Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tikrai normaliai. 

Atsakyti

Vat taip ziuri, nei kazkas itin madingo, nei itin dailaus, anei jaunatvisko. Tiesiog taip, kaip turi buti. Be priekaistu. 

Atsakyti

kaip tavo vaikui, Pinot? 

Šiuo metu gerai. Dar bus kažkokie tyrimai po kurio laiko. Tik sportuoti nelabai  galės ir šiaip kažką sunkaus kelti.

Vat taip ziuri, nei kazkas itin madingo, nei itin dailaus, anei jaunatvisko. Tiesiog taip, kaip turi buti. Be priekaistu. 

Sutinku.

Atsakyti

Jinai labai plona,tai tas sijonas kitaip guli.Bet dar geriau atrodytų ,jei būtų ne tik kūda ,bet ir aukšta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 spalio 2020 - 07:13

Kiek mačiau,tai Nausėdienė geriausiai atrodo su tais kostiumėliais,tada ir plona ir kojos dailios.

Atsakyti

Man tai Macron rūbai labai gražūs.jie tokie...universalūs,gerai pasiūti,tvirti  ir atrodo tinkantys daugmaž visokiom padorioms figūroms😁

Atsakyti

Man tai Macron rūbai labai gražūs.jie tokie...universalūs,gerai pasiūti,tvirti  ir atrodo tinkantys daugmaž visokiom padorioms figūroms😁

Tobula prancuziska klasika. 

Atsakyti

Nu tai Grybauskaits vakarine apranga irgi puiki buvo. Nors ji stambi. Toks sijonas visoms tinka.

Atsakyti

O man ex uosviene nesumokejo.

Sunelis uzdraude 🤣

Atsakyti

Uzsirasiau pas antstole uz beveik 3 sav.

Eiles...

Atsakyti

Nusinešk teismo vykdomaji raštą ir tiksliai suskaičiuok sumą, ką jis tau skoloj 

Atsakyti

Nusinešk teismo vykdomaji raštą ir tiksliai suskaičiuok sumą, ką jis tau skoloj 
Jie tures skaiciuot, nes nemoku indeksuot. Nusiusiu rasta ir israsus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 spalio 2020 - 12:07