Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jau receptus skaitinėju ir klausimas, ar būtina konjako? Dabar dėl pašteto teks pirkti gėrimą, kurio šiaip nelabai kas geria namuose...  Antra, kur būna pirktu vištų kepenėlių? (Jau beveik užuodžiu, kaip namai prasmirs, bet jei jau reikia, tai reikia). 
Tinka ir brendis. Skonį duoda gerą 

Nesmirda visai gaminant tą su apelsinų sultimis. Nes neverda kepenys, tik kepamos su sviestu, malonus kvapas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 rugsėjo 2020 - 20:40

Jau receptus skaitinėju ir klausimas, ar būtina konjako? Dabar dėl pašteto teks pirkti gėrimą, kurio šiaip nelabai kas geria namuose... 

Antra, kur būna pirktu vištų kepenėlių? (Jau beveik užuodžiu, kaip namai prasmirs, bet jei jau reikia, tai reikia). 

nu neee, dar tu nepakankamai pavargus, brangioji, jei tokiomis ch.... mis uzsiiminesi :D​ 

Atsakyti

nu neee, dar tu nepakankamai pavargus, brangioji, jei tokiomis ch.... mis uzsiiminesi :D 

Kaip suprantu jai patinka maistą gamint. Žmonės kurie mėgsta gamint, virtuvėj pailsi, relaxas nuo kitų rūpesčių 

Atsakyti

nu neee, dar tu nepakankamai pavargus, brangioji, jei tokiomis ch.... mis uzsiiminesi :D​ 

Eik jau, nežinai, šiandien tiek ašarų išlieta dėl to, galvojau nužudysiu juos visus tris 😤😫🤬

Bet maisto gaminimas man malonumas, vienintelis likęs realiai. Tai aš čia beveik kasdien džiuginu mb visokiom patiekalų interpretacijom. Tik pati ant dietos, todėl tokia pikta. 

Atsakyti

Pokalbis su mama.

Ar užteks uogienės ar dar virt?

Užteks,ačiū ,nevirk.

Tikrai?

Tikrai?

Bet žinai ,galima pyragą kept ir pertept uogiene

Kad nelabai aš kepu.

Tai gal vegetarė iškeps?

Nu gal kada ir iškeps.

Tai dar išvirsiu

Tai kad nelabai ir jinai keps,gal kokį kartą kitą.

Tai va sugalvos ir nebus.

Tai mums tiek nereikia

Tai jos gi gali ilgai stovėt

Tai ,kad tikrai tiek nereikia.

Bet obuolių dabar daug.

Nu ok,bet gal kam kitam reikia,mums užteks.

Kad visi turi.

ir mes turim

Sakau,kad negenda,pinda tu!!

Nu gerai gerai ,tik nepyk.

Nu ir puiku,valgysit nevalgysit,jūsų reikals,o aš išvirsiu.

Atsakyti

Pokalbis su mama. Ar užteks uogienės ar dar virt? Užteks,ačiū ,nevirk. Tikrai? Tikrai? Bet žinai ,galima pyragą kept ir pertept uogiene Kad nelabai aš kepu. Tai gal vegetarė iškeps? Nu gal kada ir iškeps. Tai dar išvirsiu Tai kad nelabai ir jinai keps,gal kokį kartą kitą. Tai va sugalvos ir nebus. Tai mums tiek nereikia Tai jos gi gali ilgai stovėt Tai ,kad tikrai tiek nereikia. Bet obuolių dabar daug. Nu ok,bet gal kam kitam reikia,mums užteks. Kad visi turi. ir mes turim Sakau,kad negenda,pinda tu!! Nu gerai gerai ,tik nepyk. Nu ir puiku,valgysit nevalgysit,jūsų reikals,o aš išvirsiu.
Nu is obuoliu ta blenderinta tyrele geriau virt. Ta bent valgosi. Tu tradiciniu obuolieniu ir pas mane niekas nevalgo.

Arba ibuolius i sulciu spaudykla. Tos irgi vartojasi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 rugsėjo 2020 - 08:43

Amadėja*, 28 Rgs 2020 - 09:42, parašė: Nu is obuoliu ta blenderinta tyrele geriau virt. Ta bent valgosi. Tu tradiciniu obuolieniu ir pas mane niekas nevalgo. Arba ibuolius i sulciu spaudykla. Tos irgi vartojasi
Tai jinai daro ką nori daryt,o ne kaip man ar tau atrodo.🙈 Mano mama gana ekscentriška moteriškė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 rugsėjo 2020 - 08:49

O mūsų dardalas panašu rimtai sugedo, purkštukai lyg ir, o jie brangūs jei keist, mašina pigiau kainavo. Visiška šūduva, jau baigia stogą nuraut man be mašinos 🤯

Atsakyti
O dabar galvoju - neduok dieve ,man visi sakytu tik tai ka as noriu girdet. Sakyt ka zmones nori girdet yra korektiska, bet nemanau kad teisinga.
Mona ,vysks, jokie pastetai nebepades.
Beje apie juos. Raz susidejau su ruskiais tai lasiniu vakar prirukiau,dabar mano pastetas vis isvis karaliskas biggrin.gif
Atsakyti

Mb surinko sode obuolių, atidavė į spaudyklą, gavo 40 l gražiai supakuotuose spalvotuose pakuose su kraniukais.

Dar pora medžių pilnų yra. Tai ar uogienės, ar sultys, vis tiek  nežinosim, ką su tuo daryti, na, sultys gal susinaudos.

Apskritai, ką galima padaryti iš uobuolių sulčių? Gerti, sultyse troškinti vištą (žinau,skanu). Ką dar?

Atsakyti
Galima acto prigamint ,tada burokus tame acte sumarinuot. As taip is vynuogiu darau.Dar galima tas tyreles trint ,skanu dietiska daug pektino ,kas yra tikras geris. Pas mane obuoliai tai didziai pagarboje ,kartu su krienais,karsta cia jiems,bet pilna tu quinciu ,tie dar daugiau pektino turi,penkias minutes paverdi ir obuoliu suris.
Atsakyti

Mb surinko sode obuolių, atidavė į spaudyklą, gavo 40 l gražiai supakuotuose spalvotuose pakuose su kraniukais.

Dar pora medžių pilnų yra. Tai ar uogienės, ar sultys, vis tiek  nežinosim, ką su tuo daryti, na, sultys gal susinaudos.

Apskritai, ką galima padaryti iš uobuolių sulčių? Gerti, sultyse troškinti vištą (žinau,skanu). Ką dar?

Burokėlius skanu marinuoti sultyse. I šašlykų marinata pilt, žvėriena sultyse pamirkyti prieš gaminant. Bet realiai tai 40 l metams sočiai viskam. Nebent daug geriat vienų pačių 

Atsakyti