Aha, mes irgi keni statom jau nezinau kiek metu. egliu nebenoriu, badosi, spygliai byra, dar vasara kokiam kamputy gali rast spygli susiguzusi

Baiginėju Unikausko knygą (čia to, kur per teliką rodydavo
), tai ten taip gražiai su visais paaiškinimais apie protarpinį badavimą, riebalų ir baltymų naudą, angliavandenių žalą, kaip išvengti vėžio ir Alzheimerio, ir tt.
Tip top viskas, ką Terė rašėir Moonte turbūt taip maitinasi ne be reikalo. Svarbiausia, kad buvo surašyti smulkiai produktai, tai dabar jau tikrai rasiu, ką valgyti, nes Terės bacon su kiaušais mane labai atgrasė
Dar supratau, kad keletą metų atgal aš praktiškai tobulai maitinausi, intuityviai tiesiog, net nesuprasdama naudos
Ai, o ką norėjau paklausti, ar esat bandžiusios akupunktūrą? Kokie įspūdžiai?
Aš jo nei skaičiau, nei klausiau. Bet iš to, ką sakai, panašu, kad kalbam tą patį. Aš ne kaip gydytoja, žinoma.
Baiginėju Unikausko knygą (čia to, kur per teliką rodydavo
), tai ten taip gražiai su visais paaiškinimais apie protarpinį badavimą, riebalų ir baltymų naudą, angliavandenių žalą, kaip išvengti vėžio ir Alzheimerio, ir tt.
Tip top viskas, ką Terė rašėir Moonte turbūt taip maitinasi ne be reikalo. Svarbiausia, kad buvo surašyti smulkiai produktai, tai dabar jau tikrai rasiu, ką valgyti, nes Terės bacon su kiaušais mane labai atgrasė
Dar supratau, kad keletą metų atgal aš praktiškai tobulai maitinausi, intuityviai tiesiog, net nesuprasdama naudos
Ai, o ką norėjau paklausti, ar esat bandžiusios akupunktūrą? Kokie įspūdžiai?
Nu apsviesk mane irgi, prasau. Kaip sitas mitybos budas vadinasi?