Nu tikrai normaliai.
Vat taip ziuri, nei kazkas itin madingo, nei itin dailaus, anei jaunatvisko. Tiesiog taip, kaip turi buti. Be priekaistu.
kaip tavo vaikui, Pinot?
Šiuo metu gerai. Dar bus kažkokie tyrimai po kurio laiko. Tik sportuoti nelabai galės ir šiaip kažką sunkaus kelti.
Vat taip ziuri, nei kazkas itin madingo, nei itin dailaus, anei jaunatvisko. Tiesiog taip, kaip turi buti. Be priekaistu.
Sutinku.
Jinai labai plona,tai tas sijonas kitaip guli.Bet dar geriau atrodytų ,jei būtų ne tik kūda ,bet ir aukšta.
Kiek mačiau,tai Nausėdienė geriausiai atrodo su tais kostiumėliais,tada ir plona ir kojos dailios.
Man tai Macron rūbai labai gražūs.jie tokie...universalūs,gerai pasiūti,tvirti ir atrodo tinkantys daugmaž visokiom padorioms figūroms😁
Man tai Macron rūbai labai gražūs.jie tokie...universalūs,gerai pasiūti,tvirti ir atrodo tinkantys daugmaž visokiom padorioms figūroms😁
Tobula prancuziska klasika.
Nu tai Grybauskaits vakarine apranga irgi puiki buvo. Nors ji stambi. Toks sijonas visoms tinka.
O man ex uosviene nesumokejo.
Sunelis uzdraude 🤣
Uzsirasiau pas antstole uz beveik 3 sav.
Eiles...
Nusinešk teismo vykdomaji raštą ir tiksliai suskaičiuok sumą, ką jis tau skolojJie tures skaiciuot, nes nemoku indeksuot. Nusiusiu rasta ir israsus