*** Sėlija, 06 Rgs 2020 - 20:11, parašė: Nan taskosi. Tik as begamindama tvarkausi, tai, kai isverda, buna svaru.Man irgi taškosi.tvarkausi,bet po to vistiek ir indai ir likučiai ir visi dar pritaško.
Tai kad tokia tarka jau nėra kažkas naujo, tokios buvo ir prieš 20 metų.
Man plovo gaminimas visai nesunkus. Tik aš darau jį savotiškai. Tarkuoju ne tik morkas, bet ir cukinijas, kartais ir moliūgo, ar kokią kitą daržovę, darau tik iš vištienos ar kalalutienos. Niekas neišsitaško, kol darau vieną operaciją, apsitvarkau, kaip viskas jau puode, viskas būna jau tvarkinga.
Bet kaip bebūtų lengva ar sunku, tai niekad nebus tas darbas, kuris vertingas kitų (t.y. valgytojų) akimis. Sušlamščia ir viskas lyg taip ir turėtų būti.
šiaip visi padėkoja visada. Bet mano laikas yra man vertingesnis už padėkas.
Šiandien apturėjau tokią migrenos ataką, kokios 20 metų nebuvo. Su regėjimo sutrikimais, o galvos skausmas buvo toks, kad nežinai, ar stovėt, sėdėt ar gulėt. Galva, atrodo, atskirai nuo kūno. Dievaži, norėjau numirti vienu momentu.
Turėjau prieš tai nemažą stresą dėl tėvo, kuris vėl bandė pabėgti pas save namo, jau nesupranta, kad vienas nenueis ir 200 m. Ir kad pats jau nei šiukšlių neiineš.
Po to, norėdama atsipalaiduoti, padirbėjau su gėlėm ir krūmais, pasitvarkiau aplinką, po to ir prasidėjo.
Pinotija, 06 Rgs 2020 - 21:23, parašė: Tai kad tokia tarka jau nėra kažkas naujo, tokios buvo ir prieš 20 metų. Man plovo gaminimas visai nesunkus. Tik aš darau jį savotiškai. Tarkuoju ne tik morkas, bet ir cukinijas, kartais ir moliūgo, ar kokią kitą daržovę, darau tik iš vištienos ar kalalutienos. Niekas neišsitaško, kol darau vieną operaciją, apsitvarkau, kaip viskas jau puode, viskas būna jau tvarkinga. Bet kaip bebūtų lengva ar sunku, tai niekad nebus tas darbas, kuris vertingas kitų (t.y. valgytojų) akimis. Sušlamščia ir viskas lyg taip ir turėtų būti. šiaip visi padėkoja visada. Bet mano laikas yra man vertingesnis už padėkas.Aha,gi galėčiau pamurkt per tą laiką,pasišildyt lrieš saulutę.Murrr...miau....
Pinotija, 06 Rgs 2020 - 21:26, parašė: Šiandien apturėjau tokią migrenos ataką, kokios 20 metų nebuvo. Su regėjimo sutrikimais, o galvos skausmas buvo toks, kad nežinai, ar stovėt, sėdėt ar gulėt. Galva, atrodo, atskirai nuo kūno. Dievaži, norėjau numirti vienu momentu. Turėjau prieš tai nemažą stresą dėl tėvo, kuris vėl bandė pabėgti pas save namo, jau nesupranta, kad vienas nenueis ir 200 m. Ir kad pats jau nei šiukšlių neiineš. Po to, norėdama atsipalaiduoti, padirbėjau su gėlėm ir krūmais, pasitvarkiau aplinką, po to ir prasidėjo.Tikrai skamba ne kaip.vaistų gėrei?
Tevukas nerimsta... jo.. uzaugini vaikus, tada ateina laikas tevus auginti.. toks gyvenimas.
*** Sėlija, 06 Rgs 2020 - 21:49, parašė: Tevukas nerimsta... jo.. uzaugini vaikus, tada ateina laikas tevus auginti.. toks gyvenimas.Jo.man dėl tėvo neramu .veju mintis,bet kažkoks kirminas graužia.sakė mama,kad negeria antrą savitę ir pakūdęs kažkoks atrodo..tfu tfu tfu.
O kodel negeria, gal ka skauda?
*** Sėlija, 06 Rgs 2020 - 21:59, parašė: O kodel negeria, gal ka skauda?Nesako...
Ziurekit, kad kokia prostata nebutu, gedijasi gal pasisakyt.