Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Savaitgali ruosiuosi pabandyt. 

Lauksim ispudziu

Atsakyti

Jauni vyrukai uz balkono, tereikia tik atverti langa ir istiesti ranka.  :rolleyes:

Kristij greit prasisuktu :D

Atsakyti

Griebtų.griebtų ,jei pasiektų.😁

Atsakyti

Ką tik apžiūrėjau savo kojinaitę tarp bato ir džinsų (tokių trumpesnių) ir pamačiau, kad ji visa kaip sušaudyta. O aš vaikščiojau ir nepastebėjau, kai užsimaukšinau, išsitiesino ir pasimatė. Nu ****. Kiaulius mano viską graužia. Už laptopo pakrovėją jau teko nemažai, kaip jis tą kojinę ir kada surado, klausimas. Reikės namie viską patikrinti, taip gali ir nusižudyti.

Atsakyti

A tai jis pas tave laisvai po namus risnoja?  :D​ 

Atsakyti

A tai jis pas tave laisvai po namus risnoja?  :D​ 

Ne, gyvena narvelyje su namuku viduje. . Tik nuo 6 iki 9-10 vakaro paleidžiamas risnoti po miegamąjį ir drabužinę. Ten jis turi daug namelių, tai eina nuo vieno prie kito. Kažką veikia. Tai ir nuveikia. :D  Kad kartono dėžes reikia suslėpti, tai žinau. Ir kad kutai nekabotų kažkokie, nes čia tai kaip maniakas. :D​ 

Atsakyti

O šuduku is paskos nepalieka? 

Atsakyti

O šuduku is paskos nepalieka? 

Iš paskos- ne. Turi savo vietas, toks jau yra. Bėga į savo tualetą, kuris paslėptas. O tie jo šūdukai labai nepiktybiniai. Va, sysaliukai tai dvokia.

Labai fainas kiaulius, beveik kaip šuniukas. :D Kitoks nei visi. Pvz, šaukiu vardu atėjus į kambarį, tai kur bebūtų, atvaro žiūrėt, ko reikia. Bet ne šiaip nematomai, o su įjungta "signalizacija" - "muk-muk-muk". :D 

Tep. Einu naujų kojinaičių pirkti.

Atsakyti

Uzsimaniau ir as kiauliaus :unsure:​ 

Atsakyti

Uzsimaniau ir as kiauliaus :unsure:​ 

Eik jau. Na, mielas gyvūnas, bet tu turi gi savo meiliūgą.

Pas mane tai jie atsirado visai netyčia, prieš dešimtmetį, visus auginau iki smerčiaus. Šitas ketvirtas. Kai iškeliauja, būna žiauriai gaila, kaskart prisiekiu sau, kad viskas, niekada daugiau.  O paskui vis tiek atsiranda. Netyčia.

Turi šunį ir džiaukis. Su šunimis nors pasikalbėti galima,  o šitas tai tik vienpusei meilei. 

Atsakyti

Mano šune buciniu maniake. Net liftu vaziuojant pora kart kaulija buckiu i kakta. 

Bet kiaulius irgi idomu, nu kitoks gyvunas. 

Atsakyti

Labas :)

Aš tai filmą Skaitovas žiūriu. Čia rekomenduotą. Žodžiu, netikėtas toks. Nebuvau skaičius apie ką. Dar nepabaigiau.  Įpusėjau. Bet nu labai patinka. Toks ne Holivudinis.

Dar buvau pas periodontę. Tai laukia keliose vietose dantenų operacija 😖 per kelūs kartus 😖

Atsakyti