Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 06 Rgs 2020 - 22:12, parašė: Ziurekit, kad kokia prostata nebutu, gedijasi gal pasisakyt.
Nežinau.bet gal atsigaus.Kažkada jam irgi buvo užėję ,prieš keletą metų.
Atsakyti

Tikrai skamba ne kaip.vaistų gėrei?

Vaistų tai gėriau visokių, bet vienų, kurie padeda tikrai, neradau.

Kol tie vaistai suveikė...

Tevukas nerimsta... jo.. uzaugini vaikus, tada ateina laikas tevus auginti.. toks gyvenimas. 

Visą gyvenimą buvo toks gerietis, visų mėgstamas, visada pasiruošęs bet ką padaryti dėl savų.

Tiesiog ne tas žmogus, kurį aš pažinojau.

Išsigalvojimai, pretenzijos, nesąmonės.  Iki absurdo, iš kurio galima juoktis, arba verkti, net nežinau.

Ko niekam nelinkiu. Visada maniau, kad bus daug rūpesčio su mama, o su tėvu tai vienas juokas, o išėjo atvirkščiai.

Atsakyti

Nesako...

Prostata, skrandis, kepenys. Paprastai  kažkodėl nesako, kiek pastebėjau iš aplinkinių. Dažniausiai dėl prostatos.

Jei būna širdis, tai būtinai papasakoja.

Atsakyti

Pinotija, 06 Rgs 2020 - 22:24, parašė: Prostata, skrandis, kepenys. Paprastai kažkodėl nesako, kiek pastebėjau iš aplinkinių. Dažniausiai dėl prostatos. Jei būna širdis, tai būtinai papasakoja.
Oi,gal ne.nežinau.
Atsakyti

Pasakojo mama_ kaimynė yra 93m,bet dar stipri,su skrybėlaite ir rankinuku išeina pasivaikščiot.

Sakė atvažiuoja mama su tėvu iš sodo ir ji lipa.ir rėkia:Jonai ,ko tu mane vakar mušei mušei per galvą.

Mama sako,kad Regina,mūsų vakar nebuvo.Tada užvakar.ir užvakar mūsų nebuvo.Tai tada kažkas išėjo iš jūsų buto ir mušė mušė mane per galvą.Nu sakė,nieko nebesakė.Kitą diebą mama Pūką 🤣 pasikeidus muša karbonadus ,sako žvilgt pro langą ,Regina rėkia kažką ir mėto akmenukus į langą.O buvo tokia inteligentiška moteris,kažkokio ten profesiriaus našlė.Gyveno Gedimino prospekte,po to  kažkaip ar tai pardavė,ar tai sūnui atidavė tą butą , o jis jai čia nupirko.

Atsakyti

Šį rytą, žiūrėdama laidą Gardu Gardu, sužinojau, kad yra tokios jūros gėrybės, kaip kriliai. Nu gyvenime nebuvau apie tokius girdėjus, nei mačius parduotuvėj... MB girdėjęs, žino, o aš pirmą kartą tą žodį išgirdau. 

Nu buna ju ikrai stiklainiuose :)

Atsakyti

Va man ir dabar įdomu ką daryti? Vaikas biškį suslogavo, yra temperatūros ką daryti su darželiu? Pasakysi kad serga sakys pažymos reikia, kreipsies pas gydytoją tuoj prasidės koronų testai. Tos gydytojos ir nereikia kolkas.

Nereik pazymu. Ju gi net neberaso. Jei uzsitesia virs 2 sav.,reik pagrist...na, vizitu pas daktarus, kad buvo.

Atsakyti

Apie vyrus kalbejot.

Maniskis labai retai kazkur vakare isvaro. Su draugu vienu dukart metuose alaus, bet jo darbas kasdien kitur Vln raj.ribose. Baigia darbus lb.skirtingu laiku, dar visokie susitikimai po darbu, skambuciu per diena desimtys, tai tik noro turet reik :D Sukontroliuot sansu butu 0

Atsakyti

Vaiko mokykloj susirgo mokinys. Gerai tik, kad kitam pastate.

Atsakyti
dar karta persigalvojau
O tai cia reikia prisiduot ,kaip diedas gerai komanda prie kojos vykdo?
Atsiprasau ,negaliu susilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 rugsėjo 2020 - 11:16

dar karta persigalvojau
O tai cia reikia prisiduot ,kaip diedas gerai komanda prie kojos vykdo?
Atsiprasau ,negaliu susilaikyt biggrin.gif

Butinai :D

Atsakyti

Reik sriuba isvirt, bet siand as kaip Intemora tyyyyngiu.

Vakar visko dirbau daug: moliugu nuskyniau, cukinijas, grybaut buvau, uogas skyniau, viriau uobuoliu-kriausiu tyre (gavos padakiskai skani), nes gaila kriausiu... Dar padejau mamai cepelinus daryt... Namo gryzau tik po 8mb net skambino kur dingom :D

Atsakyti