<div>
<p>Esmę trumpai galima? Nes dietom JOKIOM netikiu, tik gyvenimobūdu.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Tai ir yra gyvenimo būdas - nevalgyti š ir nežiaumoti nuolat.</p>
va ir man tokiį meniu sudėliojo, tris dienas turėjau rašyt smulkiai kada ką ir kiek valgau. Ir po to atsiuntė pastebėjimus, jopjaumat, vieną dieną devyni valgymai, pasirodo, net trys riešutukai yra valgymas.
Tai sėdau ant penkių, griežtai, bet va kaip eklerų atsisakyti....mmmmmmniam
Butent.
Svarbu veiksmingas ir tinkantis didumai zmoniu. Todel nemazai daliai zmoniu tai tampa kasdienine mityba.
Si neva dieta is esmes buvo sukurta diabetikams, dar praeitam simtmetyje. Jos pagalba, zmones turintys perteklini svori, savaime suprantama jie daugiausia linke sirgti diabetu, BE JOKIU BADAVIMU NUMETA SVORI.
Man asmeniskai tai visai neaktualu. Aktualu, mazinti angliavandeniu kieki maiste, nes juo "minta" vezines lasteles. Mitybos apgalba noriu suaktyvinti savo organizme autofagija. Viskas. Dabartiniai kraujo tyrimai puikus. Pagerejo imunine sistema. Orai nelepina, net sloga nesirgau, tai isties puikus rezultatas.
Del sios priezasties galima sakyti, kad laikausi KETO mitybos plano. Vieninteli kuo turiu rupintis, kad suvartociau reikiama kieki kaloriju, nes ir taip esu per liesa. Kaip jau minejau, as puikiai jauciuosi taip valgydama, saldumo poreikis, nors ir siaip jo neturejau niekada, isvis isnyko, del saldumo trukumo nejauciu jokio diskomforto, o ir siaip, pakito skonis, atsirado daugiau jo pojuciu.
Va ko kartais norisi, tai patiekalu is dziovintu pupeliu, zirniu, na ir bulvyte mielai suvalgyciau. As gi iki siol ruosiu savo seimynai "normalu maista", kai nejauciu alkio, poreikio valgyti, tai maisto gaminimas man nekelia jokiu negiamu pojuciu, net ismokau "is akies" sudyti maista, jo net neragaujant.
Siaip, is esmes problemu nematau, valgant darzoves, o as ju valgau isties nemazai, kartu su jomis gaunu reikiama kieki lastelienos ir teisingu angliavandeniu, o ir musu organizmas sugeba perteklinius baltymus paversti angliavandeniais. Todel diabetikai privalo idemiau vadovautis KETO mitybos proporcijomis. Sveikam zmogui, pakanka sumazinti angliavandeniu vartojima, ypac greitai isisavinamus, jie nereikalingi ir is esmes to pakanka. Taip gali gyventi visa gyvenima, be streso, nesikankinant alkiu, o ir nereikia perteklinai treniruotis, tiesiog palaikai savo organizmo tonusa.
Idomumo delei, pasidomekite petrazoles ir tarkim jums patinkancio vaisiaus maistine sudetimi, nustebsite, kad paprasta petrazole savo maistine verte, vitaminais ir minieralais pranoksta DIDUMA vaisiu.
Jei buti saziningai, as vartoju vaisius. Na tarkim i salotas itarkuoju obuoli, vasara pilna burna valgiau uogas, bet jos ir taip nepriskiriami prie draudziamu KETO mitybos produktu. Pradejau rasyti ir pagalvojau, na nevalgau as tu vaisiu kilogramais, na jei sulamoju puse aplesino, kriausike, ar kivi, na nera tai svieto pabaiga, kazkaip naturaliai is to KETO, net nesistengdama neiskrentu, o jei ir iskrisciau, tai ne problema, as gi ne diabetike.
va ir man tokiį meniu sudėliojo, tris dienas turėjau rašyt smulkiai kada ką ir kiek valgau. Ir po to atsiuntė pastebėjimus, jopjaumat, vieną dieną devyni valgymai, pasirodo, net trys riešutukai yra valgymas.
Kokių dar penkių??? Max 3 (visiškai sveikam žmogui), o tvarkant metabolinės sistemos sutrikimus ir to išbalansavimo pasekmes 2 arba 1k/d. Ekstremaliais atvejais dar rečiau.
Kai nustoji valgyti angliavandenius, pradingsta poreikis eklerams ir kitiems saldumynams. Aplamai nejauti alkio jausmo. As net kartais galvoju, kad gal reiktu valgyti viena karta per para. Nes antraji karta valgau todel, kad reikia suvartoti reikiama kaltoriju kieki, o ne todel kad alkana.
Tai sėdau ant penkių, griežtai, bet va kaip eklerų atsisakyti....mmmmmmniam</p></div></blockquote><p></p><p>Kokių dar penkių??? Max 3 (visiškai sveikam žmogui), o tvarkant metabolinės sistemos sutrikimus ir to išbalansavimo pasekmes 2 arba 1k/d. Ekstremaliais atvejais dar rečiau.</p>
ne, man tas netinka. Aš turiu valgyti penkis kartus, čia jau kitaip nebus.
2/1 k.d. Aš irgi nepasiekiu. Jeigu bent kažkiek skrandis sukasi tuščiomis apsukomis - garantuotai po savaitės gersiu vaistus nuo skausmų.
O tu pamegink ir pamatysi

AS irgi anksciau valgiau mazai, bet dazniai. Gilioje jaunysteje perskaiciau apie badavimo nauda organizmui t.t. Pratempiau tris dienas, alkis, galvos skausmas... Kam man tai? O dabar, be problemu, nes visa tai sukelia didumos praktikuojama angliavandeniu mityba, insulinas sukelia alkio jausma.
Butent.
Svarbu veiksmingas ir tinkantis didumai zmoniu. Todel nemazai daliai zmoniu tai tampa kasdienine mityba.
Si neva dieta is esmes buvo sukurta diabetikams, dar praeitam simtmetyje. Jos pagalba, zmones turintys perteklini svori, savaime suprantama jie daugiausia linke sirgti diabetu, BE JOKIU BADAVIMU NUMETA SVORI.
Dar epilepsija taip gydoma, įvairiausi uždegimai, alergijos ir t.t. Tiksliau nustojama sirgti, nes eliminuojamas ligų tirgeris.
ne, man tas netinka. Aš turiu valgyti penkis kartus, čia jau kitaip nebus.
Nejuokink voveraičių. Dažnas valgymas naudingas tik sūdmaisčio ir vaistų pardavėjams.
Ir faktas, kad nori valgyti dažnai, rodo, kad valgai š, kuris ne tik kad neduoda sotumo, bet ir palaiko alkį net tada, kai kcal kiekis gerokai viršija reikiamą.
2/1 k.d. Aš irgi nepasiekiu. Jeigu bent kažkiek skrandis “sukasi tuščiomis apsukomis” - garantuotai po savaitės gersiu vaistus nuo skausmų.
Tuščias skrandis nesisuka. Nes jis tuščias. Nėra maisto - nėra rūgšties. Rūgštis neėda ir neerzina - skrandis gyja.
Bet problemos gali būti dėl senų opų ir erozijų, kurioms neleidžia užgyti būtent dažni valgymai. Nes kuo dažniau valgai, tuo dažniau jas ėda skrandžio rūgštis.