GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:09, parašė: Aš jos neerzinu is vis. Ir tikrai jokių emocijų kurias man klijuoji, nepatiriuTaip,gi tu autistė,tu neturi emocijų
Nu man irgi kažkaip atrodi,kas nu reik mokėt laiku sustot😊 man alta tokia kosmonautė,kad ji manęs nei,nei,įžeidžia nei suerzina.o vat Gailė su savo durnu užsipyrimu,nervina labai dažnai,v Ir ne tik dėl to. Ji subūrė savo chebrą,tai stūmė ten ant manęs kažkokias nesąmonesplanas neišdegė,vėl ji čia.
Ir dar visada turi savo beviltiškas frazes.
Vėl vaidini auką. Nieks nieko ant tavęs nestume, nesusireiksmink
GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:16, parašė: Vėl vaidini auką. Nieks nieko ant tavęs nestume, nesusireiksminkNieko aš nevaidinu,taip buvo.žinau. Aukos.čia nieko dėtos,tiesiog esi labai nedoras.žmogus. Prisidengi.ieškai kopūstuise pagarbis tėvams,kurios jiems nereikia,o už akių darai nielšybes.
Žinau aš viską.,pamenu,skaičiau,sakė ,patikrinau.
GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:15, parašė: Rimtai baigei pedagoginį? Autistai turi visas emocijas tokias pačias kaip kitų žmonių. Turėjot to mokytis univere. Ir aš ne autiste šiaip 😄. Koks juokingas tipo "įžeidimas" 🤣Ne,šiap man padovanojo.autistai į save suaitelkę,tai tu tokia,nematai,kad žmonės.yra visokie,suoratimo apie žmogų iš vis neturi.
GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:23, parašė: Nedarau aš tau jokių nieksybiu, nesvaik čia
GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:24, parašė: Ale rimtai paranoja 🤣Dabar jau ne.senai jau.