Tai aišku aš, neturiu tvarkytojų
Tai aišku aš, neturiu tvarkytojų
Girdėjot.gali tęstis nuotolinis iki mokslo metų pabaigos .delfis rašo.
Nainai, 23 Kov 2020 - 16:36, parašė: Tai aišku aš, neturiu tvarkytojųAi.aš tai taip.nepersistengiu.tik gamint daugiau pradėjau.nėr kur dėtis....🤧
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72634524" data-time="1584973537">*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 16:25, parašė: sakyk, visos mamos lieptu eit dulkes valinet, o as neliepiu. </blockquote> Būna,kad liepiu.😁 Pati tai tingiu.😁
[
/quote]
Oi būtų darbai paskirstyti, viena valgyt daro, kita kambarius tvarko, trečia ... nu sugalvočiau
Amadėja, kaip tavo berniukų sveikata?
Seli, jei aš savo bernui taip būč pasakiusi, nu apie tą kur užaugo
Tai dar tu abejojai, Intemora? I mokykla be velyvos vasaros nesugrisi. Ir cia tik idealiausiu atveju.
[quote=Intemora,2020 03 23, 16:35]
[
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72634524" data-time="1584973537">*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 16:25, parašė: sakyk, visos mamos lieptu eit dulkes valinet, o as neliepiu. </blockquote> Būna,kad liepiu.😁 Pati tai tingiu.😁
/quote]
Seli, jei aš savo bernui taip būč pasakiusi, nu apie tą kur užaugobūt laabai įsižeidęs ir nekalbėjęs su manim
anei biskio neisizeide. Turbut suprato, kad tiesa pasakiau
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72634542" data-time="1584974371"><div><p>[quote=Intemora,2020 03 23, 16:35]
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72634524" data-time="1584973537">*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 16:25, parašė: sakyk, visos mamos lieptu eit dulkes valinet, o as neliepiu. </blockquote> Būna,kad liepiu.😁 Pati tai tingiu.😁</p><div style="text-align:right;"><{POST_SNAPBACK}></div>[
/quote]
Seli, jei aš savo bernui taip būč pasakiusi, nu apie tą kur užaugo
[/quote]
Mano ale labai protingas, įsižeistų
Kristij kad dingo
Tai gimtadieni dar svencia turbut.
Galit pykti, bet taip gaila, kad Gailės nebėra ir tos Altos trūksta
Tokia nesamonė gavos
Tai rasi anoj temoj. Daug ko truksta, yra, kaip yra.
Nu aš tai neįsivaizduoju,kad dukrai kažkaip taip pasakyčiau.tipo pyyu....užaugo,o protas ne? Oi nee...
Bet kiekvienoj šeimoj kitaip bendraujama.pas mus taip nekalbama.nu kgaliu ten ***...pasakyt .nenervuokit,ištrūksta kartais.ir tai jai bunu ant krotinės ribos.
tai ir buvau ant kritines, nes aiskino, ko jus cia trizniojat, nieko cia nevyksta.