Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

O skanu tam tarakonyne buvo? 

Net labai. Specialiai ėjom ten ypatingų šašlykų, kurių porcija (5 iešmeliai) kainavo pigiau, nei mažas buteliukas alaus  :D 

Pasikepiau voveruškų ant sviestuko, su bulbe, pavydėkit tongue.gif

Nepavydžiu anei kiek, nes iš viso šito rinkinio valgyčiau tik sviestą  :D 

Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 08 05, 16:19)
Nes vaikai nelipa ant galvos 😆
Tada tiesiog galiu sedėt, būt su savo mintimis arba tiesiog bukai žiūrėt teliką

Rutina tai kas be ko. Ji valdo pas mus dabar. Beveik viskas pagal scenariju 😁
Covidas tai ne, pajabat man sita psichozė. Tokia mano nuotaika jau gerokai iki coviduko buvo

Taip yra kol vaikai maži. Palauk dar kelis metus, paaugs vaikai, net norėdamas dėmesio tiek nebegausi. Ir išvis, yra gerai bent retsykiais išeit kur nors dviese, be vaikų
Papildyta:
Buvom su vyru restorane vakar, užsisakiau grilled octopus, nu tai čiaumojau kaip padangą🤦‍♀️ vyro steikas skanus buvo😄
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 08 05, 11:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72690174" data-time="1596614859"><div><p>Nesu labai smarkiai neprielanki. Tik aš tikiu, kad yra ir teigiamų, ir neigiamų poveikių. O ir pati juk esu vartojusi.
Bet šiaip, jeigu gali nevartot, tai nevartok. Nebent jų atnešama nauda bus didesnė nei šalutiniai.</p></div></blockquote><p>Man apie orientacija idomiau. smile.gif </p><p>Del KT man rodos jau diskutavome, as nenoriu vel pradeti, bet daug moteru tiki mitais apie KT, o ne faktais. Cia tiesiog pastebejimas. </p>

Apie orientaciją, tai visos ką tik užsimezgę gyvybės pagal nutylėjimą yra moteriškos, bet kai susitinka moters X su vyro Y, tai tam tikru metu vaisių paveikia testosteronas ir anas tampa vyrišku. O kartais būna, kad TT suveikia kažkaip netaip, tai ir lieka moteriškas kūnas su vyriška XY genetika. Tada ir gimsta tie, kurie jaučiasi beesą kitos lyties. Dar būna, kad vaisius įstringa tarpiniam virsmo variante ir gimsta su moteriškais vidiniais organais ir vyriškais išoriniais, arba atvirkščiai (žodžiu, miksas). Dar būna variantų XXX arba XXY arba tik X, tai irgi ten kažkokie apsigimimai būna.
Tokių dalykų smulkiai aš nežinojau, tai buvo įdomu. Kaip suprantu, genų nepakeisi, tai bergždžias reikalas gydyti nuo to, kas esi iš tikrųjų....
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 08 05, 16:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72690239" data-time="1596617471"><div><p>O skanu tam tarakonyne buvo? </p></div></blockquote><p></p><p>Net labai. Specialiai ėjom ten ypatingų šašlykų, kurių porcija (5 iešmeliai) kainavo pigiau, nei mažas buteliukas alaus  biggrin.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72690589" data-time="1596635829"><div><p>Pasikepiau voveruškų ant sviestuko, su bulbe, pavydėkit vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Nepavydžiu anei kiek, nes iš viso šito rinkinio valgyčiau tik sviestą  biggrin.gif </p><p></p>

Valgyti kai salimais laksto tarakonai ar ziurkes? Nu nafig, apetito nebutu ? Tik wiaugt...
Atsakyti

Valgyti kai salimais laksto tarakonai ar ziurkes? Nu nafig, apetito nebutu ? Tik wiaugt...

Aš nesu tokia jAutri  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 08 05, 21:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72690692" data-time="1596655471"><div><p>Valgyti kai salimais laksto tarakonai ar ziurkes? Nu nafig, apetito nebutu ? Tik wiaugt...</p></div></blockquote><p></p><p>Aš nesu tokia jAutri  biggrin.gif​ </p>

Tai gal ir viduriu nebuvo paleide nuo antisanitariniu salygu?
Tikrai nepatikesiu, nes mes esam europieciai mirksiukas.gif .
Atsakyti

Tai gal ir viduriu nebuvo paleide nuo antisanitariniu salygu?
Tikrai nepatikesiu, nes mes esam europieciai mirksiukas.gif.

Ne, nebuvo. Nė vieno kartelio, per visas mano keliones, per visus valgymus antisanitarinėse salygose, dulkėse, pakelės užeigose ir t.t. Turiu kupranugario skrandį ir suvirškinti galiu net džiovintą puspadį.  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 08 05, 21:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72690703" data-time="1596657021"><div><p>Tai gal ir viduriu nebuvo paleide nuo antisanitariniu salygu?
Tikrai nepatikesiu, nes mes esam europieciai vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p></p><p>Ne, nebuvo. Nė vieno kartelio, per visas mano keliones, per visus valgymus antisanitarinėse salygose, dulkėse, pakelės užeigose ir t.t. Turiu kupranugario skrandį ir suvirškinti galiu net džiovintą puspadį.  rolleyes.gif </p>

Nu gal biggrin.gif .
Tik as netikiu. Nebent reikia skiepytis nuo visko ir gert saujom vaistus.

Tarakonai 8r ziurkes patys didziausi zarazu nesiotojai. Europieciai ne azijueciai, jie jeturi tam imuniteto.
Atsakyti

Nu gal biggrin.gif.
Tik as netikiu. Nebent reikia skiepytis nuo visko ir gert saujom vaistus.

Tarakonai 8r ziurkes patys didziausi zarazu nesiotojai. Europieciai ne azijueciai, jie jeturi tam imuniteto.

Jokių vaistų negeriu, net rankų nedezinfekuoju. Kiek nuplauna vanduo su (kartais) muilu, tiek. Skiepijuosi tik privalomais skiepais. 
Kita vertus, aš ir gripu nesu sirgus. Atspari brudams ir tiek.

Mano tėvai buvo ir sesuo yra lygiai tokia pat. O va tiek mano, tiek sesers vaikai jau turi truputį jautresnius skrandžius. Bet tik truputį. (Ech, netinkamai kraują praskiedėm....  :D ).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 05 rugpjūčio 2020 - 22:14
Paminėjo puspadį, prisiminiau vakarykštį aštuonkojį😆
Atsakyti

Paminėjo puspadį, prisiminiau vakarykštį aštuonkojį😆

:D​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 08 05, 21:11)
Jokių vaistų negeriu, net rankų nedezinfekuoju. Kiek nuplauna vanduo su (kartais) muilu, tiek. Skiepijuosi tik privalomais skiepais. 

As taip pat.
Siaip berods yra tyrymai atlikti, kad per didelis sterilumas neveda prie gero, nes organizmas nebesugeba pats apsisaugoti nuo paprasciausiu mikrobu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild DreaMer: 05 rugpjūčio 2020 - 22:30