Turbūt tas Covid jau niekad nebeatsitrauks
Kaip pasiilgau savo vaiko. Dešimt dienų su tėčiu atostogavo, dabar izoliuojasi
Pasiilgo vaikas savo namų..
O kur buvo?
Blyn. Vakar 48 nauji covidai...
Kreivė kyla į viršų, o kas bus žiemą?
Nors šiaip bijoti kaip anksčiau, nustojau, bet esu pradėjus dantų tvarkymą, tai nežinia, ar nebūsiu kažkuriuo metu "palikta ant ledo".
Kaip pasiilgau savo vaiko. Dešimt dienų su tėčiu atostogavo, dabar izoliuojasi
Pasiilgo vaikas savo namų..
o tai kur jie izoliuojasi? ne namie?
Mums buvo 2019m rudenį, kad neatvykom per bookingą užbukintą viešbutuką Klaipėdoje. Tiesiog MB suklydo ir užbukino ne tą datą. Pagal aprašymą turėjom sumokėti, bet nieko nepaprašė ir nieko nepervedėm.
O, sveikinu 👍
Aš irgi dantis tvarkau. Nuo birželio kažkur.
Ir remontą vonios norim pradėti....
Kreivė kyla į viršų, o kas bus žiemą?
Nors šiaip bijoti kaip anksčiau, nustojau, bet esu pradėjus dantų tvarkymą, tai nežinia, ar nebūsiu kažkuriuo metu "palikta ant ledo".
nu jo..mano nuomotojas, kur anksciau nuomavausi sako issitrauke puse dantu, nes jam turejo implantus det priekiniams dantims ir wualia..korona, viska uzdare...zmogus per visa karantina be dantu vaiksciojo...
Man danti reik protezuot
Tai va, man ir. Išrovė birželį man du. O užvakar kai buvau, dar bėdą pamatė kažkokią, dėl to pas periodontologą siunčia. Žodžiu, manau, reikia gyvent į priekį ir viskas. Aš kažkaip pozityviai galvoju, kad nesustos, taip kaip kovą - balandį.
Dėl vonios remonto irgi neramu, gal ir palauktume pvz kokio pavasario. Bet kas užgarantuos, kad pavasarį tai jau bus viskas sukontroliuota...
Dabar izoliuojasi tėčio namuose (mes išsiskyrę)
Nu pagaliau penktadienis
Nors issimiegosiu be zadintuvo.
Nu ka, perzenge ir LT 16 riba.
Vistik ne.. 15,5
Po rugsejo 1 perzengs greit.