Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 15 Rgs 2020 - 20:19, parašė: Man tai nieko, va apie grybu sestadieni svajoju... :rolleyes:
Aš tai apie bet kokį šeštadienį .kad ir laminato pirkimas,vis įdomiau.važiuot,rinktis,susiginčyt dėl spalvos .O ne darbas-namai_parduotuvė.ir tam darbe dar problema ant problemos.  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 rugsėjo 2020 - 19:37

Kokia ji? Suniukai cia su kate. 

Nu ten moters profilis

Atsakyti

O Lietuviškai tai sakau - nu tu kurmi kurmi 😄

Aš irgi šitą labai pamėgus 😁

Atsakyti

As tai suniuku video matau. 

Nu ten moters profilis

https://www.facebook...60307698723497/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 15 rugsėjo 2020 - 19:54

*** Sėlija, 15 Rgs 2020 - 20:53, parašė: As tai suniuku video matau. [url="https://www.facebook.com/101431461277790/posts/360307698723497/"]https://www.facebook.com/101431461277790/posts/360307698723497/[/url]
Ten straipsnis apie anytą ir marčią ir komentarai.
Atsakyti

Aš tai apie bet kokį šeštadienį .kad ir laminato pirkimas,vis įdomiau.važiuot,rinktis,susiginčyt dėl spalvos .O ne darbas-namai_parduotuvė.ir tam darbe dar problema ant problemos.  

O tai tu eini į darbą, ar iš namų dirbi? Vaikai visi eina į mokyklą? 

Linksma buvo paskaityt. Aš tai nesuprantu, kas jums negerai. Man tai atrodo gan aišku ir ką Pinot sako ir iš dalies sutinku, na dėl tų tirli pirli stiliaus pvz, kita vertus ir tragedijos nematau Intemoros elgesy, jei jiems ten taip gerai šeimoj, tai koks mūsų reikalas. Kam reikia bandyt primest jai kažką. Čia kaip su tuo paštetu man atrodo 🤣🤣🤣 dabar jau su pasimėgavimu mėtys tuos supuvusius kopūstus 🤭

Man neatrodo, kad Intemorą reikia ginti, nes ir tikro puolimo nematau. Gi čia viskas hiperbolizuojama, daug metaforų ir pan., ir taip aišku, kad niekas į snukį neduotų, tiesiog išsireiškimas norint sustiprinti įspūdį dėl emocijų, kurias sukėlė Intemoros žodžiai. 

Atsakyti

Intemora, 15 Rgs 2020 - 21:14, parašė: Ten straipsnis apie anytą ir marčią ir komentarai.
Rimtai??? :blink: :blink:

Priedas  Screenshot_20200915-211535_Facebook.jpg   113,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jus cia ka, visos skirtingai matot??? 

Atsakyti

Kaip aš šiandien pirštą susipjausčiau  :blink:  nu protas, mažam kuprinės skyrelyje buvau skutimosi peiliuką įsidėjus...nu ir aišku nežiūrėdama kišau ten ranką ieškodama kažko kito...taip ir sulindo tie peiliukai, brrr....🤮

Atsakyti

LavinaX, 15 Rgs 2020 - 21:15, parašė: O tai tu eini į darbą, ar iš namų dirbi? Vaikai visi eina į mokyklą? Linksma buvo paskaityt. Aš tai nesuprantu, kas jums negerai. Man tai atrodo gan aišku ir ką Pinot sako ir iš dalies sutinku, na dėl tų tirli pirli stiliaus pvz, kita vertus ir tragedijos nematau Intemoros elgesy, jei jiems ten taip gerai šeimoj, tai koks mūsų reikalas. Kam reikia bandyt primest jai kažką. Čia kaip su tuo paštetu man atrodo 🤣🤣🤣 dabar jau su pasimėgavimu mėtys tuos supuvusius kopūstus 🤭 Man neatrodo, kad Intemorą reikia ginti, nes ir tikro puolimo nematau. Gi čia viskas hiperbolizuojama, daug metaforų ir pan., ir taip aišku, kad niekas į snukį neduotų, tiesiog išsireiškimas norint sustiprinti įspūdį dėl emocijų, kurias sukėlė Intemoros žodžiai.
Ber man tai nemalonu ,aš tai bendrauju su žmonėmis ,o ne internetinias anonimais,nu bent jau norėčiau taip galvot.kam man tos metaforos? Nes.atrodo, iš komentarų,kad vat jas asmeniškai įžeidžiau,vat jų su meile išaugintą.kopūstą ir man padovanotą ir kaspinu aprištą supūdžiau..tai mūsų šeima,mes jau savo kopūstais pasirūpinsim arba ne.🙈

Visi informuoti pas mus apie kopūstų likimą,kas su jais vyksta,augintojams tai nekliūna,o vat visai nesusijusiems  su tuo reikalu žmonėms kliūna.ir dar kaip ,iki dantų išmušimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 rugsėjo 2020 - 20:30

Einu aš į darbą,kol nieks nesusirgo ir eisiu.

Atsakyti

Ber man tai nemalonu ,aš tai bendrauju su žmonėmis ,o ne internetinias anonimais,nu bent jau norėčiau taip galvot.kam man tos metaforos?

Bet tai ir tu rašydama gerokai viską sustiprini, iš kažkokių kopūstų padarai didžiulę istoriją, tai kai taip pateiki, tai ir gauni tokių visokių išsireiškimų 🤔  

Šiaip aš tai jau žinau, kaip nefaina, tiek visko gavus, kad tikrai galiu suprast. Tai tiesiog renkiesi, ar būni atvira ir tada gauni visko, ar gerokai apriboji save ir tada bendrauji maksimaliai mandagiai, kiek forume įmanoma. Pirmas variantas įdomesnis, antras saugesnis. 

Pasiilgau pirmojo, bet ką jau, ir gyvenimas pasikeitė, ir per daug jau pamokų gavau 🙄☺

Atsakyti