Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Atvežė šiandien nauja robotą iš ali. Į ofisą nusipirkau. 

New XIAOMI MIJIA Mi Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner G1 for home cordless Washing 2200PA cyclone Suction Smart Planned WIFI

Siuntimas iš Lenkijos, be muito, plaunantis grindis

~140€ kainavo, per savaitę atvežė 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 29 rugsėjo 2020 - 12:21

Atvežė šiandien nauja robotą iš ali. Į ofisą nusipirkau. 

New XIAOMI MIJIA Mi Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner G1 for home cordless Washing 2200PA cyclone Suction Smart Planned WIFI

Siuntimas iš Lenkijos, be muito, plaunantis grindis

~140€ kainavo, per savaitę atvežė 

Kaina tikrai normali.

Bet kaip tu savo ofise naudosi? Juk laidus visus reikės kažkur sukelti. Pas mane kabinete dvi darbo vietos, su kompais ir laidų raizgalyne, aš buvau savo atsinešus, kad dulkes susiurbtų, tai vieną vienintelį kartą, nes tuos laidus turėjau  kelti, o vargšelis nuolat strigo. 

Šiaip, ar gali nuorodą įmesti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 29 rugsėjo 2020 - 13:14

Ei, ir mane domina, maniskis jau irgi slubuoja. 

Atsakyti

Ir ar turi jis virtualų barjerą, kad galima būtų nustatyti arbo teritoriją?

Atsakyti

As tai zvengiau, kaip priesaika choru per debatus kazkurie tai sake.. nu cyyyyyyyyrku cyyyyyrkai :lol:​ 

Dagys ten su sava chebra  :oh: 

Labas

Atsakyti

Bet vis kaklas "stoikutė"...  Nieko, nesakau, viskas čiki, nu bet vis taip ir taip.

Man jos ta suknia su Makronu kur susitiko visai nieko. Bet galėtų būti geriau. Faktas. Visgi ji pirmoji ledi....

Atsakyti

Bet vis kaklas "stoikutė"...  Nieko, nesakau, viskas čiki, nu bet vis taip ir taip.

Man jos ta suknia su Makronu kur susitiko visai nieko. Bet galėtų būti geriau. Faktas. Visgi ji pirmoji ledi....

Kur prapuolus buvai? 😊

Piene, o tu ar skaitai dar? 🙂

Atsakyti

Fėja*, 29 Rgs 2020 - 14:38, parašė: Bet vis kaklas "stoikutė"... Nieko, nesakau, viskas čiki, nu bet vis taip ir taip. Man jos ta suknia su Makronu kur susitiko visai nieko. Bet galėtų būti geriau. Faktas. Visgi ji pirmoji ledi....
Man ta mėlyna dar pusė velnio,ta pilka tai tarnaitės kažkoks apdaras. Kažkodėl prisiminiau Džeinę Eir, kai skaičiau,ji turėjo pilką išeiginę suknelę.Tai čia jinai!!!
Atsakyti

Jo, stoikute praktiskai visur. As ziurejau video, tai ten ta vakarine visai nieko, ji tokia krentancios medziagos.

https://www.tv3.lt/m...indo-elegancija

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 29 rugsėjo 2020 - 14:02

Kaina tikrai normali.

Bet kaip tu savo ofise naudosi? Juk laidus visus reikės kažkur sukelti. Pas mane kabinete dvi darbo vietos, su kompais ir laidų raizgalyne, aš buvau savo atsinešus, kad dulkes susiurbtų, tai vieną vienintelį kartą, nes tuos laidus turėjau  kelti, o vargšelis nuolat strigo. 

Šiaip, ar gali nuorodą įmesti?

Nėra pas mane laidų, tik 1 prailgintuvas rozetej, o patys lizdai ant stalo. Siurbia db, nu kaifas, kaip gerai 👍

Kažkodėl neduoda nuorodos iš appso įdėt. Kai būsiu prie kompo, įmesiu 

Atsakyti

Jo, stoikute praktiskai visur. As ziurejau video, tai ten ta vakarine visai nieko, ji tokia krentancios medziagos.

https://www.tv3.lt/m...indo-elegancija

Nu ne, kodėl jai tokias medžiagas parenka su faktūra, dar tas be reikalo krintantis dėmesys į suknelės užpakalinį galą, kuris ilgesnis. Vis tiek kažkaip ne taip.   

Atsakyti

Ir ar turi jis virtualų barjerą, kad galima būtų nustatyti arbo teritoriją?

Kažkaip ten reguliuojasi, yra jam net spec programėlė. Bet man tai neaktualu, tingiu gilintis 

Atsakyti