Mano dukra taip planuoja, be jokios pompastikos. Pastatyt savo sode palapines, saltas maistas is restorano, pora zmoniu prie griliaus ir viskas.
O aš tai susituokčiau ir tą pačią dieną kur nors skrisčiau į kokį gražų Europos miestą, priklausomai nuo sezono.
Pinigus eikvoti pagirdymui ir pamaitinimui aibės žmonių, man neatrodo verta. Na, pabūti nuotaka, savim leisti pasigrožėti galima vieną vakarą, kur nors restorane su artimiausiais žmonėm. Bet ne su tuntu žmonių ir krūva rūpesčių.
Tik mano nuomonė.
😷
O aš tai susituokčiau ir tą pačią dieną kur nors skrisčiau į kokį gražų Europos miestą, priklausomai nuo sezono.
Pinigus eikvoti pagirdymui ir pamaitinimui aibės žmonių, man neatrodo verta. Na, pabūti nuotaka, savim leisti pasigrožėti galima vieną vakarą, kur nors restorane su artimiausiais žmonėm. Bet ne su tuntu žmonių ir krūva rūpesčių.
Tik mano nuomonė.
Aš turbūt irgi. Mb čia nori baliulo. Ir kažkaip pradžioj man atrodė nieko ten sunkaus, palapines išnuomosim, maistą užsakysim, bet dabar jau pradedu galvot, kad bus daug galvos skausmo.
Visai selijai pritariu ,dar padaryt kokiu batviniu ,gaspacio ,kokia bleka keptu cukiniju vegetarams ir butinai indaplove ,galima ir padeveta nusipirkt ir suinstaliuot . Bet vel ,cia reikia organizatoriaus ir atsparumo giminiu debatams.Tai jie savo namo sode darys, o namuose indaplove yra. Puszentis dar pradejo svaigt, gal ta, ana, o dukra, kaip praktiska, sako, ka, jaunikis ir trys sveciai virejai, o mes samdysim virejus? Pats is vakaro savo restorane visus saltus paruosi, o baliaus metu pagrilinsit pasikeisdami. Sveciu apie 20 suskaiciuota, tai kiek ten to kepimo? Uz 1 km. yra nuomuojami apartamentai nebrangus, tai sako, sveciams isnuomuosim is anksto kambarius permiegojimui. Ant rytojaus susirinks, bus lietuviskos kopustienes katilas pagirioms su rukytom desrelem.
Zo, ji nori paprastai, smagiai, lietuviskai. Bendro stalo, prie ko vokieciai neprate. Dar sake noretu keliu lietuvisku vestuviu bajeriu kad lietuviai suorganizuotu, nu koki stalo uzsedima, pirslio pakorima, kad vokieciams butu idomu. Bet viskas laisvai, be jokiu dideliu manieru, draugu ir artimiausiu giminiu bury.
Restorano anie nenori, nes abu kas savaitgali restoraninese vestuvese dirbo, tai sake, jau vemt vercia.
Alta, jokiu debatu, gimines tai jo mama ir sesuo, mudu su diedu, jos tevas su savo dama ir kriksto mama su vyru, gal puske is Londono su suzadetiniu atskris. Mes visi be pretenziju.
Ai, dar sunus.
Zo, ji nori paprastai, smagiai, lietuviskai. Bendro stalo, prie ko vokieciai neprate. Dar sake noretu keliu lietuvisku vestuviu bajeriu kad lietuviai suorganizuotu, nu koki stalo uzsedima, pirslio pakorima, kad vokieciams butu idomu. Bet viskas laisvai, be jokiu dideliu manieru, draugu ir artimiausiu giminiu bury.
Aš tai dar nelabai įsivaizduoju su tais stalais. Gal kažkokį švedišką stalą ir tada 2-3 apvalius stalus su kėdėm. Bet dar žiūrim visokius pavyzdžius. Žmonių ir pas mus daug nebus, apie 15-20.
Vat svedisko dukra nenori. Nes ten visur svediski buna, tai jai nepatinka.
Sukneles nori baltos, bet kuklios, su kuria galetu laisvai vaiksciot ir nebijot, kad kas atsitiks.