Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu gerai nespecialiai,jinai gero norėjo,"gydė".nukritusį be sąmonės žmogų.bet yra kaip yra.

Atsakyti

Tai jūs norite man įteigt,kad ji super moteris,tai ką aš mačiau,klausiau,žinau,tai čia nieko,jūs žinot geriau?vat atsiribokit nuo to "svarbu jie laimingi".aš nieko neišsigalvoju,neperdedu,pati ją pažįstu.

Tai tu nori pasakyt jis kaip vyras toks neįgalus buvo, kad gyveno su ja per prievartą. Daug metų. Tu pati pagalvok kaip tai iš šalies skamba

Atsakyti

Nu gerai nespecialiai,jinai gero norėjo,"gydė".nukritusį be sąmonės žmogų.bet yra kaip yra.

Tai tada ir nereik sakyt numarino. 

Supranti, santykius kuria 2 žmonės, ne 1 kažkokia boba. Ir kas ir kaip tarp jų yra ir kodėl žino tik tie 2. Kiti tik pletkjna ir mato epizodus

Atsakyti

GAILE*, 10 Rgs 2020 - 21:53, parašė: Na čia lb tipiški giminių pletkai - ragana boba skriaudė nabaguti, kol numarino. Specialiai gyvatė. Ai dar turbūt kalba kad mėnesinėm apgirdzius suviliojo Kaži ko pats toks protingas gyveno su tokia durna blogiete
Man nereik jokių pletkų,teko pačiai pažinti. Arba susirikom ir prisikabino prie vyro,tavo tėvai ubagai,pijokai.
Atsakyti

GAILE*, 10 Rgs 2020 - 21:57, parašė: Tai tada ir nereik sakyt numarino. Supranti, santykius kuria 2 žmonės, ne 1 kažkokia boba. Ir kas ir kaip tarp jų yra ir kodėl žino tik tie 2. Kiti tik pletkjna ir mato epizodus
Geria šnekėt kai jis tau niekas,bet ką sakytum.jei tavo brolį nualpusį ,mėlyną temtų su tačka į pirtį.? Aš sakau,tokios tai dar reikia paieškot. Bisi čia gudrūs kai jų neliečia.

Nereik čia šnekėt,kad viskas buvi gerai,kai nebuvo gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 21:05

Tai kodėl jis jos nemetė? Nu rimtai, kur logika?

Atsakyti

GAILE*, 10 Rgs 2020 - 22:09, parašė: Tai kodėl jis jos nemetė? Nu rimtai, kur logika?
Nežinau. būna tokių popadinių.nu vyro brolis toks pats..charakteris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 21:13

Nu tai cia vienas, deja, lemtingas ivykis.

Va, tavo vyrui kazkas nutiktu, greitoji ilgai neatvaziuotu, mirtu, tave apkaltintu jo gimines, kodel tu nevairavai, galejus butum greiciau pati nuvezt, gal butu gyvas likes. Ot boba nagla, salygas turejo, tingejo mokytis vairuot, per ja vyras mire... 

Atsakyti

Tokiais atvejais lengva pasielgt neapgalvotai,spontaniskai, ir kaltint del to kvaila. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 10 rugsėjo 2020 - 21:14

Ni čia neadekvatus palyginimas.pas mus giminėj ir pas vyrą giminėj moterys nevairuoja.taip ,kad  nepakaltintų .ir į pirtį netempčiau.

Atsakyti

*** Sėlija, 10 Rgs 2020 - 22:14, parašė: Tokiais atvejais lengva pasielgt neapgalvotai,spontaniskai, ir kaltint del to kvaila.
Kąą.tu suvoki ką kalbi?koks čia spontaniškumas su tačka tempt į pirtį?

Nebent ji nenormali,nu gal.

Gi skau,aš ją pažįstu,ni ten iš vis  pamatai ir bėgi neatsisukdamas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 21:17

Arba mano diedas valgytu valgykloj pietus, uzspringtu ir baba. Tau mane kaltintu, kad numarinau, nes jam pietu nevirdavau ir i darba neidedavau. Butu gi neuzspringes... 

Atsakyti