Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Tak joks ne argumentas. Be čipo juo labiau nebus galimybės sugrįžti namo.
Papildyta:
Prie ko čia kaimo bobulkos? Jeigu randi pasimetusį gyvūną ir jį pasiimi, šeimininko ieškot privalai, kokie dar tingėjimai?

O prie to,kad labai daug gyvūnų palieka prie kaimų, miškuose.Mol,gal kas priglaus.Įsivaizduok, bobulę vežančią katiną ar šunį čipo ieškoti.

Ai, sunkią temą užkabinom :(

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 08 26, 17:50)
O prie to,kad labai daug gyvūnų palieka prie kaimų, miškuose.Mol,gal kas priglaus.Įsivaizduok, bobulę vežančią katiną ar šunį čipo ieškoti.
</p><p>Ai, sunkią temą užkabinom verysad.gif
</p><p></p><p></p>

Tik tiek pasakysiu, jeigu Lt egzistuotų didelės baudos už žiaurų elgesį su gyvūnais, tokių atvejų būtų mažiau. O jei kažkam čipas yra such a big deal, tai ką tada daro, jei gyvūnas suserga? Pas vetą neveža? Bet tikrai, geriau nebeplėtokim šitos temos
Atsakyti
Sutinku, niekas ksime galvos nesuks pamatęs besibastantį katiną. Dar jri panašus į veislinį-gal psimtų, gsl ir čipą nuvežtų nuskaityt. O paprastirms be šansų, ir mieste niekas jų šeimininkų neieško.
Atsakyti
Aš tai durnelė, pamačiau sergančią katę, parsitempiau namo, pas vet nuvežiau
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 08 26, 17:41)

Kodėl, gerą darbą padarei. Aš netempčiau namo, bijočiau kitas kuo užkrėst.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 26, 18:45)
Kodėl, gerą darbą padarei. Aš netempčiau namo, bijočiau kitas kuo užkrėst.

Turėjau nenaudojamą narvą, ten uždariau. Per kelias valandas, kol laukėm kol priims vetas, jai kartojosi priepuoliai, kažkas panašaus į epilepsiją. Palikau, sakau sumokėsiu už tyrimus. Atsiunčia vakare atseit kraujo tyrimų rezultatus, aiškiai parašyta data spalio 18, o katę radau spalio 23. Ryte skambina, sako katė naktį mirė, paskui pastebėjau nesutapimą su datomis, parašiau email, paprašiau paaiškint- ignoras. Garantuotai man vos išėjus katę užmigdė, o man atsiuntė fake kraujo "tyrimus" tik su data apsižioplino. Kai parsitempiau tą katę, parašiau vyrui, sako nu ką, turėsim tris katinus. Toks pat durnelis kaip aš
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 26 rugpjūčio 2020 - 17:55

Tereza, Moonte
O ka jūs valgot pvz?
Aš anksciau irgi gyvenau ant baltymų ir riebalų, dabar angl tikrai nemažai sunaudoju, turbūt dėl to storėju biggrin.gif
Moonte, sultys nieko gero, vaisiai gerai, nes lasteliena, o sultyse lieka tik cukrus. Manau čia marketingas padarytas, ypač su tais smučiais. smile.gifaišku geriau nei cola gert.

Mėsa, žuvis, kiaušiniai, sūriai ir kt. pieno produktai (viskas tik full fat), daržovės, riešutai. Viską gaminu ant gyvulinių riebalų. Iš aliejų tik kokoso, alyvuogių ir avokadų. Ekologiški, kiek tik įmanoma.

Jokio cukraus, jokių grūdinių ir krakmolingų daržovių, jokio paruošto maisto (čia ne apie restoranus kalbu, o apie parduotuvinį maistą pakuotėse ir maistą išsinešimui (šitas gaminamas ant sintetinių aliejų).

Uogos ir labai retkarčiais vaisiai.

Jokių sulčių.

Taip, storėjama nuo angliavandenių. Ir priedo jie dar alkį kelia. Taip gaunasi užburtas ratas - valgai, nes alkana, ir alkana, nes valgai. Na ir storėji  :D .

Aš irgi kaip Moonte nuo vaikystės nevalgydavau pusryčių, pietus irgi dažnai praleisdavau. Prisikimšdavau vakare ir eidavau miegoti. O kg lipti pradėjo tada, kai ėmiau dienos bėgyje užkandžiaut. Vis galvojau nu taip, gi amžius, medžiagų apykaita lėtėja... Bet paskui pasigilinus į gydytojų aiškinimus supratau, kad esmė ne tame. 

Nedaug turėjau numesti, kelis kg, bet nu niekaip man to nepavyko. Kelis metus stumdžiau juos pirmyn atgal. O dabar pe 6 savaites nučiuožė lyg nebuvę. Ir, svarbiausia, aš valgiau daugiau ir riebiau, bet per vieną kartą. Ir net be sporto, nes gymas uždarytas.

Dėl sulčių pritariu. Mest von ir net nežiūrėt į tą pusę, net jei jos naminės. Spaudžiant sultis sunaikinama viskas, kas ten buvo gero, ir lieka tik skystimas su cukrum. Ir tai dar blogiau, nei paprastas cukrus, nes vaisiuose yra fruktozė, kurios mūsų organizmas iš viso neperdirba, tik kaupia kepenyse.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 26 rugpjūčio 2020 - 18:12
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 08 26, 17:41)

Mano giminaite visus sergancius kasarus namo tempia. Juos gydo. Vienu momentu pas ja buvo gal 12 kaciu 2 k bute. Uzeini - is visi pusiu lenda, kilimais ant sienos ir sekcijom skraido. Baisu. Jai sunus pasake, kad anukiu veves jei nesusitvarkys.

Dabar tik 3 namue. Bet lauko vidus pamaitina, jei kazka - slambina sunui, pas vetus veza( laukines).

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 08 26, 17:54)
Ryte skambina, sako katė naktį mirė, paskui pastebėjau nesutapimą su datomis, parašiau email, paprašiau paaiškint- ignoras. Garantuotai man vos išėjus katę užmigdė, o man atsiuntė fake kraujo "tyrimus" tik su data apsižioplino.

Isgamos.
Tai mano drauge kaciukus kely pamiskej rado, nuveze i prieglauda, ten pradejo dejuot, kad vietos ner
V S organizacija ryskiai pagarsejusi ne kaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 26 rugpjūčio 2020 - 18:26

Mano giminaite visus sergancius kasarus namo tempia. Juos gydo. Vienu momentu pas ja buvo gal 12 kaciu 2 k bute. Uzeini - is visi pusiu lenda, kilimais ant sienos ir sekcijom skraido. Baisu. Jai sunus pasake, kad anukiu veves jei nesusitvarkys.

Tai gali būti mano ateitis  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 08 26, 18:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72698192" data-time="1598458934"><div><p>Mano giminaite visus sergancius kasarus namo tempia. Juos gydo. Vienu momentu pas ja buvo gal 12 kaciu 2 k bute. Uzeini - is visi pusiu lenda, kilimais ant sienos ir sekcijom skraido. Baisu. Jai sunus pasake, kad anukiu veves jei nesusitvarkys.
</p></div></blockquote><p></p><p>Tai gali būti mano ateitis  lotuliukas.gif​ </p>

Ta mano giminaite jau amziuje, virs 80. . Bet ji pries katinus labai sirgo. Reabilitavosi Sventojoj, is ten i Vln parsiveze akytemis sergancia kate...Murka pas ja pragyveno 18 metu, paprasta raine, bet buvo kazkas tookio... Nerealaus proto gyvunas
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 08 26, 19:11)
<p>Mėsa, žuvis, kiaušiniai, sūriai ir kt. pieno produktai (viskas tik full fat), daržovės, riešutai. Viską gaminu ant gyvulinių riebalų. Iš aliejų tik kokoso, alyvuogių ir avokadų. Ekologiški, kiek tik įmanoma.</p>
<p>Jokio cukraus, jokių grūdinių ir krakmolingų daržovių, jokio paruošto maisto (čia ne apie restoranus kalbu, o apie parduotuvinį maistą pakuotėse ir maistą išsinešimui (šitas gaminamas ant sintetinių aliejų).</p>
<p>Uogos ir labai retkarčiais vaisiai.</p>
<p>Jokių sulčių.</p>

Oi, tai man nelabai tokia mityba biggrin.gif , mėsos beveik nevalgau, bet keičiu pupelėm, avinžirniais, tofu, kad baltymų gauti, kiaušai kažko nevilioja, riešutus mėgstu (bet ten ir riebalas), o kokius gyvulinius, tipo ant taukų kepi?
Vat uogas visa vasarą kemšu saujom, daržoves iš savų daržų.
Greitmaisčio jau visą amžinybę nepirkau ir nesiruošiu.
Dar labai chia sėklas atradau, daug baltymų yra ir visokių gėrių, tai pusryčiam su uogom iš vakaro užmerktas.
Nu bet matau, kad reikia keisti, va 3 sav iš įdomumo žymėjausi ką ėdu, tai kalorijų norma, bet medžiagų proporcijos ne kažką. mastau.gif
Atsakyti
Čia mūsų pirmas augintinis Airijoj. Dukrai buvo 2, kai parsinešėm, pamatėm skelbimą, kad dovanojami kačiukai, nu sakom nueinam pažiūrėt, 4 rainiukai lakstė, atseit visos patelės. Dukra vieną išsirinko, pavadino Minnie, o po kelių mėnesių pamatėm, kad ta Minnie su kiaušais😆
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti