Kas ta kali?
Geriau patylim?
Gaminu plovą, buvau apsipirkt, pakeičiau patalus, eisiu valyti langą. Atostogauju
Laba diena.
Amadėja, vaikiukui
Kaitindama vynuogiu sultis ir kepdama figu tarta ,klausausi kaip zinomas baltarusiu na protingas zmogus teigia ,ne tai kad kali yuga , bet kali ma atejo. Na ka jus galit apie tai pasakyt.
Beje figu tarta yra skaniau uz obuoliu tarta.
O tai ta tarta tai cia panasiai kaip pica?
Nes as namines picos pada darau ne su mielem, o su kefyru ir aliejum. Tarta tai turbut panasiau i kibinu tesla?
Ai, ir norėjau pasakyti, kad aš niekada neleidau vaiko į daržą ar mokyklą sergančio. Yra buvę, kad ir be temperatūros jautėsi vyresnėlė blogai. Ir nėjo. Mokosi puikiai. Abi. Parsinešė padėkas iš direktoriaus rugsėjo pirmą 😄😄😄
O tai ta tarta tai cia panasiai kaip pica?
Nes as namines picos pada darau ne su mielem, o su kefyru ir aliejum. Tarta tai turbut panasiau i kibinu tesla?
Man tai tarta asocijuojasi su neapdorotu termiškai, plonai pjaustytu užkandžiu
Ai, dar būna tartaletės -kai tešlos krepšelyje vaisiai, uogos...
Pas mane yra madre de pane ,pagaliau normalia isitaisiau . Labai skanios beskones bekvapes mieles.
Tai ta tesla pagerinu sviestu ir cukrum ir figu uzpjausciau .Ant kitos tartos figu ir obuoliu.
Ta be obuoliu skaniau.
Eina sau, kaip skaniai skamba
Kažkokia nostalgija...Toks gražus oras, šilta, bet viskas alsuoja rudeniu. Voratinkliai visur, mano ląstūnės žiedai vis krenta ir krenta. Katinai vėl sukūlė vazoną su gėle pavėsinėje, tai vėl važiavau pirkt. Reiks persodint. Ai, pirkt tai vazono, ne katinų važiavau.
Amadėja, Alta teisi, vaiko imunitetas slabnas. Reikėjo savu laiku, kad ir su šuniu pamiegotų ir brudnas rankas į burną kištų. O kai auga muilo ir rūpesčio burbule, tai tas imunitetas toks sintetinis...
Nu aš irgi taip auginau.glosčiau,popinau,virinau.su kepurėm.ir šalikais vyniojau,ausytė neduok D išlys.
Gal net neaugina Amadėja taip.Tiesiog vaikas toks.
Dabar suprantu,kad perlenkiau lazdą.
Man tas imunitetas iš viso kažkoks mistinis dalykas. Atrodo, stiprini tą imunitetą, darai, viską, ką reikia, o ligos puola ir viskas.
O kitas ir apsiryja ir nieko nedaro, ir į viską spjauna, ir neserga. Čia aš apie suaugusius.
Siūlomos legendos apie čigonų vaikus, kurie kažinkur makaluojasi, ir neserga. Tai kažkaip nesutinku, kad imunitetui įgyti reikia niekaip vaikų nesaugoti? Iš kur mes žinom apie tai, koks mirtingumas ir sveikata tų brudo gaunančių?
Man rodos, grūdinimas svarbu, o ne leidimas purve voliotis.
Pinotija, 03 Rgs 2020 - 15:19, parašė: Man tas imunitetas iš viso kažkoks mistinis dalykas. Atrodo, stiprini tą imunitetą, darai, viską, ką reikia, o ligos puola ir viskas. O kitas ir apsiryja ir nieko nedaro, ir į viską spjauna, ir neserga. Čia aš apie suaugusius. Siūlomos legendos apie čigonų vaikus, kurie kažinkur makaluojasi, ir neserga. Tai kažkaip nesutinku, kad imunitetui įgyti reikia niekaip vaikų nesaugoti? Iš kur mes žinom apie tai, koks mirtingumas ir sveikata tų brudo gaunančių? Man rodos, grūdinimas svarbu, o ne leidimas purve voliotis.Nu tai ką jinai jo negrūdina?