Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 10, 10:42)
Durnas klausimas biggrin.gif
Bet gal žinot kokių liaudies gudrybių??...
Dukra nusipirko kedus, ir taip  graužia, nu ką daryt??? Tokie faini, o nešiot negali. Medžiaga minkštutė, bet ties kulnu, kur baigiasi batas, tas kraštelis trina. g.gif
Net aš šiandien prasiėjau, nu neįmanoma  unsure.gif

Su mediniu saukstu ta vieta trint kol suminkstes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 10, 10:42)
Durnas klausimas biggrin.gif
Bet gal žinot kokių liaudies gudrybių??...
Dukra nusipirko kedus, ir taip  graužia, nu ką daryt??? Tokie faini, o nešiot negali. Medžiaga minkštutė, bet ties kulnu, kur baigiasi batas, tas kraštelis trina. g.gif
Net aš šiandien prasiėjau, nu neįmanoma  unsure.gif

Aš pamenu kažką miglotai kaip į spaudžiantį batą prikišdavo degtinėje ar odekolone sumirkytų laikraščių (daug) ir palikdavo per naktį smile.gif Dabar niekaip nesuprantu kaip čia gali padėti biggrin.gif
Man yra buvę, kad "prasinešiodavo" bet hm, gal greičiau jau gražinčiau atgal dabar.
Ech, jau noriu kokių nors batų įdomesnių crazy biški stiliaus sportinių, eisiu šiandien apžiūrėti
Atsakyti
Man tai turbūt visi batai nusipirkus graužia, o paskui prasinešioja. Net elementarūs žieminiai minkštučiai ar sportiniai,tokia mano koja.
Nenorim gražint, nes jai patinka. Ir dydis geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 10, 11:09)
Man tai turbūt visi batai nusipirkus graužia, o paskui prasinešioja. Net elementarūs žieminiai minkštučiai ar sportiniai,tokia mano koja.

Jei nenori grazint, tai bent i puse ar visa dydi didesnius pakeisciau.
Atsakyti

Odai tampyti yra purskiklis, bet cia speju nepades. 

Skambes keistai, bet padeda nesioti uzsiklijavus lipnios juosteles ant tos vietos kur nutrins. Dar pries nutrinant.

Man geox batai nenormaliai tryne kauliukus, panesiojau savaite - patogiausi batai. 

Atsakyti

Užkulnius apkloti medžiaga ir plaktuku gerai atidaužyti.Kalbu iš savo patirties.Nes man net kambarinės tapkės pritrina.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 10, 07:51)
apie mediciną išmanau labai mažai, negaliu nieko pasakyt, o bet tačiau, Moonte, yra SM žmogus, kuris ŽINO viską, net tai, ko nežino....

Aci, bet as kaip nors... hihihi.gif

QUOTE(cambala @ 2020 09 10, 08:38)
Mazylei dare echoskopa, kad nustate? O gal padidejusi, o ne dviguba?

Gimdymo namuose per apziura. Sake, kad dviguba.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 09 10, 10:17)
Moonte,o jei pakonsultuotų kitas gydytojas?

Jau uzsirasem, penktadieniui.

Man tai toks atvejis pirma karta. Slegia nezinomybe. Kaip gyventi, kaip reaguoti, kokia prieziura, o gal cia viskas normaliai. Tiesiog baimes akys dideles.
Atsakyti
Ar kas patekote i pirmaji elektros rinkos liberalizavimo etapa?
Gavau kelis pasiulymus. Gal kas patars i ka kreipti demesi? KUr ziureti povandenines sroves?

Nakvisa?
Atsakyti
Lisitėja, Iš Šviesos,
Oi ačiū, bandysiu!

Moonte
Ne tiek ir daug tų tiekėjų
Radau straipsnį, pati dar neskaičiau
https://www.google.c...o...70315&amp=1
Aš asmeniškai rinksiuos žalią energiją, 4 iš 5 siūlo ją.
Pagal poveikį aplinkai, saulės baterijos geriausia šiuo metu.
Kaina kiek žiūrėjau visų panaši, centai skiriasi.
Galima rinktis pastovią kainą arba priklausančią nuo elektros biržos svyravimų (čia pigiau, bet gali ir pabrangt daugiau).
Kaip ten politinės srovės, tai aš nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 10, 14:36)
Ar kas patekote i pirmaji elektros rinkos liberalizavimo etapa?
Gavau kelis pasiulymus. Gal kas patars i ka kreipti demesi? KUr ziureti povandenines sroves?

Nakvisa?

Ummm
Mes liekam prie to pačio tiekėjo.
Argumentai: kogeneracinė veikia, Kruonio veikia ir etc. Pagal CEO kalbas elektra planuoja pigti ir sąnaudos butų mažesnes nei iš kitur perkant.
OL nuoma tiesiogiai iš dukterines įmones, nuomos mokesčiai OL nedideli. Konkurencijos tarnyba prižiūri vis dar akylai, nebent kas nors biržoje atsitiks.
Nutraukiam sutartį su ESO, pasirašom su Ignitis. Jokių tarpinių ar garantinių tiekimų neplanuojame.
Atsakyti

Aš pamenu kažką miglotai kaip į spaudžiantį batą prikišdavo degtinėje ar odekolone sumirkytų laikraščių (daug) ir palikdavo per naktį smile.gifDabar niekaip nesuprantu kaip čia gali padėti biggrin.gif

Čia pratampymui, kai ankšti. Drėgna oda tempiasi, o degtinė greitai išgaruoja. Su vandeniu tampant džiovinimas užtruktų kelias paras.

Atsakyti
Skaitau knygą apie žarnyną.
Jau radau, ką Terė sakė apie mėsą, kad ankštinių baltymai nepilni ir ne visad taip gerai kaip mėsos pasisavinami. Bet būtent soją išskyrė kaip geriausią šiuo aspektu.
O mėsa apskritai yra bene mažiausiai netoleravimų sukeliantis produktas, vien dėl to, kad mes patys esam mėsa biggrin.gif
Dar radau, kad kai žmogus netoleruoja laktozės, fruktozės ar glitimo, tai su savim "nusineša" ir aminorūgštį triptofaną, kuris dalyvauja gaminant serotoniną. Kitaip tariant, jeigu triedžiat, tai wc paliekat ir gerą nuotaiką blink.gif biggrin.gif

Dar pasidalinsiu įdomybėm 👌
Atsakyti