Vat uogas visa vasarą kemšu saujom, daržoves iš savų daržų.
Greitmaisčio jau visą amžinybę nepirkau ir nesiruošiu.
Dar labai chia sėklas atradau, daug baltymų yra ir visokių gėrių, tai pusryčiam su uogom iš vakaro užmerktas.
Nu bet matau, kad reikia keisti, va 3 sav iš įdomumo žymėjausi ką ėdu, tai kalorijų norma, bet medžiagų proporcijos ne kažką.

Tinka, tinka... Pabandyk ir pamatysi

As irgi pradzioje galvojau riebalai ne man, skrandis sustreikuos. O kai pradejau, ziuriu puikiai sekasi. O ir riebalu, juk daug nesuvalgysi. Mesos gali ir nevalgyti, cia jau kaip paciai patinka, tiesiog reikalingas baltymai, valgyk zuvi. Terezza isvardino, mano galva, geriausius riebalus, kokoso alieju-sviesta. Man tai atradimas, geriu su kava, idomus skonis.
Mano racione pagrinde, lapines darzoves, visi kopusai, sparagines pupeles, zali zirneliai, grybai (baltimu saltinis). Vartoju morkas, burokelius tik labai saikingai, turi daug cukraus. Vasara, kertu agurkus, pomidorus, laiskinius svogunus nors ir juos reiketu vartoti saikingai turi angliavandeniu. Angliavandeniu gali suvartoti apie 20-40 gr. per diena.
Terezza visiskai teisi, akcentuotdama, kad produktai kiek imanoma turetu buti ekologiski.
Tarp kitko, as irgi pradzioje skeptiskai ziurejau i tuos kiausinius. Bet kai pasidarai bliuda "siloso" issikepi kiausinuka su bekoniuku, ar be jo visai gerai susivalgo. As dar, pazaidziu, pasidarau omleta su darzovemis, pradzioje apkepinu spinatus, jie susileidzia ir is didelio kiekio iseina mizeris, imetu pomidoriuka, svoguniuka... Trumpai apkepu ir uzpilu kiausinio plakiniu, siek pakepinu nejudindama, kai matai kad plakinys jau beveik iskepe, negailint uzberi tarkuoto fermentinio surio ir perlenki omleta per puse, kad suris liktu viduje, sumazini kaitra, uzdengus dangciu, dar leidi pasust iki suris issilydis. Man skanu. Ir baisiai sotu.
Siaip KETO mityba praktikuoja ir vegetarai, tiesiog jiem privalu papildomai gerti B gupes vitaminus, neuzmirsti cinko (Zn), gelezies (Fe).
As ir duona, sau kepu ir semenu