Vo cigoniskos vestuves monai tiktu - nieko nuotakai nereikia daryt tik stovet ant pakylos ir sokt ,dazniausiai vienai ,nes jaunikiai ne tokie kantrus. Maisto ir gerimu minimaliai,dar galima aplinka apsiusklinta palikt ,kaip tikri cigonai.
Esu buvus svocia daug kartu. Geriausios vestuves buvo temomis - baras ir amerika.Visiskas pravalas tai su etnografiniais kolektyvais buna.
Vo cigoniskos vestuves monai tiktu - nieko nuotakai nereikia daryt tik stovet ant pakylos ir sokt ,dazniausiai vienai ,nes jaunikiai ne tokie kantrus. Maisto ir gerimu minimaliai,dar galima aplinka apsiusklinta palikt ,kaip tikri cigonai.
Oho!
Nerealu..
*** Sėlija, 27 Rgs 2020 - 13:57, parašė:Čia taip renovavo? Ar čia 3D piešinys?😁 Kaip pasaka.labai gražu.[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=268269"]IMG_20200927_135606.jpg[/url]Nerealu..
Atsiprašau, kad įsikišiu. Esu organizavusi apie 11 vestuvių. Pradžioj savo draugams, po to jų vaikai kreipėsi. Tokia nostalgija.. Mokėjau padaryt nebrangiai ir labai gražiai. Lavina, organizuok pati, be jokių kaikarienių. Jei reiks, padėsiu už ačiū. Arba bent patarsiu.
Atsiprašau, devynias. Paskaičiavau.
Atsiprašau, kad įsikišiu. Esu organizavusi apie 11 vestuvių. Pradžioj savo draugams, po to jų vaikai kreipėsi. Tokia nostalgija.. Mokėjau padaryt nebrangiai ir labai gražiai. Lavina, organizuok pati, be jokių kaikarienių. Jei reiks, padėsiu už ačiū. Arba bent patarsiu.
Kaikarienių ir neįpirkčiau, net jei ir norėčiau 😂😂😂
Prisiminsiu, jei kada turėsiu kokių klausimų 😉
Turėsiu naują veiklą - statybų biznį. Nedirbau su tuo, tai nežinau kaip čia seksis
Čia taip renovavo? Ar čia 3D piešinys?😁 Kaip pasaka.labai gražu.
Piesinys cia.
Ką statysi?
Ne namus, ale visokius priklausinius.
Ir kaip tu visur spesi, Madam?