Jei kas nors atkreipe demesi i mano nuoroda, tai jugoslavai labai graziai pavaizdavo maisto industrializacija.Ir ta originali vegeta nera joks blogis. Su visa kinu druska. Blogis buvo kai baltojo katino svetaine su pauliumi kovu padare reklama- sriuba su vegeta,kepsnys su vegeta ir zalios salotos su vegeta. Perlenke ,zmones ,labai perlenke. Beje meduoliai ir morku pyragai kepami su ta vegeta.Nepaminejo, turbut jugoslaviskai nesuprato.
Ką čia, Alta, aiškint, jei moteros nežino kitios vegetos, apart blogosios.
Na tai suzinos. As gi nekvalifikuota mokytoja,man naujos zinios alergijos nesukelia.
Aš tai perku žolelių mišinius, be druskos ir t.t., bet dažniausiai tai atskiras džiovintas žoleles, pati maišau kaip man patinka. O dar lartais pati džiovinu ir maišau savo išsiaugintas.
O Vegeta tai ne pats baisiausias blogis su E, lyginant su tuo, ką dauguma suvartoja su visu šlamštmaisčiu prie savaitgalinių atsipalaidavimų ir kavinių picukių.
Man tai keista, kad visos mes įsivaizduojam sveikuolės, jei nevartojam Vegetos.
Čia kaip pas kunigą ateina žmogus ir sako, niekaip dievui nenusikaltau, nes penktadienį pasninkauju.
Apsimetat ir tiek.
Jei kas nors atkreipe demesi i mano nuoroda, tai jugoslavai labai graziai pavaizdavo maisto industrializacija.Ir ta originali vegeta nera joks blogis. Su visa kinu druska. Blogis buvo kai baltojo katino svetaine su pauliumi kovu padare reklama- sriuba su vegeta,kepsnys su vegeta ir zalios salotos su vegeta. Perlenke ,zmones ,labai perlenke. Beje meduoliai ir morku pyragai kepami su ta vegeta.Nepaminejo, turbut jugoslaviskai nesuprato.
Kaip seniai ta baltojo katino svetainė buvo, gal prieš 20 metų.
Jie tų perlenkimų turėjo ne vieną. Buvo ten dar tokia indiška arbata reklamuojama, kuri išvis buvo kenksminga pripažinta, dėl savo ingridientų. O aš nusipirkau ir gėriau, nu nenumiriau iškart, gerai, kad sureagavo kažkas ir parašė. Arbatėlė buvo skani, beje.
Apsimetat ir tiek.
Kuo apsimeta (-ame)?


As tai zoleles maisau su aliejum,bo isdziovintos dauguma igauna sieno kvapa.O dziovinu visokia paprikas ,morkas ,net baklazanai visai skanu dziovinti .Ta arbatele buvo su safranu? As pavadinimo nepamenu. Bet tokia urogenitalinei su safranu tipo , o paskui ten svino rado?
As ne sveikuole, bet bent jau E621 nevartoju.
As tai zoleles maisau su aliejum,bo isdziovintos dauguma igauna sieno kvapa.O dziovinu visokia paprikas ,morkas ,net baklazanai visai skanu dziovinti .Ta arbatele buvo su safranu? As pavadinimo nepamenu. Bet tokia urogenitalinei su safranu tipo , o paskui ten svino rado?
Atrodo, kad su šafranu, taip.
Ką čia, Alta, aiškint, jei moteros nežino kitios vegetos, apart blogosios.
Cia tai jau arogancija, Madam . Zmones domisi skirtingais dalykais. Ir jei man prieskoniu pasaulis idomumo nesukelia..tai as jau atsilikus? Ka cia man aiskint? O as tau galiu paaiskint Hadronu greitintuvo veikimo principa ir Higso bozono atsiradimo istorija. Speju nezinai. Man db tave del to niekint?
. Kaip sake Ensteinas..jei zuvi vertinsi pagal jos sugebejima ilipt i medi..tai ji visa gyvenima galvos esanti kvaila. Net ir Ensteinas cia biski susimove..pasirodo yra tokiu zuvu, kur i medzius lipa
As tai zoleles maisau su aliejum,bo isdziovintos dauguma igauna sieno kvapa.O dziovinu visokia paprikas ,morkas ,net baklazanai visai skanu dziovinti .Ta arbatele buvo su safranu? As pavadinimo nepamenu. Bet tokia urogenitalinei su safranu tipo , o paskui ten svino rado?
Džiovinu ir daržoves, salierus, morkas. Mano džiovykla dirba visą rudenį. Labai patogu turėti visokių mišinių, kai reikia staigiai kažką gaminti.
Dar bandžiau gamintis pomidorus džiovintus, bet tiesiog neišėjo, gal tempwratūrą netinkamą parinkau.