Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tu duodi 😂. Kiek pagal tave laiko reik pastetui pagamint? Man tai 20min su viskuo

Dirbant iki velaus vakaro? 

Atsakyti

Dirbant iki velaus vakaro? 

O tu su žvake stovi ir žinai kurią dieną iki kelių ji darbe? Ir šiaip net jei ir iki vėlaus, 20 min po darbo rast maisto gamybai gali jei norisi. 

Atsakyti

O tu su žvake stovi ir žinai kurią dieną iki kelių ji darbe? Ir šiaip net jei ir iki vėlaus, 20 min po darbo rast maisto gamybai gali jei norisi. 

Taigi metu metais nuolat raso, kaip varo per tris darbus iki velumos. Tai kaip cia dabar iki pietu jau ir kepenis nusipirko, ir pagamino... 

Atsakyti

Ir isvis, Gaile, kodel tau taip patinka slanga apsimetinet?  :D​ 

Atsakyti

O tau Selija tikrai kažkoks didelis skirtumas, kas ką kada gamina ir per kiek darbų dirba? 

Aš irgi per 2 darbus dirbu ir sočiai laisvo laiko turiu. Ne visi darbai valandim matuojami

Atsakyti

O tau Selija tikrai kažkoks didelis skirtumas, kas ką kada gamina ir per kiek darbų dirba? 

Aš irgi per 2 darbus dirbu ir sočiai laisvo laiko turiu. Ne visi darbai valandim matuojami

Jokio skirtumo. Tik logikos  nebuvimas  kazkaip is pradziu juokino, o dabar jau erzina. 

Atsakyti

O tau, Gaile, didelis skirtumas, ka as cia rasineju? 

Atsakyti

O tau, Gaile, didelis skirtumas, ka as cia rasineju? 

Man tai jokio

Atsakyti

Jokio skirtumo. Tik logikos  nebuvimas  kazkaip is pradziu juokino, o dabar jau erzina. 

Šiuo atveju nera logikos spragų 

Atsakyti

Šiuo atveju nera logikos spragų 

Tu ju nenori matyti, todel “nematai“. 

Atsakyti

Man tai jokio

Tai ko mane komentuoji? 

Atsakyti

Tu ju nenori matyti, todel “nematai“. 

Nematau nes nėra. Nes pastetui darbas netrukdo 

Atsakyti