Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ***, kokio leidimo, kai tau 19???

Iki 18 draugavo, po 18 kartu gyvent pradejo, o 19 apsizenijo, matyt, is reikalo, nes apie naujus jau gims. Zenijosi geguzes gale. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 09 rugsėjo 2020 - 16:56

Ai nu ,aš bent jsu supratau,kas ženyjosi 17. Bet ,ranką prie širdes padėjus sakau,jei man taip taip blee.užtampyčiau tą diedą.nx,bet kraujas užvirė. Aš tolerantiška,bet čia jau virš mano ribų.🤦‍♀️

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 rugsėjo 2020 - 17:16

Ai nu ,aš bent jsu supratau,kas ženyjosi 17. Bet ,ranką prie širdes padėjus sakau,jei man taip taip blee.užtampyčiau tą diedą.nx,bet kraujas užvirė. Aš tolerantiška,bet čia jau virš mano ribų.🤦♀

Nieko tu nepadarytum. Ir niekur neuztampytum. Tik sugadintum savo santykius su dukra ir taip dar greičiau istumtum į to diedo glėbį.

Atsakyti

GAILE*, 09 Rgs 2020 - 18:29, parašė: Nieko tu nepadarytum. Ir niekur neuztampytum. Tik sugadintum savo santykius su dukra ir taip dar greičiau istumtum į to diedo glėbį.
Nu ir dzin.tegul.sugadinčiau,bet tokiam.iškrypėliui irgi pridirbčiau.mani vyras jį tiesiog suėstų.jis tą moka.aš dar gėlelė būčiau,pažįstu savo vyrą.
Atsakyti

Nu ir dzin.tegul.sugadinčiau,bet tokiam.iškrypėliui irgi pridirbčiau.mani vyras jį tiesiog suėstų.jis tą moka.aš dar gėlelė būčiau,pažįstu savo vyrą.

Nieko nesugadintų. Dukra tiesiog pas jį išeitų ir nutrauktų su jumis visus ryšius. Ir jos vieninteliu artimų žmogumi gyvenime taptų tas diedas. 

Atsakyti

Nu nebent tavo vyras ji užmuštų. Tada tiesiog sėstu ilgam į kalėjimą. O dukra gedetu savo neišsipildziusios meilės ir nekęstu tėvo 

Atsakyti

Man tai kazkaip dar kai vyras laisvas yra vienaip, o kai meta seima... Tada jau bjauru

Atsakyti

Man tai kazkaip dar kai vyras laisvas yra vienaip, o kai meta seima... Tada jau bjauru

Tai čia žmona jį metė kaip suprantu. O ne jis šeimą. Jis tenorejo pradžioje pasilinksminti su jauna mergaite. Turbūt net neplanavo kad žmona sužinos. Ir prisidirbo. 

Atsakyti

O atgrasu tai vienodai kad ir laisvas 40+ kabina 17mete. Atrodo gi turėtų protas jau kažkiek veikt, ne vien bb valdyt veiksmus 

Atsakyti

Nieko tu, Intemora, nepadarytum. Dukra teigtu kad nieko tarp ju nera ir nebuvo, viskas smeiztas. 

Atsakyti

Tai čia žmona jį metė kaip suprantu. O ne jis šeimą. Jis tenorejo pradžioje pasilinksminti su jauna mergaite. Turbūt net neplanavo kad žmona sužinos. Ir prisidirbo. 

Zmona mete, kai isaiskejo. O siaip, tai ta piemene jo labai norejo, nu patrauklus jis vyras tikrai. 

Atsakyti

Na, iki 18m tai be dikusiju, nes net nelegalu... 

O kai pilnamete, jei pati nori, jei kiti del to nenukencia, tai jau tu 2 reikalas.

Atsakyti