Priesas gali ir is realaus draugo iseit, dar bjauresnis. O tas internetinis gali simta metu likt draugu.
Visaip būna...
*** Sėlija, 17 Rgs 2020 - 19:09, parašė: Priesas gali ir is realaus draugo iseit, dar bjauresnis. O tas internetinis gali simta metu likt draugu.Visaip gali būt.
Todėl nusistatut taip.ir ne kitaip neteisinga.
Amadėja,galim nors rytoj alaus,o kristij jau nebėr?
Visaip gali būt.
Todėl nusistatut taip.ir ne kitaip neteisinga.
Amadėja,galim nors rytoj alaus,o kristij jau nebėr?
Neber. Galim ryt
O tu kokiu laiku gali?
Amadėja*, 17 Rgs 2020 - 19:16, parašė: Neber. Galim rytVakarop.O tu kokiu laiku gali?
Kaip jum gerai, o aš net neturiu su kuo išeit alaus atsigert čia Kaune 🥺😖
Kaip jum gerai, o aš net neturiu su kuo išeit alaus atsigert čia Kaune 🥺😖Madam ir fėja gi tavo mieste
O ir šiaip negi nebendrauji kokiuose mamyčių forumuose, nesusidraugavai su niekuo? Aš tai kol su vaikais namie buvau, susiradau 2 geras drauges su tokio pat amžiaus vaikais sm forume ir lb patogu buvo, pasaugodavom viena kitai vaikus, jie kartu pazaisdavo, išeidavom visi kur nors. Lankėm leliuku ankstyvojo ugdymo studiją kartu. Iki dabar tos 2 draugystės išlikę. O taip pažįstamų, ryšių irgi daug atsirado, nes geras metas, nesi pririšta prie jokio darbo grafiko.
Madam ir fėja gi tavo mieste
O ir šiaip negi nebendrauji kokiuose mamyčių forumuose, nesusidraugavai su niekuo? Aš tai kol su vaikais namie buvau, susiradau 2 geras drauges su tokio pat amžiaus vaikais sm forume ir lb patogu buvo, pasaugodavom viena kitai vaikus, jie kartu pazaisdavo, išeidavom visi kur nors. Lankėm leliuku ankstyvojo ugdymo studiją kartu. Iki dabar tos 2 draugystės išlikę. O taip pažįstamų, ryšių irgi daug atsirado, nes geras metas, nesi pririšta prie jokio darbo grafiko.
Fėja čia dar palyginti naujokė, iš tikro net nepagalvojau. Madam tai man regis neitų alaus
Mamyčių forume aišku bendrauju, bet gyvai susitikt nebandėm, kažkaip kolkas forumo užtenka. Iš tikro gal ir mintis, gal reiktų ten pasiūlyt, bet ten gal realiau su vaikais susitikt, o ne alaus
Fėja, gal nori pabėgt kokį vakarą nuo šeimos?
Fėja čia dar palyginti naujokė, iš tikro net nepagalvojau. Madam tai man regis neitų alaus
Mamyčių forume aišku bendrauju, bet gyvai susitikt nebandėm, kažkaip kolkas forumo užtenka. Iš tikro gal ir mintis, gal reiktų ten pasiūlyt, bet ten gal realiau su vaikais susitikt, o ne alaus
Fėja, gal nori pabėgt kokį vakarą nuo šeimos?
Bet tai ir su vaikais gi smagiau kartais kažkur išeit su kitom moterim, nei vienai namie su vaiku ištisai liūdėt. Aišku pasiūlyk, pakviesk
Lavinax, nepyk, ale aš net pas mamą sunkiai išeinu 😄
Ta prasme, senatvė man, ar kas, bet nenoriu jokių susitikimų, konkreti namisėda pasidariau. Gal dėl to forumą va, jūsų ir skaitau, kad patenkinti tą moteriško bendravimo trūkumą kažkokį....
Koks oro uostas tuscias. Speju ir lektuvas pustustis bus..bo db salej vos 10 zmoniu. Gal dar susirinks.