GAILE*, 08 Rgs 2020 - 22:04, parašė: Na va tu pagalvok kiek jam už darbą sumokėjai. Ir padaugink iš darbo dienų skaičiaus. Nes ką jie sako tai nebūtinai tiesa. Pvz aš jai primeciau kiek pas mus santechnikas už įvadą į namą uždirbo per 2 dienas, tai tikrai ne 2000 per mėnesį jis uždirbaAš žinau kiek jiems mokėjau ir žinau,kiek jie dirbo.vienaa anksčiau dirbo No,tai sakė,kad uždirbo daigiau,bet ir tainir išlaidoa kitokios.
Nėra tų aukso kalnų,daug pažįstamų dirbo statybose,apdailos,uždirba,bet ne tiel kiek įsivaizduojam.
Bet kaip suprantu santechnikams tai negalioja,reik ieškot santechniko.🤣
Va plytelščikas 10 dienlų arė pas mus nuo ryto iki vakaro .800 . Nu gal ten profų profas geležinės sveikatos ir.tt.bet tai ,kas taip ir varytų iki senatvės,nu gal yra tokių.bet kaip.žinot ,kuris 🤣
O tiesa, tas pilotas dabar be darbo sėdi,nes sumažino etatus,tai į savanorius užsirašė.
GAILE*, 09 Rgs 2020 - 06:47, parašė: Ką reik daryt su plytelėm 10 dienu? 🤔Klijuot ,sienas,grindis.tai buvo virtuvė ir koridorius. Nu ten pjaustyt,maišyt klijus,matuot.

Mano atsakomybes jausmas buvo labai didelis kai buvau niolikos. Dabar vis mazeja turbut.
Jau prisiklausiau pakankamai apie savo jaunystes neatsakinguma, ir teigiu kad tai netiesa.
Taigi nezinom mes tiksliai ,kokio dydzio intemoros osobniakas
Visai neilgai.vonia užtruko ilgiau,nes visokių kampukų daugiau.
Uz tuo vidaus apdailos darbus stebuklu neuzdirba, plius nuo spartumo priklauso Pelningiau visokie fasado dekorai, tinkavimai, sienu statymas, stogai. Gerai uzdirba geri elektrikai, santechnikai.
Fcb pilnas baravyku. Kur jie auga... Gaila apie vln nezinau vietu
O kaime nera