Isivaizduok, kad taviskes kasdien i miesta isvaziuoja ir joms dzin, ka tu sakai. Ir???
Nu ką aš žinau.galvojau ir girdėjau,kad pratęs.bet girdėjau,kad iki gegužės.ai.bus kaip bus.
Laikas tuos nelaimingus karbonadus apžiūrėt ir nupręst ką daryt.
Po menesio cia bus pati baisuma.
*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 17:01, parašė: Isivaizduok, kad taviskes kasdien i miesta isvaziuoja ir joms dzin, ka tu sakai. Ir???Nu durnės,nemąstančios,kokios čia dar neatsakingos kiaulės.tiesiog nesusiformavęs toks žodynas su vaikais.😁
Galit pykti, bet taip gaila, kad Gailės nebėra ir tos Altos trūksta
Tokia nesamonė gavos
Man cia irgi ju truksta, o berniukai gerai. Pirstas geriau.
Dickis gal paskutinisyk pas tete isvyjo savaitei.
Po menesio cia bus pati baisuma.
Taip
Aš tai bijai ,kad vyras gali parnešt.bet.gi neišvarysiu aš jo.😁
Pas mane ir, vyras užnešimo bomba ir dar nesisaugo kaip turėtu
Nainai, 23 Kov 2020 - 17:12, parašė: Pas mane ir, vyras užnešimo bomba ir dar nesisaugo kaip turėtuAš tai vakar pardėj gumines pirštines išsitraukiau iš tašės Nu dėkis,sakau..tas kažką .ai ai.sakau neisiu į pardę tada.tai užsimovė,bet aišku,kad čia lašas jūroje. Nu kažkaip.kiek galim.saugomės. nupirkau drakoniukui kreidelių spalvotų,tai.piešia kieme. Man jau visokios paranojos.galvą skauda ar šalta.ar dar kas iš kart jau.🙄 Ai dar tokia mistika Jei aš parduotuvėj.tai man nosį į niežtėt pradės,kas.nors į akį ikris ar koks plaukas.į burną ilys..nu būtinai.
Pas mane ir, vyras užnešimo bomba ir dar nesisaugo kaip turėtu
Ir pas mane, bet saugos jis...
Aš tai vakar pardėj gumines pirštines išsitraukiau iš tašės Nu dėkis,sakau..tas kažką .ai ai.sakau neisiu į pardę tada.tai užsimovė,bet aišku,kad čia lašas jūroje. Nu kažkaip.kiek galim.saugomės. nupirkau drakoniukui kreidelių spalvotų,tai.piešia kieme. Man jau visokios paranojos.galvą skauda ar šalta.ar dar kas iš kart jau.🙄 Ai dar tokia mistika Jei aš parduotuvėj.tai man nosį į niežtėt pradės,kas.nors į akį ikris ar koks plaukas.į burną ilys..nu būtinai.
Man pardese irgi niezti, negaliu ![]()
O del apsaugu, tai tuoj patvirtins, kad plika burna ir nosim negalima is namu ir butinos pirstines
O, atsauke 10oku egzus