Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Intermora, dauguma žmonių dirba panašias darbo valandas. Daug yra dirbančių dar ilgiau ir fiziškai sunkiau. Man tai keista skaityt  tave, atrodo kad griovius kasi tam darbe. Turbūt tikrai esi fiziškai lb silpna, nes kitaip sunku suprasti tokį išsekima

Atsakyti

Aš dar, aš su jumis 😄

Pas mus darbe darys Coronos antikūniams nustatyti testus. Aš užsirašiau. Ai, visai įdomu.

Aš irgi norėčiau pasūdaryt, kažin gal jau galima kur nors pasidaryt už pinigus?

Atsakyti

Ateinu, sedu vaziuot, priekinis ratas prapjautas :oh:​. Grynai keliu cm pjuvis isorinej pusej.

Užuojauta. Ot pindukų darbas. Man irgi taip buvo, tik aš nepastebėjau, turėjau sustot pajudėjus 100 metrų. Nes nedašuto, kas vyksta....

Atsakyti

Nežinau kur tas poilsis vaiką augint. Prisipažinsiu, vakar verkiau vonioj vakare užsidarius, nes atrodo nebegaliu kaip man sunku. Ir taip bent kartą į savaitę būna. Jau visai man blogai. O dėl darbo, kad sunku, pervargau, nu nesu verkus... 

Matyt kaip kam. 

Man tai tikrai būna įkvėpimas valgyt daryt, tik va bėda nemėgstu pagal receptus daryt, pati sugalvoju ir bandau. Tik dažnai gaunaši šnipštas iš to 😁 geriau gaunasi, kai nesistengiu 🤭

Tvarkytis tai ne, nemėgstu. Bet reikia. 

Tai ieškok auklės ir eik į darbą. Kam čia kankintis jei sunku

Atsakyti

Intermora, dauguma žmonių dirba panašias darbo valandas. Daug yra dirbančių dar ilgiau ir fiziškai sunkiau. Man tai keista skaityt  tave, atrodo kad griovius kasi tam darbe. Turbūt tikrai esi fiziškai lb silpna, nes kitaip sunku suprasti tokį išsekima

Aš tai pilnai suprantu ir viskas labai panašiai, tik aš vakare NIEKO nepasitvarkau išviso. Aš ryte atsikeliu anksčiau. 5:30. 

Vienas dalykas dirbti ofise , kitas bibliotekoj, ar šiaip, bent jau su suaugusiais. Ir visai kas kita su 20 + vaikų. Jei nori jiems kažką DUOTI, tai atiduodi labai labai daug. Vat ir išsiurbia. Triukšmo decibelai kokie. Turbūt viršija normas kelis kart, jei ne keliasdešimt.... Man atsigauti po darbo dienos tikrai reikia irgi.

Atsakyti

Aš irgi norėčiau pasūdaryt, kažin gal jau galima kur nors pasidaryt už pinigus?

Esu girdėjusi, kad kažkokios klinikos daro už pinigus  :hm:​ 

Atsakyti

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 11:13, parašė: Intermora, dauguma žmonių dirba panašias darbo valandas. Daug yra dirbančių dar ilgiau ir fiziškai sunkiau. Man tai keista skaityt tave, atrodo kad griovius kasi tam darbe. Turbūt tikrai esi fiziškai lb silpna, nes kitaip sunku suprasti tokį išsekima
Paa tave ių vis tik juoda ir balta.tu nematai kitų spalvų,gal aš silpna ,nežinau,bet nepašliaužiu vakarais. Būčiau labai dėkinga tai kaip.žmogui,jei nereaguotum ir neatsakinėtum į mano.postus. Tu mane labi erzini,turbūt ir aš tave,tai kam?
Atsakyti
Intemora, katuk ,o kaip tu manai kam cia tavo norai svarbus? O dekingumas tai isvis ne apie tave. Tikrai ne apie tave.
Si forumo tema vis dar viesa. Vemaliniu draugyciu tema irgi feisbuke egzistuoja. Tai paguoda ir supratimas ten,cia kaliu intriganciu treniruociu poligonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 rugsėjo 2020 - 10:30

Aš tai pilnai suprantu ir viskas labai panašiai, tik aš vakare NIEKO nepasitvarkau išviso. Aš ryte atsikeliu anksčiau. 5:30. 

Vienas dalykas dirbti ofise , kitas bibliotekoj, ar šiaip, bent jau su suaugusiais. Ir visai kas kita su 20 + vaikų. Jei nori jiems kažką DUOTI, tai atiduodi labai labai daug. Vat ir išsiurbia. Triukšmo decibelai kokie. Turbūt viršija normas kelis kart, jei ne keliasdešimt.... Man atsigauti po darbo dienos tikrai reikia irgi.

Na nzn, dirbau mokykloj 5 metus. Vargina tas triukšmas, bet fiziškai ne pavargsti. Kaip tik paskui būdavo gera tyloje kokį daržą pakapstyt, į mišką išlyst ar šiaip ką fiziškai padirbėt. Nes nuo psichologinio streso geriausiai padeda fizinis krūvis. 

Atsakyti

Esu girdėjusi, kad kažkokios klinikos daro už pinigus  :hm: 

Tai turbūt daugelis laboratoriju daro

Atsakyti

Paa tave ių vis tik juoda ir balta.tu nematai kitų spalvų,gal aš silpna ,nežinau,bet nepašliaužiu vakarais. Būčiau labai dėkinga tai kaip.žmogui,jei nereaguotum ir neatsakinėtum į mano.postus. Tu mane labi erzini,turbūt ir aš tave,tai kam?

Matau aš visas spalvas, nedramatizuok čia kaip mažas vaikas

Atsakyti

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 11:29, parašė: Matau aš visas spalvas, nedramatizuok čia kaip mažas vaikas
O gal susitariam,a? Vat taip draugiškai.

Padėrum man ,vat taip.iš gerosširdies? Nėra manęa,čia,a?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 rugsėjo 2020 - 10:36