Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE, o tavo atveju neiseina isieskot is tavo exo zmonos?:)

Atsakyti

Oi,iš žmonos.kažkaip žiauroka😁

Aš rengčiausi kaip macron,jei galėčiau 😁

Atsakyti

Aš rengčiausi kaip macron,jei galėčiau 😁

Tam ir buvo sugalvotos kūdos manekenės, kad ant jų viskas gerai atrodytų. :) Macronienė jau per kūda, kaip šakaliukas, bet viskas ant jos atrodo elegantiškai. Taip jau yra.

Atsakyti

Man nepatinka ant jos trikampiniai undarokai. Dar labiau kojas plonina. 

Atsakyti

GAILE, o tavo atveju neiseina isieskot is tavo exo zmonos? :)
Jie nevedę 

O ir jei būtų vedę, ji niekur nedirba, tai ką ten paimsi 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 01 spalio 2020 - 14:19

Man nepatinka ant jos trikampiniai undarokai. Dar labiau kojas plonina. 

Skaičiau, kad ji bijo priaugti kg, o iš Macrono net papildomą obuolį atima, kurį tas nori pasiimti. :D​ 

Atsakyti

O jos plaukai priauginti, ar perukas? 

Atsakyti

O jos plaukai priauginti, ar perukas? 

Šito nežinau, bet gali  būti ne perukas, arba labai jau natūraliai atrodantis, su ataugančia tamsesnių linija. Bet ko tik nepridaro dabar, viskas įmanoma.

Kartais tie plaukai atrodo per gražūs, kad būtų natūralūs.

Atsakyti

Mes kazkada turejom nauja kolege. Tik po metu ar dvieju kilo itarimas, kad ji nesioja peruka. Nes plaukai visada to paties ilgio buvo. Taip naturaliai buvo padarytas. 

O Makronienes tiesiog perdaug plauku atrodo, todel manau, kad yra patankinti priauginimu. 

Atsakyti

Pinotija, 01 Spa 2020 - 16:28, parašė: Šito nežinau, bet gali būti ne perukas, arba labai jau natūraliai atrodantis, su ataugančia tamsesnių linija. Bet ko tik nepridaro dabar, viskas įmanoma. Kartais tie plaukai atrodo per gražūs, kad būtų natūralūs.
Ir man taip sako😁 Galvoja,kad aš su peruku,net patampo.
Atsakyti

Mes kazkada turejom nauja kolege. Tik po metu ar dvieju kilo itarimas, kad ji nesioja peruka. Nes plaukai visada to paties ilgio buvo. Taip naturaliai buvo padarytas. 

O Makronienes tiesiog perdaug plauku atrodo, todel manau, kad yra patankinti priauginimu. 

Jo, yra labai natūralių perukų. Mano pažįstama irgi buvo taip iššifruota, visada idealiai ir taip pačiai "pasikirpusi". Bet kartu išaiškėjo ir tai, kad serga, tai buvo šokas visiems.

Makronienės bus turbūt patankinti..

Atsakyti

nu ne tokie jos plaukai buvo, ne tokie

Atsakyti