Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Va man ir dabar įdomu ką daryti? Vaikas biškį suslogavo, yra temperatūros ką daryti su darželiu? Pasakysi kad serga sakys pažymos reikia, kreipsies pas gydytoją tuoj prasidės koronų testai. Tos gydytojos ir nereikia kolkas.

Testą lieps tik tuo atveju jei atitinka keli simptomai. Vien temperatūra nieko nereiškia 

Atsakyti

kristij, 06 Rgs 2020 - 13:23, parašė: tik nepamirsk sankabos ismint :D Man taip buvo...Vaziuoju..matau stabdo policija..irgi issigandau..pradejau mintyse repetuot - sustot, ijungt avarinius, atidaryt langa...Nu ir ka stabdau stabdau..sankaba pamirsus...nu ir uzsitrukciojau policininkui palei kojas :D
Oj, juokiuos balsu :laugh: (nerandu lotuliuko)😄
Atsakyti

Pabudau siandien tik 12val..Puse nakties nemiegojau, ranka skaudejo. Nei nesiau kazka sunkiai, nei keliau, nei tempiau..speju vejas perpute ir koks peties sanario uzdegimas...ar koks nervo uzdegimas.. Jei tokie apskritai egzistuoja :D Bet slykstus jausmas, ypac nakti...skausmas nuo peties eina per ranka i delna, dar i sprando puse, i kaklo puse.. Rankos pakelt negaliu, tik koki 90 laipsniu...bet ir islaikyt sunku...skauda. O dar kazkada neseniai gyriausi, kad man niekada nieko neskauda..apart galva. Va tik pasigirk :D

MB panašiai pagal aprašymą buvo kelis kartus. Paskutinį kartą tai sutino pirštai, delnas. Kol priėji pas beurologą, buvo pasveikęs. Aš jam dėjau spiritinius kompresus delnui, riešui. Vyniojau šiltai. Jis tai įtarė riešo kanalo sindromą. Bet daktarai nieko nenustatė. Vaistų priešuždegiminių pagėrė ir tiek. 

Atsakyti

MB panašiai pagal aprašymą buvo kelis kartus. Paskutinį kartą tai sutino pirštai, delnas. Kol priėji pas beurologą, buvo pasveikęs. Aš jam dėjau spiritinius kompresus delnui, riešui. Vyniojau šiltai. Jis tai įtarė riešo kanalo sindromą. Bet daktarai nieko nenustatė. Vaistų priešuždegiminių pagėrė ir tiek. 

man tai peti skauda...tik tas skausmas kazkoks nueinantis net iki delno...

Atsakyti

Testą lieps tik tuo atveju jei atitinka keli simptomai. Vien temperatūra nieko nereiškia 

Testą lieps? Ar čia jau privaloma? 

Atsakyti

Labas dienas :)

Keptuvėj čirška baravykų galvos  :essen:​ buvom grybaut, prisirinkom nedidukų gražuolių kokį šimtą

Atsakyti

Labas dienas :)

Keptuvėj čirška baravykų galvos  :essen:​ buvom grybaut, prisirinkom nedidukų gražuolių kokį šimtą

Nenervyk!!!!!!!  :devil:​ 

Atsakyti

Testą lieps? Ar čia jau privaloma? 

Tik dėl temperatūros tikrai nelieps, gi ką tik rašiau 

Atsakyti

As, kai stabdau, tai ir sankaba kartu spaudziu, o kaip kitaip? 

Atsakyti

tai sustresavus daug nelogisku dalyku padarai :) Ka jau cia ta sankaba...

Atsakyti

man tai peti skauda...tik tas skausmas kazkoks nueinantis net iki delno...
Ir jam nueidavo iki peties.

Bet jo, tepalas diclac irgi buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 06 rugsėjo 2020 - 14:44

tai sustresavus daug nelogisku dalyku padarai :) Ka jau cia ta sankaba...

Taip, arba sustabdai ir pamiršti, kad ant bėgio stovi. Susinervijus visaip būna. Pamiršti, kad ne ant laisvos. Ir tada OPA 😄😄😄

Atsakyti