kristij, 06 Gru 2020 - 10:15, parašė: O kam izeidinet? Man irgi tokios pacios asociacijos..nesvarbu, ko dabar yra ar nera..asociacijos vis tiek kyla. Ir dabar del to reikia tyciotis?Ne bet man patinka madam,nieks(nu su ta išimtim) nesuprato tos vegetoa,bet lyg aš viena pasakiau.😁
Visoms susirode ,kad vegeta yra gryn ta kinu druska. Nieks nesigilino nei i organini,fairtreida ir sveikuoliska konteksta. O ir demonizavimas cia ne vietoje. Viskas kas vartojama su saiku ir tinkamai nera blogai.
Nebijok intemora turi galinga fronta,apgins tave nuo ekologisko maisto parduotuviu.
Ne bet man patinka madam,nieks(nu su ta išimtim) nesuprato tos vegetoa,bet lyg aš viena pasakiau.😁
Nu o kitos "gavo ausin" "palaikinusios Intemoeos durną supratį", nes nu "joms svarbu kvaila posta prilaikint"
Tai aš pati vartoju kažkiek tų mišinių kai būna, kad pasibaigia naminiai. Paprastą lidlinį. Tik perku be to gliutamato.
Man siaip tai nereikia to misinio. Niekada neperku.Uzsimaniau fermentuoto suvalkijos skilandzio. Balius prisiminiau.
Atsimenu laikus,kai baliuose buvo labai populiarus lasiniuotis. Gaminamas is lasiniu ,manu kruopu ir vegetos(tai nebuvo originali padravkos vegeta)Svarbiausia ,kad neskaitant tokios keistos sudeties tas gaminys buvo gan skanus.
Man siaip tai nereikia to misinio. Niekada neperku.Uzsimaniau fermentuoto suvalkijos skilandzio. Balius prisiminiau.
Kaip tik vakar kelis papirkau turguj. Suvalkijos gamyba, naturalaus dūmo. Siusiu Vokietijon.
Kas įdomiausia, kad įvedus į googlą "vegeta" gauni visai ne tai, ko tikiesi 😁
d0e139570afa79e2d9525df162c39a43.jpg 136,25KB
0 Parsiųsta kartų
O jei jau apie tą mūsų vegetą, tai manau dauguma išgirdę šį žodį mintyse įsivaizduoja kažką tokio...
GetInventoryImage.jpeg 77,37KB
0 Parsiųsta kartų
Nesu niekad pirkus, bet seniai seniai būdavo pas mamą. Ir kai pas mb atsikrausčiau buvo čia toks dalykas, iškeliavo į šiukšliadėžę.
Nors... tikrai naudoju įvairius prieskonius, ir sveikus, ir nelavai. Tiesiog ta tradicinė vegeta tokio bjauraus skonio jei gerai pamenu.
kristij, 06 Gru 2020 - 10:31, parašė: Nu o kitos "gavo ausin" "palaikinusios Intemoeos durną supratį", nes nu "joms svarbu kvaila posta prilaikint"Aš net nieko šiaip nebūčiau parašiusi,bet kai pati sako,o va tu dar šūdiniau valgai.tai jau ir supratau taip,nes kaip kitaip.kai argumentų nėra,tai geriausias puolimas.
Tikroji vegeta buvo itin populiari apie '95uosius. Net studentai barakuose turėdavo 🤣
Na bjaurastis kokių reta. Kaip ją mes valgyt iš vis galėjom
Tie daržovių ir prieskonių mišiniai be konservantų nei iš tolo jos neprimena. Net pavadinimas turėtų būti kitoks
Tie mišiniai neturi jokio intensyvaus kvapo. Tik džiovintų daržovių
Man tai tas pavadinimas ,tai ai.Tebūnie ,juk galima vadint taip ir daržovių mišinį. Bet kai jai buvo pasakyta,kad vegetoj ten visokių E yra, tai ji pasakė,"o tavo ten tavo pyraguose tai irgi visko yra."Nu tai būtų pasakius,kad "aš vadinu vegeta daržovių mišinį be jokių ten E."Nu ir ok. Tiesiog kitaip nelabai buvo įmanoma suprast.