Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:09, parašė: Aš jos neerzinu is vis. Ir tikrai jokių emocijų kurias man klijuoji, nepatiriu
Taip,gi tu autistė,tu neturi emocijų
Atsakyti

O kodėl ne draugių, bent virtualių? Aš tai draugaut ateinu, ne erzint ar kiršint. Tai pagal save ir sprendžiu.

Draugystės pagrindas - atvirumas. Ir pasitikėjimas. Be to tai tėra šiaip kaimynų, ar kolegų, ar bendrahobiu kokių santykiai. O ne draugystė 

Atsakyti

Taip,gi tu autistė,tu neturi emocijų

Rimtai baigei pedagoginį? Autistai turi visas emocijas tokias pačias kaip kitų žmonių. Turėjot to mokytis univere.

Ir aš ne autiste šiaip 😄. Koks juokingas tipo "įžeidimas" 🤣

Atsakyti

Nu man irgi kažkaip atrodi,kas nu reik mokėt laiku sustot😊 man alta tokia kosmonautė,kad ji manęs nei,nei,įžeidžia nei suerzina.o vat Gailė su savo durnu užsipyrimu,nervina labai dažnai,v Ir ne tik dėl to. Ji subūrė savo chebrą,tai stūmė ten ant manęs kažkokias nesąmonesplanas neišdegė,vėl ji čia.

Ir dar visada turi savo beviltiškas frazes.

Vėl vaidini auką. Nieks nieko ant tavęs nestume, nesusireiksmink 

Atsakyti
O kas ta chebra? Intemora, tau persekiojimo manija. Rimtai jau ,net nebejuokinga, o siaip tai kas tave vaikosi po interneta? Ka vel skilimas temoje?
Atsakyti

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:16, parašė: Vėl vaidini auką. Nieks nieko ant tavęs nestume, nesusireiksmink
Nieko aš nevaidinu,taip buvo.žinau. Aukos.čia nieko dėtos,tiesiog esi labai nedoras.žmogus. Prisidengi.ieškai kopūstuise pagarbis tėvams,kurios jiems nereikia,o už akių darai nielšybes.

Žinau aš viską.,pamenu,skaičiau,sakė ,patikrinau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 rugsėjo 2020 - 11:23

Nieko aš nevaidinu,taip buvo.žinau. Aukos.čia nieko dėtos,tiesiog esi labai nedoras.žmogus. Prisidengi.ieškai kopūstuise pagarbis tėvams,kurios jiems nereikia,o už akių darai nielšybes.

Žinau aš viską.,pamenu,skaičiau,sakė ,patikrinau.

Nedarau aš tau jokių nieksybiu, nesvaik čia 

Atsakyti

Ale rimtai paranoja 🤣

Atsakyti
Siaip jau cia rimtoki kaltinimai .
Turbut vel tik selija tezino ,apie ka cia intemora kalba.
Atsakyti

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:15, parašė: Rimtai baigei pedagoginį? Autistai turi visas emocijas tokias pačias kaip kitų žmonių. Turėjot to mokytis univere. Ir aš ne autiste šiaip 😄. Koks juokingas tipo "įžeidimas" 🤣
Ne,šiap man padovanojo.autistai į save suaitelkę,tai tu tokia,nematai,kad žmonės.yra visokie,suoratimo apie žmogų iš vis neturi.
Atsakyti

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:23, parašė: Nedarau aš tau jokių nieksybiu, nesvaik čia

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 12:24, parašė: Ale rimtai paranoja 🤣
Dabar jau ne.senai jau.
Atsakyti

Nu tau reik pas psichologą intermora. Jei tau rimtai atrodo, kad dariau tau gyvenime kažkokias nieksybes, tai žinok rimtai tau su galva blogai. Nes nieko panašaus nebuvo. 

Atsakyti