Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia tai jau arogancija, Madam :). Zmones domisi skirtingais dalykais. Ir jei man prieskoniu pasaulis idomumo nesukelia..tai as jau atsilikus? Ka cia man aiskint? O as tau galiu paaiskint Hadronu greitintuvo veikimo principa ir Higso bozono atsiradimo istorija. Speju nezinai. Man db tave del to niekint? :). Kaip sake Ensteinas..jei zuvi vertinsi pagal jos sugebejima ilipt i medi..tai ji visa gyvenima galvos esanti kvaila. Net ir Ensteinas cia biski susimove..pasirodo yra tokiu zuvu, kur i medzius lipa :D

Kristij, tikrai ne arogancija. Tu protinga moteris, kuriai, manau, nesu pasakius blogo žodžio, tai tu ir suprasi.

Atsakyti

Nesuprasiu. Man tai arogancija :) 

Atsakyti

Cia tai jau arogancija, Madam :). Zmones domisi skirtingais dalykais. Ir jei man prieskoniu pasaulis idomumo nesukelia..tai as jau atsilikus? Ka cia man aiskint? O as tau galiu paaiskint Hadronu greitintuvo veikimo principa ir Higso bozono atsiradimo istorija. Speju nezinai. Man db tave del to niekint? :). Kaip sake Ensteinas..jei zuvi vertinsi pagal jos sugebejima ilipt i medi..tai ji visa gyvenima galvos esanti kvaila. Net ir Ensteinas cia biski susimove..pasirodo yra tokiu zuvu, kur i medzius lipa :D

Domiesi fizika? 

Atsakyti

kristij, 06 Gru 2020 - 13:40, parašė: Cia tai jau arogancija, Madam :). Zmones domisi skirtingais dalykais. Ir jei man prieskoniu pasaulis idomumo nesukelia..tai as jau atsilikus? Ka cia man aiskint? O as tau galiu paaiskint Hadronu greitintuvo veikimo principa ir Higso bozono atsiradimo istorija. Speju nezinai. Man db tave del to niekint? :). Kaip sake Ensteinas..jei zuvi vertinsi pagal jos sugebejima ilipt i medi..tai ji visa gyvenima galvos esanti kvaila. Net ir Ensteinas cia biski susimove..pasirodo yra tokiu zuvu, kur i medzius lipa :D
Tikrai ,kiekviena iš mūsų žino tam.tikrų specifinių dalykų.
Atsakyti

Domiesi fizika? 

Ne pacia fizika..o butent Hadronu greitintuvu :) Turiu draugeli dirbanti CERN'e..sudomino :D

Atsakyti

Ne pacia fizika..o butent Hadronu greitintuvu :) Turiu draugeli dirbanti CERN'e..sudomino :D

A tai čia daba ta vieta, turbūt, kur aš turėčiau parašyt apie mano amerikonę draugę iš NAS'o...

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 12 06, 15:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72747548" data-time="1607255965"><div><p>Ne pacia fizika..o butent Hadronu greitintuvu smile.gif Turiu draugeli dirbanti CERN'e..sudomino biggrin.gif</p></div></blockquote><p>A tai čia daba ta vieta, turbūt, kur aš turėčiau parašyt apie mano amerikonę draugę iš NAS'o...</p>

Cia ta vieta ,kai gauni i pilva ir uztyli.Taip ex auklejau.
O del sveikuolisko maisto ,tai dar labai svarbu maisto sezoniskumas. Net uz kinu druska svarbiau.
Ir dabar del selijos replikos,del pradzios. Kiekviena diena yra pradzia ir pabaiga.
Atsakyti

Gal NASA :hmm:​ 

Atsakyti

Jo, dabar kasdien kapoju persimonus. Kriausiu ir vynuogiu sezona uzbaigiau. 

Atsakyti

A tai čia daba ta vieta, turbūt, kur aš turėčiau parašyt apie mano amerikonę draugę iš NAS'o...

jei ji ka nors pasakojo apie Voyager..mielai paklausysiu...sitas man irgi labai idomus :)

Atsakyti

Jo, dabar kasdien kapoju persimonus. Kriausiu ir vynuogiu sezona uzbaigiau. 

as kasdien kapoju raugintus kopustus ir agurkus... :D pats sezonas...

Atsakyti

Tai jau paskui beliks mandarinai su bananais. 

Buvo kriauses, baigesi. 

Atsakyti