Gali būti, kad tai vyksta kokiose prastos reputacijos vietose.
O gal tai yra piktų ex'darbuotojų kerštas, kad klientai nebeeitų.

Gana įdomi knyga, dvi norvegų būsimos medikės apie viską, nuo malonumų iki problemų.
Žemiau kaklo: viskas apie intymų moters gyvenimą
Nina Brochmann ir Ellen Stokken Dahl
Sužinojau, kaip genetiškai išsivysto netradicinė lytinė tapatybė, dar kartą aiškiai ir išsamiai apie kūno ir malonumų anatomiją, kontracepciją. Atvirai apie LPL ir kitas ligas.
Pasirodo, dar daug ko įdomaus nežinojau.
Nepatiko tik, kad jautėsi autorių labai didelis prielankumas hormoninei kontracepcijai, maždaug "tabletės išgydys viską",bet gal tai tik mano asmeninis žvilgsnis.
O tai kaip issivysto netiesi orientacija?
Is taves siaip labai jauciasi didelis neprielankumas hormoninei kontracepcijai, tai autores arba labai prielankios ir tau tas kliuna, arba jos vidutiniskai prielankios ir tau tas vistiek kliuna.
Nesu labai smarkiai neprielanki. Tik aš tikiu, kad yra ir teigiamų, ir neigiamų poveikių. O ir pati juk esu vartojusi.
Bet šiaip, jeigu gali nevartot, tai nevartok. Nebent jų atnešama nauda bus didesnė nei šalutiniai.
Man apie orientacija idomiau.
Del KT man rodos jau diskutavome, as nenoriu vel pradeti, bet daug moteru tiki mitais apie KT, o ne faktais. Cia tiesiog pastebejimas.
As manau, kad yra visokiu vietu. Apie Lt negaliu kalbeti, bet uzsienyje zinojau pastatu, kuriu sienomis tarakonai ropoja, o pirmame aukste - restoranas.
Aš Kinijoj kinijoj valgius vietoj, kur tarakonai per stalus bėgiojo. Nubrauki atbula ranka nuo stalo ir valgai toliau.
Aš Kinijoj kinijoj valgius vietoj, kur tarakonai per stalus bėgiojo. Nubrauki atbula ranka nuo stalo ir valgai toliau.
![]()
As cia jau apie Europa kalbu.
Ryte atvarem i dideli miesta Azijoje, dar ziurkes neissibegioje buvo. MB iesko “autentiskos” vietos, tai sako va, zek. Ten toks garazas is esmes. Salia ziurkes siuksliu deziu dangcius varto (ne metafora cia - tikrai varte), tai radau vieta su durim, kondiske ir europietiskais pusryciais. Buciau kitaip valgius ir ziauciojus, nors as jau street food tolerantiska esu ir tiesiog stengiuosi daug nemastyti.
O skanu tam tarakonyne buvo?