Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ir visai geros figūros.bet tas chalatas tai turbūt topas.

Peniuaras 😀

Atsakyti

cia visai gerai atrode

Atsakyti

*** Sėlija, 28 Rgs 2020 - 21:43, parašė: attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=268288"]dvieju-metu-fondo-veiklos-minejimo-renginyje-apsilanke-ir-pirmoji-salies-ponia-diana-nausediene-asmeninio-archyvo-nuotr-5da473b4f36622-98518616.jpeg[/url]cia visai gerai atrode
Tikrai.Gal ji pastorėjo?
Atsakyti

Tikrai.Gal ji pastorėjo?

Turbūt, kad taip. 

Atsakyti

Turbūt, kad taip. 

Nu kad ne stora. Suknia tokio modelio stiprina vizualiai 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 09 28, 21:52)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72712443" data-time="1601318611">*** Sėlija, 28 Rgs 2020 - 21:43, parašė: vartotojo įkelta nuotrauka dvieju-metu-fondo-veiklos-minejimo-renginyje-apsilanke-ir-pirmoji-salies-ponia-diana-nausediene-asmeninio-archyvo-nuotr-5da473b4f36622-98518616.jpegcia visai gerai atrode</blockquote> Tikrai.Gal ji pastorėjo?

ten tiesiog vykes derinukas buvo
Atsakyti

Nu kad ne stora. Suknia tokio modelio stiprina vizualiai 

man ji atrodo pastorėjus. Iš kažkokio renginio neseniai buvo nuotraukų, tai skiriasi nuo ankstesnių.

Atsakyti

man ji atrodo pastorėjus. Iš kažkokio renginio neseniai buvo nuotraukų, tai skiriasi nuo ankstesnių.

Aš turbūt taip nenagrineju atidžiai. Jei ir priaugo, tai ne tragiškai, juk ne begemotas tikrai, kad neįmanoma būtų normaliai apsirengti 

Atsakyti

O baliaus suknelė...

Atsakyti

Aš turbūt taip nenagrineju atidžiai. Jei ir priaugo, tai ne tragiškai, juk ne begemotas tikrai, kad neįmanoma būtų normaliai apsirengti 

Aš jos irgi neseku, kaip tik, po kurio laiko pamačius, matomas tas skirtumas.

Ne begemotas, aišku, bet įdomu, kas ją rengia, kad nepaslepia trūkumų, o kartais dar ir pabrėžia.

Apkunesnės irgi gali gražiai rengtis ir save paplonint kažkiek kg su tinkamais rūbais.

Atsakyti

O baliaus suknelė...

Va čia tai jau tikrai prastai...kaip kokį bažnytinį rūbą apsirengus...

Atsakyti

toks jausmas, kad nori pasirodyti madinga, idomiau apsirengus, o gaunasi snipstas. Jau geriau kukliau, bet tinkant figurai. 

Atsakyti