Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O prie ko čia mušti? Nu leidies laižoma, tau ok, mano išmokyta - ne

Tai pati apie musima rasinejai. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 02, 19:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72700778" data-time="1599062934"><div><p>Kodėl turėčiau tave mušti 😄 Tau -gerai, man - gerai. Nematau jokių problemų 👍</p><p>Svarbiausia atsakingai auginam, prižiūrim, rūpinamės, ne mėtom, ne paliekam, ne px augintinis, kai saka. </p></div></blockquote><p>Mudvi ledus kartu valgom, as atsikandu, tada ji atsikanda biggrin.gif​ </p>

Ne, gi lauke uosto ir palaižo visokius šudukus, juk ir vaistus duodam nuo kirminų, o ir pačiai nemalonu tie laižymai
Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 02, 19:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72700790" data-time="1599063538"><div><p>O prie ko čia mušti? Nu leidies laižoma, tau ok, mano išmokyta - ne</p></div></blockquote><p>Tai pati apie musima rasinejai. </p>

Nesupratau, kokį musimą?
Atsakyti

Maniske jokiu suduku neuosto, suduose nesivolioja. 

Mazi vaikai daugiau visokio sudo lauke prisilaizo. 

Atsakyti

Aš būsiu baisai bloga, bet neleidžiu šunei laižytis, pasak jūsų bučiuotis, nu fui, dabar užmuškit... o mums gerai
Nu, kas apie musimus rasinejo?

Man malonu, kai sunis skruosta palaizo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 rugsėjo 2020 - 18:34

O prie ko čia mušti? Nu leidies laižoma, tau ok, mano išmokyta - ne

Ką aš žinau. Taip rašei.

Tai aišku :bokalai:

Aš būsiu baisai bloga, bet neleidžiu šunei laižytis, pasak jūsų bučiuotis, nu fui, dabar užmuškit... o mums gerai

Atsakyti

Man nebjauru visai, ana sune tai laizydavosi, kaip velnias. Sita nea. 

Man ją pabučiuot į tarpuragį visai patinka. Bet kai ji sugalvoja mane lyžtelt, man nelabai patinka 😄

Aš turėjau šunį prieš tai. Jis nesilaižydavo. Nei vieno mokiau nesilaižyt, nei kitą mokinau laižytis. Tiesiog skirtingi charakteriai, jaučiu  :hm:​ 

Atsakyti

Merginos, pradėjome žiūrėti su MB serialą. Pagal tikrus įvykius kurtas. Pažiūrėjome gal tris serijas. Bet nu fainas tikrai. Crazy toks atrodo. Escape at Dannemora.

Atsakyti

Mes atostogaujam pajūry. Oras palyginti geras, kaip rudeniui, beveik nelyja, nors prognozėse tai ištisai rodo lietų 😁 

Ir man patinka su šuniu bučiuotis, na ir kas. Jums su manim bučiuotis neteks, mb ir pats su ja bučiuojasi, tad mums visiems taip gerai, joks kitų reikalas iš tikro... 

O taip pagalvojau dabar, ko būna seksualiniame gyvenime tarp žmonių, tai šuns lyžtelėjimas čia visiškas mizeris ☺

Atsakyti

Aš tai esu LRT Labas rytas laidos žiūrovė. Prieš darbą man tik tas eina. Tai kažkada ten buvo gydytojas kažkoks, gal traumatologas... žodžiu, kalbėjo apie įkandimus įvairius ir gydymą, pagalbą sau ir kitiems. Kažkas tokio. Tai sako, o žinot, kieno įkandimas sunkiausiai gyja? Laidos vedėjas kažką ten šuns, gal katės. O ne, sako - žmogaus. Žmogaus burnoje daugiau bakterijų, visokio Š, nei šunio. Ir jei įkandama rimtai, kas būna aišku, itin retai, bet gydoma sunkiai. Tai va....

Šuo šuniui nelygu. Jei ėstų Š visokius, tada vienaip, bet manoji ji nieko neima. Jei būna kažkokio maisto lauke numesta, ar kaulų pvz būna, tai labai keista - ji juos apsisioja  :hm: Toks pas ją instinktas kažkoks keistas.

Atsakyti

mano šuo tai užlaižytų negyvai, jei jam kas leistų. Šitas šuo labai 'laižingas". :D O va ana šunė visiškai nieko nemėgo laižyti.

Skirtingi jie. Bet aš nemėgstu ir nesileidžiu. Būna, kad velniai žino ką uosto ar laižo lauke, tai nesinori man tuo dalintis.

Bet čia didelis šuo. O mažiukai kambariniai tai jie juk nebėga lauke kažkur, visada "ant akių", tai kažkoks meilus lyžtelėjimas tai nieko baisaus, man atrodo.

Tik paskutinis monos posto sakinys truputį šokiravo.  :D​   negalėčiau taip palyginti.

Atsakyti

mano šuo tai užlaižytų negyvai, jei jam kas leistų. Šitas šuo labai 'laižingas". :D O va ana šunė visiškai nieko nemėgo laižyti.

Skirtingi jie. Bet aš nemėgstu ir nesileidžiu. Būna, kad velniai žino ką uosto ar laižo lauke, tai nesinori man tuo dalintis.

Bet čia didelis šuo. O mažiukai kambariniai tai jie juk nebėga lauke kažkur, visada "ant akių", tai kažkoks meilus lyžtelėjimas tai nieko baisaus, man atrodo.

Tik paskutinis monos posto sakinys truputį šokiravo.  :D​   negalėčiau taip palyginti.

Visiškai nesuprantu, kuo blogas palyginimas  :D 

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 09 02, 21:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72700871" data-time="1599072262"><div><p>mano šuo tai užlaižytų negyvai, jei jam kas leistų. Šitas šuo labai 'laižingas". biggrin.gif O va ana šunė visiškai nieko nemėgo laižyti.</p><p>Skirtingi jie. Bet aš nemėgstu ir nesileidžiu. Būna, kad velniai žino ką uosto ar laižo lauke, tai nesinori man tuo dalintis.</p><p> Bet čia didelis šuo. O mažiukai kambariniai tai jie juk nebėga lauke kažkur, visada "ant akių", tai kažkoks meilus lyžtelėjimas tai nieko baisaus, man atrodo.</p><p><strong>Tik paskutinis monos posto sakinys truputį šokiravo.  biggrin.gif​   negalėčiau taip palyginti</strong>.</p></div></blockquote><p></p><p>Visiškai nesuprantu, kuo blogas palyginimas  biggrin.gif </p>

nes ji tiek neistvirkus kaip tu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti