O nelaimingos istorijos iš marso nenukrenta. Jos išsivysto kaip įvykių ir žmonių klaidų seka
GAILE*, 10 Rgs 2020 - 22:28, parašė: O tėvai užuot turėję ryšį su sūnumi ir jo žmona, užuot gal laiku pastebėję negeroves ( net patarlė gi yra - draugus laikyk arti, o priešus dar arčiau), priėmė stručio smėlyje poziciją ir prarado bet kokį autoritetą sūnui ir bet kokią įtaką jo gerovei. Nu šaunuoliaiNu jis pats pasirinko.
Jei aš jos nepažinočiau,gal irgi taip galvočiau,bet turėjau garbės.
GAILE*, 10 Rgs 2020 - 22:33, parašė: Matai, tu nesugebi atsakyt dėl kokių priežasčių jis su ja buvo. Reiškia nepažįsti taip gerai, kaip manaiKaip aš galoi žinot kodėl?bet mačiau, koks jo gyvenimas buvo.kai bandė tą dešrą traukt,o jis bivo krikįto tėvas mano vyro,ir kai buvo apstaugtas ,kad jiems laikas namo,nakvot nėra kur(nors buvo) ir kaip jis bandė kažką veblent ,po to lydėjo ir atsiprašinėjo. Čia tik vienas epizodas. O jų ten nnñn...kaip puskė skambino mums,nes laiptinėj atsidūrė su kerurmečiu.tiesiog vaikas vazą įskėlė nieko vertą,kaip ji oadėjo atpirkt ir prašė,bent jau kelių dienų. Tikrak buvo ten apie ką kalbėt.
Nu ir ka tai turi bendro su jos amzium? Jis gyveno su ja tokia ir nesiskyre. Reiskia norejo gyventi, ir ji jam tiko.
GAILE*, 10 Rgs 2020 - 22:31, parašė: O tėvai pasirinko išsižadėt sūnaus ir užuot ji kažkaip po kelių metų ir aistrai nuslugus išgelbėję, savo valią atstumdami, leido kad vienintelė artimoji būtų jam tą moterisNu čia gal.
*** Sėlija, 10 Rgs 2020 - 22:42, parašė: Nu ir ka tai turi bendro su jos amzium? Jis gyveno su ja tokia ir nesiskyre. Reiskia norejo gyventi, ir ji jam tiko.Tai jau su amžium nieko bendro,šiap iš kalbos išėjo ..tai nieks ir nesuprato kodėl.taip.ir liko paslaptis. Bet tai kai pati gyrėsi koki ji" viedma",ir kaip ji jį užkerėjo ir užbūrė.aišku,kad aš netikiu.bet gal kaip nors psichologiškai prispaudė,gal įtikino,kad kad burtao veikia,nu čia jau tik interpretacijos.
O tėvai pasirinko išsižadėt sūnaus ir užuot ji kažkaip po kelių metų ir aistrai nuslugus išgelbėję, savo valią atstumdami, leido kad vienintelė artimoji būtų jam tą moteris
Man tai įdomu, kaip tėvai gali įtakot suaugusio veiksnaus sūnaus gyvenimą, ir kokias jie turi tam galias? Atskira šeima, atskiras gyvenimas. Na, gal Lietuvoje dar įmanoma. Kur iki šiol dar reikia įtikti ir anytai, ir kitos patriarchato liekanos.
Kuri iš jūsų paklausė tėvų patarimų, kai reikėjo spręsti, su kuo gyventi?