Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ber man tai nemalonu ,aš tai bendrauju su žmonėmis ,o ne internetinias anonimais,nu bent jau norėčiau taip galvot.kam man tos metaforos? Nes.atrodo, iš komentarų,kad vat jas asmeniškai įžeidžiau,vat jų su meile išaugintą.kopūstą ir man padovanotą ir kaspinu aprištą supūdžiau..tai mūsų šeima,mes jau savo kopūstais pasirūpinsim arba ne.🙈

Puikybe, Intemora, puikybe cia. Vat as tai jau esu geresne, as tai gerbiu tevu darba, as tai jau taip nedaryciau, fe.... 

Atsakyti

Bet tai ir tu rašydama gerokai viską sustiprini, iš kažkokių kopūstų padarai didžiulę istoriją, tai kai taip pateiki, tai ir gauni tokių visokių išsireiškimų 🤔  

Šiaip aš tai jau žinau, kaip nefaina, tiek visko gavus, kad tikrai galiu suprast. Tai tiesiog renkiesi, ar būni atvira ir tada gauni visko, ar gerokai apriboji save ir tada bendrauji maksimaliai mandagiai, kiek forume įmanoma. Pirmas variantas įdomesnis, antras saugesnis. 

Pasiilgau pirmojo, bet ką jau, ir gyvenimas pasikeitė, ir per daug jau pamokų gavau 🙄☺

Tai va uz ta atviruma ir gauna atgal. Taip ir uzsidaro temos, kai ner apie ka idomiau rasyt... 

Atsakyti

Tai va uz ta atviruma ir gauna atgal. Taip ir uzsidaro temos, kai ner apie ka idomiau rasyt... 

Nu taip, gauna..

Bet aš tai jos žinutėse jaučiu tą provokaciją 😁 nu negi ne? Gi jau rašydama žino, kad dauguma tokio mėtymo nesupras ir nepalaikys... 

Nežinau ar čia specialiai ar jai tiesiog taip gaunasi, bet iš eilinio š kyla širšalas, kad ir su tais arkliais 🤣🤣🤣

Atsakyti

LavinaX, 15 Rgs 2020 - 21:27, parašė: Bet tai ir tu rašydama gerokai viską sustiprini, iš kažkokių kopūstų padarai didžiulę istoriją, tai kai taip pateiki, tai ir gauni tokių visokių išsireiškimų 🤔 Šiaip aš tai jau žinau, kaip nefaina, tiek visko gavus, kad tikrai galiu suprast. Tai tiesiog renkiesi, ar būni atvira ir tada gauni visko, ar gerokai apriboji save ir tada bendrauji maksimaliai mandagiai, kiek forume įmanoma. Pirmas variantas įdomesnis, antras saugesnis. Pasiilgau pirmojo, bet ką jau, ir gyvenimas pasikeitė, ir per daug jau pamokų gavau 🙄☺
Hmm.tiesiog paimu ir paprastau parašau,bet išvarto iki nusikaltimo.Man labai keista,net atsiverčiau pažiūrėt kaip tai pateikiau,nu ir paprastai atvežė,paėmiau,nes taip visiems geriau ir visko neišsaugosiu.tai kur ką stiprinau?
Atsakyti

Nu ji, manau, raso, kas ant liezuvio. Ir as taip rasau, negalvodama, kas ka pagalvos. 

Atsakyti

LavinaX, 15 Rgs 2020 - 21:34, parašė: Nu taip, gauna.. Bet aš tai jos žinutėse jaučiu tą provokaciją 😁 nu negi ne? Gi jau rašydama žino, kad dauguma tokio mėtymo nesupras ir nepalaikys... Nežinau ar čia specialiai ar jai tiesiog taip gaunasi, bet iš eilinio š kyla širšalas, kad ir su tais arkliais 🤣🤣🤣
Nežinau,nesitikiu tokios reakcijos,nu kartą ok,bet gi žino,kad man vistiek supus tie agurkai ar kopūstai,jei jų perdaug,taip buvo ir pernai ir užpernai ir užužpernai. Man tai atrodo,kad joms palengvėja ,kai kažkur išsidrasko ant kažko.o rimčiau nieko nebūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 rugsėjo 2020 - 20:40

Nežinau,nesitikiu tokios reakcijos,nu kartą ok,bet gi žino,kad man vistiek supus tie agurkai ar kopūstai,jei jų perdaug,taip buvo ir pernai ir užpernai ir užužpernai. Man tai atrodo,kad joms palengvėja ,kai kažkur išsidrasko ant kažko.o rimčiau nieko nebūna.

Man tai atrodo kad tau palengvėja ir tu specialiai provokuoji. 

Atsakyti

iš eilinio š kyla širšalas, kad ir su tais arkliais 🤣🤣🤣
Ir tos temos tokios eina po kelias paras 😄😄😄 Gi apie tuos kopūstus tai vakar prasidėjo 😄 Ale labai gera tema. Visos galim pasisakyti 👍😄😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 15 rugsėjo 2020 - 20:51

Tai jus pries kiekviena parasyta sakini apgalvojat, ka kuri apie tai pagalvos? Siaubas, iki tiek apsisunkint gyvenima..  :lol:​ 

Atsakyti

O jeigu jau provokuoja, tai jus cia, kaip durneles klykiat, o ji zvengia sau...nu gaaal..  :D​ 

Atsakyti

GAILE*, 15 Rgs 2020 - 21:42, parašė: Man tai atrodo kad tau palengvėja ir tu specialiai provokuoji.
Aš kaskart nustembu,kad iš nieko padaroma tragedija.

Atsakyti

Tai jus pries kiekviena parasyta sakini apgalvojat, ka kuri apie tai pagalvos? Siaubas, iki tiek apsisunkint gyvenima..  :lol:​ 

Nu akivaizdu, kad ne kiekvieną, va ir pašteto istoriją tą įrodo :D bet būna kad parašau ir ištrinu, nes ai, jau nebenoriu tų neigiamų emocojų. 

Atsakyti