Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 30, 20:16)
Bobute, megsti gaminti?
O vaikai tavo?

Siaubingai nemėgstu. Bet gaminu. Vaikai irgi nemėgsta😄
Papildyta:
Išviriau širyt pietus vyrui į darbą, chowder, vietoj krevečių nusipirkau miksą- midijos, kalmarai ir krevetės. Načiort, daugiau nedarysiu tokios klaidos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 30, 20:20)
As idara kepiau. Na kam virti grybus, jei balandeliai dar papildomai troskinsis. Todel apkepinusi darzoves, ijas dedu grbus supjausciusi kubeliais, paberiu speciju, maltais lauro lapais, savo firminiu pipiru misiniu: 4 dalys juoduju maltu pipiru, 1 dalis kvepianciu, 1 dalis kalendros, 1 dalis muskato riesuto (man tinka viskam). Marti patobulino, dar deda ciberzole (kurkuma), na ir drsuka. Specias reikia deti is karto kai sudedi grybus, nes veliau grybai neabsorbuos speciju kvapu ir skonio. Apkepu. Istraukusi priberiau gera pundeli krapu. Sumaisiau. Viskas. Dariau balandelius kaip ir su mesa.
Cambala, tie balandeliai siandienos interpretacija. Visiem patiko. Sake uzskaito, darysim kita karta. Siaip, siek tiek birokas idaras, jei patinka ryziai, puikiausiai gali prideti, tikrai nesugadins.

Niam niam, net seiles sukilo beskaitant. Jauciu kaip skanu.
Aciu uz receptuka, butinai gaminsiu kai prigrybausi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 31, 10:54)
Aciu uz receptuka, butinai gaminsiu kai prigrybausi.

Tu čia Moontei siūlai prigrybaut? lotuliukas.gif
Tada čiur ir aš noriu pintinėlės, prie to pačio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 31, 09:59)
Tu čia Moontei siūlai prigrybaut? lotuliukas.gif

😂😂😂 m raides nepaspaudziau.
Atsakyti
Skaitau vienos psichoterapeutės mintis apie alkoholį. Kad tie, kurie drastiškai sukyla prieš jį, tėra kita alkoholizmo medalio pusė. Taip sakant, priklausomi nuo alkoholio, tik ne tiesiogiai kaip alkoholikai - alkoholis tiesiog sukelia stiprius jausmus.
Mano pastebėjimas, kad tai gana panašu į smurto aukas. Patys nesimuša, bet nuolatos yra įsitempę, skanuoja aplink ir "ieško" smurto apraiškų.
Tokiems dažniausiai labai norisi save ir viską aplink kontroliuoti (nes nei alko, nei smurto sukontroliuoti negalėjo).

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Grybų yra, bet visi sukirmiją.Tik voveraites dar galima į krepšiuką dėti.

Ir mašinų miške, kaip Gedimino prospekte.Ir ką jie ten veikia?

Buvau kaimuke, tai mieste daug ramiau.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 30, 21:20)
As idara kepiau. Na kam virti grybus, jei balandeliai dar papildomai troskinsis. Todel apkepinusi darzoves, ijas dedu grbus supjausciusi kubeliais, paberiu speciju, maltais lauro lapais, savo firminiu pipiru misiniu: 4 dalys juoduju maltu pipiru, 1 dalis kvepianciu, 1 dalis kalendros, 1 dalis muskato riesuto (man tinka viskam). Marti patobulino, dar deda ciberzole (kurkuma), na ir drsuka. Specias reikia deti is karto kai sudedi grybus, nes veliau grybai neabsorbuos speciju kvapu ir skonio. Apkepu. Istraukusi priberiau gera pundeli krapu. Sumaisiau. Viskas. Dariau balandelius kaip ir su mesa.
Cambala, tie balandeliai siandienos interpretacija. Visiem patiko. Sake uzskaito, darysim kita karta. Siaip, siek tiek birokas idaras, jei patinka ryziai, puikiausiai gali prideti, tikrai nesugadins.

Grybingais metais žiemai prisišaldom "kotletinių grybų" - išvirtus įvarius grybus (ūmėdes, gudukus, kelmučius, grūzdus, voveraitės, baltikus, žodžiu, kas tuo metu auga) gerai nuvarvinam, sumalam, dar papildomai skystį nuspaudžiam ir užšaldom, o žiemą dedam į kotletus, balandėlius, koldūnus, pyragėlius, žemaičių blynus ir t.t., įvairiom grybų/mėsos proporcijomis, kaip kada šauna į galvą, kartais vien tik su grybais. Gaila tik, kad pernai grybų mažai buvo, o ir šiemet grybų kol kas tik pavalgymui užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 31, 19:49)
Ir mašinų miške, kaip Gedimino prospekte.Ir ką jie ten veikia?

Gal ne grybų važiuoja biggrin.gif
Tuoj vėl miškai prisipildys, jei karantiną grąžins.
Atsakyti

Skaitau vienos psichoterapeutės mintis apie alkoholį. Kad tie, kurie drastiškai sukyla prieš jį, tėra kita alkoholizmo medalio pusė. Taip sakant, priklausomi nuo alkoholio, tik ne tiesiogiai kaip alkoholikai - alkoholis tiesiog sukelia stiprius jausmus.
Mano pastebėjimas, kad tai gana panašu į smurto aukas. Patys nesimuša, bet nuolatos yra įsitempę, skanuoja aplink ir "ieško" smurto apraiškų.
Tokiems dažniausiai labai norisi save ir viską aplink kontroliuoti (nes nei alko, nei smurto sukontroliuoti negalėjo).

b500d42cf2f7.jpg

Labai pritariu.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 30, 17:25)
Grybai, morkos, svogunai, krapai...

Fuuuu!
Grybai. Bwue.
Atsakyti
Pasirodo, moterys taip pat patiria erekcijas! Akytkūniai pasislėpę po lyt lūpomis, o klitoris yra varpos galvutės atitikmuo, ir per naktį jis sukietėja ir padidėja maždaug tiek pat kartų, kiek ir vyrai patiria naktines erekcijas ax.gif
Ne tokie jau mes skirtingi hihihi.gif
Atsakyti
Bet tai kokie tamsuoliai tie homofobai.
Skaitau apie transeksualumą. Kodėl tokiais tampama.
Po apvaisinimo motinos X susitinka su tėvo Y, ir jeigu tam tikru nėštumo metu vaisius dėl kažkokių priežasčių nebūna paveikiamas testosteronu, tai jis ir gimsta fiziškai mergaitė, nors genetiškai būna berniukas.
Dar būna tarpinių variantų tarp lyčių, kai TT netinkamai paveikia vaisių.
Ir ką, jie tikisi "išgydyti" tokius dalykus???

Beje, neseniai skaičiau, kad daugėja sutrikusių dėl savo lytinio identiteto žmonių, ypač jaunesnių tarpe. Berods JAV duomenys ten buvo.
Kaip manot, kodėl tai vyksta? Ar žmonės mažiau bijo pripažinti esantys kitokie, ar genetinių "neatitikimų" išties daugėja, ar žmonės psichologiškai sutrikę ir nežino, kas esantys, mano galintys laisvai pasirinkti lytį?
Atsakyti