Nu žinai,tada ir atvirkščiai.man būtų blogai,bet ne šakės.užsiciklinai.
Neužsiciklinau. Nemanyk, kad visi blogi, pasisakantys ne taip, kaip tau patinka.
Gerai, keičiam temą.
O po kiek alaus jūs galit išgert, kad susitinkat alui?
Be vyro, sakai, Madam, šakės būtų. Baisiaisia turbūt, gyvenimo pokytis būtų. Tai konkretus išėjimas iš savo komforto zonos. Bet, kai susitvarkytų viskas, negali žinoti, ar būtų geriau, ar blogiau. Gi gali ir pas moterį atsirasti kitas vyras. O jei jis būtų dar šaunesnis? Tu nežinai, kur rasi, kur pamesi. Aš tai nemačius, kad praradusiai vyrą moteriai, būtų šakės. Suprantu, kad būna, ar taip galėtų būti, bet aš nesusidūrus. Susitvarko tą gyvenimą ir viskas būna gerai. Aš tai jei prarasčiau savo, nenorėčiau jokio kito, apskritai. Norėčiau viena gyventi 🙃
Madam pareis veliau, 18 Rgs 2020 - 07:35, parašė: Neužsiciklinau. Nemanyk, kad visi blogi, pasisakantys ne taip, kaip tau patinka. Gerai, keičiam temą. O po kiek alaus jūs galit išgert, kad susitinkat alui?
Tai kodėl jau girdžiu ne pirmą kartą? Ir net ne trečią? Alaus pora, su rizika pragulėt visą dieną su skaudančia galva.visada planuoju vieną,bet kur tau_nepavyksta.
Fėja*, 18 Rgs 2020 - 08:14, parašė: Be vyro, sakai, Madam, šakės būtų. Baisiaisia turbūt, gyvenimo pokytis būtų. Tai konkretus išėjimas iš savo komforto zonos. Bet, kai susitvarkytų viskas, negali žinoti, ar būtų geriau, ar blogiau. Gi gali ir pas moterį atsirasti kitas vyras. O jei jis būtų dar šaunesnis? Tu nežinai, kur rasi, kur pamesi. Aš tai nemačius, kad praradusiai vyrą moteriai, būtų šakės. Suprantu, kad būna, ar taip galėtų būti, bet aš nesusidūrus. Susitvarko tą gyvenimą ir viskas būna gerai. Aš tai jei prarasčiau savo, nenorėčiau jokio kito, apskritai. Norėčiau viena gyventi 🙃Nesu tikra,bet nenoriu jokio kito.
Be vyro, sakai, Madam, šakės būtų. Baisiaisia turbūt, gyvenimo pokytis būtų. Tai konkretus išėjimas iš savo komforto zonos. Bet, kai susitvarkytų viskas, negali žinoti, ar būtų geriau, ar blogiau. Gi gali ir pas moterį atsirasti kitas vyras. O jei jis būtų dar šaunesnis? Tu nežinai, kur rasi, kur pamesi. Aš tai nemačius, kad praradusiai vyrą moteriai, būtų šakės. Suprantu, kad būna, ar taip galėtų būti, bet aš nesusidūrus. Susitvarko tą gyvenimą ir viskas būna gerai. Aš tai jei prarasčiau savo, nenorėčiau jokio kito, apskritai. Norėčiau viena gyventi 🙃
Man, kad ir koks mano rutinos pažeidimas, jau būtų išėjimas iš komforto zonos. Gink, dieve, nelinkiu tokių pokyčių, kad vyrą kažkuriuo būdu prarast. Tik kalbu apie tai, kad kai kurios moterys tada susidurtų su visišku finansiniu neraštingumu, nes įpratę buvo gyvent už vyriškų triūsikų sienos. Ir daug yra tokių, kad be vyro ir mokesčių susimokėt nemokėtų.
Tai kodėl jau girdžiu ne pirmą kartą? Ir net ne trečią? Alaus pora, su rizika pragulėt visą dieną su skaudančia galva.visada planuoju vieną,bet kur tau_nepavyksta.
Intemora, visai negaliu gert alaus. Jis mane užvaro ant miego ir apatijos. Galiu stiklinę nebent.
Ir šiaip, pastaruoju laiku, alko vartojimas yra labai sumažėjęs. Nebegeriu nieko.
Madam pareis veliau, 18 Rgs 2020 - 09:17, parašė: Intemora, visai negaliu gert alaus. Jis mane užvaro ant miego ir apatijos. Galiu stiklinę nebent. Ir šiaip, pastaruoju laiku, alko vartojimas yra labai sumažėjęs. Nebegeriu nieko.Jei namie ir aš negaliu jo gert,jei va kažkur su muzika ir kalbom_galiu
Sėlija, o tu labai negražiai pasielgei, išnešdama Altos pomėgį fcb. Duočiau tau į dantis, perfrazuojant Pinotiją. Mažiau landžiok kur nereikia, o išmok ant senatvės bent jau dama pabūt ir išgyvendink tą savo "gezų" leksikoną iš savęs.
Patarimai mano kainuoja, ale tau for free šiandien.