QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 08 05, 11:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72690174" data-time="1596614859"><div><p>Nesu labai smarkiai neprielanki. Tik aš tikiu, kad yra ir teigiamų, ir neigiamų poveikių. O ir pati juk esu vartojusi.
Bet šiaip, jeigu gali nevartot, tai nevartok. Nebent jų atnešama nauda bus didesnė nei šalutiniai.</p></div></blockquote><p>Man apie orientacija idomiau.

</p><p>Del KT man rodos jau diskutavome, as nenoriu vel pradeti, bet daug moteru tiki mitais apie KT, o ne faktais. Cia tiesiog pastebejimas. </p>
Apie orientaciją, tai visos ką tik užsimezgę gyvybės pagal nutylėjimą yra moteriškos, bet kai susitinka moters X su vyro Y, tai tam tikru metu vaisių paveikia testosteronas ir anas tampa vyrišku. O kartais būna, kad TT suveikia kažkaip netaip, tai ir lieka moteriškas kūnas su vyriška XY genetika. Tada ir gimsta tie, kurie jaučiasi beesą kitos lyties. Dar būna, kad vaisius įstringa tarpiniam virsmo variante ir gimsta su moteriškais vidiniais organais ir vyriškais išoriniais, arba atvirkščiai (žodžiu, miksas). Dar būna variantų XXX arba XXY arba tik X, tai irgi ten kažkokie apsigimimai būna.
Tokių dalykų smulkiai aš nežinojau, tai buvo įdomu. Kaip suprantu, genų nepakeisi, tai bergždžias reikalas gydyti nuo to, kas esi iš tikrųjų....