Mokyklose kitaip.Ten paaugliai,jie visur tusosi,važinėja.O jei profesinės? Bendrabučiai,po kelis vieenam kambary iš skirtingų miestų,savaitgaliais išvažinėja.nu ir iš vis tiesiog kuo daugiau įstaigų,tuo daugiau tikimybės. Man jau atrodo,kad tuoj visi spjaus ir priims kaip ligą tiesiog.skiepai kada bus gi bus.
Mokiniai ne namo eina, o vaziuoja i burelius, susitikineja su draugais ir pan. Vokietijoj kiek mokyklu jau uzdare.
Mokiniai ne namo eina, o vaziuoja i burelius, susitikineja su draugais ir pan. Vokietijoj kiek mokyklu jau uzdare.
Na taip... Kontaktu daugiau su darzeliais lyginant... Net vienoj klasej, nes darzelyje paprastai vaiku iki 20 ir kontaktas tik su pora aukletoju ir seimininkute, o mokykloj 30 klasej ir mokytoju kruva.
Ir darželinukai lygiai taip pat. Mūsiškiai ir į futbolą, ir į krepšį, dziudo, karatė, šokiai, gimnastika.... susitinka su draugais gi irgi.... Nėra taip, kad darželis - namai.
Na, tfu tfu tfu bar bar bar ... O gal šiais metais nebus būrelių. Bet tai irgi, nežinau, kaip užsidirbti kai kuriems žmonėms...
Tendencingai auga tas skaičius tas tai taip...
Na taip... Kontaktu daugiau su darzeliais lyginant... Net vienoj klasej, nes darzelyje paprastai vaiku iki 20 ir kontaktas tik su pora aukletoju ir seimininkute, o mokykloj 30 klasej ir mokytoju kruva.Na taip, bet eina į salę pas muzikę ir pas fizrukę. Na, sutinku, kad mokykla kažkiek kitaip, bet man rodos, labai ir panašu. Arba aš labai optimistiškai nusiteikus

Fėja*, 29 Rug 2020 - 11:22, parašė: Na taip, bet eina į salę pas muzikę ir pas fizrukę. Na, sutinku, kad mokykla kažkiek kitaip, bet man rodos, labai ir panašu. Arba aš labai optimistiškai nusiteikusLabai ir labai nepanašu.kardinaliai skirtingai.aš tai realistė.
Labai ir labai nepanašu.kardinaliai skirtingai.aš tai realistė.Pvz mūsų grupėje - 5 darbuotojai plius muzikė, fizrukė, logopedė. A, viena auklėtoja dirba per dvi grupes. Bet kokie kiti bendradarbiai gali ateiti. Tai neuždrausta. Ateina tiek auklytės, tiek kitos auklėtojos, administracijos darbuotojai. Visada ateina tėvai, močiutės, seneliai, broliai, sesės. Tie patys iš mokyklų... Mes tikrai nesam izoliuoti nuo aplinkos. Nepriėmė tėvų tik dvi savaites gal. Ir viskas. Visi pradėjo vaikščioti. Ir nieko nenutiko 👍Per 4 mėnesius. 👍
Mano vyresnėlei šiandien gedulas. Mirė aktorius kažkoks iš MARVEL. Ji tikrai verkia....
Fėja*, 29 Rug 2020 - 11:50, parašė: Pvz mūsų grupėje - 5 darbuotojai plius muzikė, fizrukė, logopedė. A, viena auklėtoja dirba per dvi grupes. Bet kokie kiti bendradarbiai gali ateiti. Tai neuždrausta. Ateina tiek auklytės, tiek kitos auklėtojos, administracijos darbuotojai. Visada ateina tėvai, močiutės, seneliai, broliai, sesės. Tie patys iš mokyklų... Mes tikrai nesam izoliuoti nuo aplinkos. Nepriėmė tėvų tik dvi savaites gal. Ir viskas. Visi pradėjo vaikščioti. Ir nieko nenutiko 👍Per 4 mėnesius. 👍Bus ,nes kitaip neįmanoma,nebent tos coronos tiesiog nėra.😁 Ar aš aiškiai pasakiau,kad paaugliai gyvena savo gyvenimą,jiems nepaiškinsi,o dar bendrabučiuose važinėja po visokius miestus .
https://m.facebook.c...100000874237763
As sita seku, visada nuotaika pasikeliu jos beklausydama
Vakar pažiūrėjau Sėlijos įdėtą nuorodą su tom trim mergikėm. Labai jau mielos.
--
O aš tai nesuprantu, kada bus dabartinis covid vadinamas antrąja banga, ko reikia statistikoj, kad taip vadintųsi. Jeigu jau uždaromos kai kurių valstybių sienos, o didžiausios iš jų p*x *istės įveda privalomas kaukes.
Dar mane biesinte biesina tie 'aukštuomenės' susibūrimai, viešai transliuojami, alkūnė prie alkūnės, be kaukių. Kur jau dėsis kaukes, kaipgi snukius savo turbintus pademonstruos?
Ir nuolat verkiantys bei prieštaraujantys taisyklėms viešų renginių tūzai.
Kaip sakė kažkas, jei nenori apsauginės kaukės, bus deguonies kaukė, rinkis.
Ir vasara gi vistiek kazkokia ir lietuvoje buvo ,saules radiacija gi pati efektyviausi dezinfekcija.Kada dar pasizmonet ,jei ne vasara.
Beje ,apie astrologija .Juodoji saule sviecia,dvi mano drauges buvo labai nuskriaustos uz gerus darbus.Butent labai ziauriai ir slyksciai pazemintos.
O baltarusijoje panasu isiplieks kazkas panasaus i jugoslavija, tik gal su maziau azarto ir kraujo. Visgi religinio aspekto nera. Baltarusja siaip ar taip visgi rytu reicho teritorija,daug konfliktu tas reichas gamina.