesergi, tai ir neplatini.</p><p></p><p>Tik del sitos koronos vakcinos as labai atsargiai ziuriu. Bando ant smugio daryti, mazai laiko tyrimams, salutiniams isnagrineti, istirti didele imti, isigilinti ir t.t. As noreciau ja pasiskiepyti tik po kazkiek laiko, kai jau bus isgaudytos visos klaidos.</p>

Vat aš dėl lygiai to paties ir nenoriu. Neaišku, ką dar su ta vakcina galim gaut.

Skaitau Beatos Tiškevič knygą. Visai neseniai dar rašiau, kad negaliu jos pakęsti, o dabar atrodo, kad įsimylėjau wub.gif Kokia nuoširdi ir drąsi moteris. Ir dar humoro jausmas koks wub.gif
Atsakyti

Mylimuke,ką turi mintyje,rašydama,kad su vakcina gali gauti?

Nesikabinėju,tiesiog klausiu.

Atsakyti
Lietuva sieks įsigyti vakcinų nuo koronaviruso 70 proc. šalies populiacijos

Ar nesikartos scenarijus, kaip buvo uzpirkta pigi, bet neveiksminga vakcina nuo gripo. Nesinori, kad pirmenybe skirtu kainai, o ne vakcinos veiksmingumui ir patikimumui.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 29, 17:40)
<p>Mylimuke,ką turi mintyje,rašydama,kad su vakcina gali gauti?</p><p>Nesikabinėju,tiesiog klausiu.</p>

Turiu omeny šalutinius poveikius, ne tik greitus, bet ir vėliau išlendančius.
Atsakyti

Vat aš dėl lygiai to paties ir nenoriu. Neaišku, ką dar su ta vakcina galim gaut. Skaitau Beatos Tiškevič knygą. Visai neseniai dar rašiau, kad negaliu jos pakęsti, o dabar atrodo, kad įsimylėjau.

Kokia nuoširdi ir drąsi moteris. Ir dar humoro jausmas koks

As irgi skaiciau. Viesa psichoterapija. Man patiko atvirumas. Jos matyt toks budas

lipti is savo bedu - sneketi viesai. Bent jau buvo. Dabar ji jau susituri. 

Atsakyti

Mylimuke,ką turi mintyje,rašydama,kad su vakcina gali gauti? Nesikabinėju,tiesiog klausiu.

As skaiciau, kad lyg nuo ebolos vakcina pasiskiepije sirgo dar sunkiau. Nesinoretu va tokios gauti. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 29, 19:32)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72688077" data-time="1596029107"> Vat aš dėl lygiai to paties ir nenoriu. Neaišku, ką dar su ta vakcina galim gaut. Skaitau Beatos Tiškevič knygą. Visai neseniai dar rašiau, kad negaliu jos pakęsti, o dabar atrodo, kad įsimylėjau.
<p>Kokia nuoširdi ir drąsi moteris. Ir dar humoro jausmas koks </p></blockquote>
<p> </p>
<p>As irgi skaiciau. Viesa psichoterapija. Man patiko atvirumas. Jos matyt toks budas</p>
<p>lipti is savo bedu - sneketi viesai. Bent jau buvo. Dabar ji jau susituri. </p>

Aš ją užfiksavau tik kai dėl studijų skundėsi, kad sunku ir patyčios. Nuo tada ir galvojau apie ją kaip skystą žliumbikę.
Bet šitą knygą, aš supratau, kad parašė, kai jai jau buvo viskas ok. Kiek daug išdrįso padaryti su tokiu prastu "bagažu".
Dėl to dalinimosi, tai kaip kada. Kartais visai gerai, kai dalinasi giliais dalykais, o gal atsiras nors vienas, kuris dabar jaučiasi panašiai, ir jam tai bus pirmas žingsnis pakilt?
Va nepatinka, kur apie nieka rašo - čia pavalgiau, čia pašikau, čia tą ir aną.
Atsakyti

Aš ją užfiksavau tik kai dėl studijų skundėsi, kad sunku ir patyčios. Nuo tada ir galvojau apie ją kaip skystą žliumbikę. Bet šitą knygą, aš supratau, kad parašė, kai jai jau buvo viskas ok. Kiek daug išdrįso padaryti su tokiu prastu "bagažu". Dėl to dalinimosi, tai kaip kada. Kartais visai gerai, kai dalinasi giliais dalykais, o gal atsiras nors vienas, kuris dabar jaučiasi panašiai, ir jam tai bus pirmas žingsnis pakilt? Va nepatinka, kur apie nieka rašo - čia pavalgiau, čia pašikau, čia tą ir aną.

Oho, Mylimuke. :) Komentarai del LMTA atmosferos sklinda ne tik is Beatos. N zmoniu kalbejo. As turiu draugu irgi, tai visiska tragedija.:) Tu turbut nesi patyrus kazko tokio, kad tau ji zliumbike pasirode. 

Atsakyti