*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 20:00, parašė: Nu bet ir ne 60 jusuKas ne mūsų?
*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 20:01, parašė: Ir isvis, kas sugalvojo sikana kartu su vonia daryt, niekad nesupratau sito bajerio...Nu čia taip buvo.tai negi dabar griausi.
Tai kaip mes darbe 60 kolegu i du tulikus sutelpam, ir niekas netupcioja?
Nu tai darbas yra darbas, o namai yra namai. Jie ir skirti savo komfortui.
Kažkokia švilpiko diena jau darosi.apatija tuoj užeis. Atsikeli,papvelgi į tą pušį už lango.padrybsai.dušas arba ne ...kava ...sumuštiniai.history kanalas.vebinaras, pokalbis su administracija.įvykdai nurodymus.varškėčiai arba blynai ar kažkas,tvarkymasis.periodiškai panaršant internete.vyro sugrįžimas.pokalbis.ėjimas į lauką.ir serialas....arba knygos paskairymas arba ir tas or tas...
Bet koks stresas dabar toj pardėj.kaip pamišus nuonžmonių traukiuusi,visi infekuoti atrodo.ir mintyse tik delioju.Taip taip mėsos tiek ir dar tiek,aha bulvių bulvių daug,varškės varškės.uogienės du ,ne tris staiklainiukus..kur tas vyras nuslinko.nu vat specialiai,lendam tik greičiau iš čia.🙄
As visada taip apsiperku, kad tik greiciau nesdintis is PC
Kažkokia švilpiko diena jau darosi.apatija tuoj užeis. Atsikeli,papvelgi į tą pušį už lango.padrybsai.dušas arba ne ...kava ...sumuštiniai.history kanalas.vebinaras, pokalbis su administracija.įvykdai nurodymus.varškėčiai arba blynai ar kažkas,tvarkymasis.periodiškai panaršant internete.vyro sugrįžimas.pokalbis.ėjimas į lauką.ir serialas....arba knygos paskairymas arba ir tas or tas...
Iseik i lauka, pasistatyk kedute pries saulute, atsisesk, pagurksnok ka ![]()
*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 20:17, parašė: Iseik i lauka, pasistatyk kedute pries saulute, atsisesk, pagurksnok kaNu jo.čia savaitgaliui paliksiu.nu ,kad būtų ko laukt.🙄
Nu jo.čia savaitgaliui paliksiu.nu ,kad būtų ko laukt.🙄
Pas mus tai labai grazi diena buvo, net pagalvojau, kad dabar Intemoros vietoj susirasciau jaukia vieta sode, kur uzveja ir saule...
Viskas beveik tas pats.. Tik pušies už lango nėra, oi pavydžiu..
Pas mane pušys kitoj pusėj, ir sidabrinės eglės.
Kaip tik šiandien pagalvojau, kad noriu atsidarius užuolaidas ryte pamatyti tas pušis. Gal reikia atsigabent iš sodybos kokią ūgtelėjusią, jos greit auga, per kokius metus užaugs iki 2-o aukšto, t.y. man iki lango.
Žinau, žinau, Sėlija, gali nesakyt, tu pušų nemėgsti. O aš labai.
Viskas beveik tas pats.. Tik pušies už lango nėra, oi pavydžiu..
Pas mane pušys kitoj pusėj, ir sidabrinės eglės.
Kaip tik šiandien pagalvojau, kad noriu atsidarius užuolaidas ryte pamatyti tas pušis. Gal reikia atsigabent iš sodybos kokią ūgtelėjusią, jos greit auga, per kokius metus užaugs iki 2-o aukšto, t.y. man iki lango.
Žinau, žinau, Sėlija, gali nesakyt, tu pušų nemėgsti. O aš labai.
Egles megstu. O dar geriau koks klevas didziulis, ar kastonas ![]()
Šunį apžiūrijėja chebra..nežinau.bet gražus toks mėlynakis.