Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai kaip mes darbe 60 kolegu i du tulikus sutelpam, ir niekas netupcioja? 

Atsakyti

Sitaaa, as tai tokia minti vis gvildenu del tu daktaru... o tai jau patys tu kaukiu pasisiut niekaip negali? Zmonos, motinos, drauges jau negali kad ir rankom suraukt is senu paklodziu? Vat to tai nesuprantu biski... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 kovo 2020 - 18:54

Sitaaa, as tai tokia minti vis gvildenu del tu daktaru... o tai jau patys tu kaukiu pasisiut niekaip negali? Zmonos, motinos, drauges jau negali kad ir rankom suraukt is senu paklodziu? Vat to tai nesuprantu biski... 

tai jiems juk reikalinga geresnė  apsauga, jie gi artimam kontakte su visais.  

O tos siūtos, manai kažką sulaiko?  Na va toks placebas, atseit saugumo jausmas. Aš tai mielai pirkčiau kokį respiratorių su dangteliais ir akinius specialius. Ir skarą ant galvos užsivyniočiau eidama. 

Antrą savaitę iš namų neišeinu. Buvau tik kapinėse sekmadienį. Stogas gali nuvažiuoti.

Atsakyti

Seli, Pinot jau parase, nesikartosiu

Atsakyti

Nu vistiek galuma kazkoki analoga sugalvot. Negi dirba isvis be nieko?

Atsakyti

Aisku, kad sulaiko. Net vienoj  seimoj ne visi viens nuo kito uzsikrecia. 

Atsakyti

Pinot, yra akiniu, turiu, labai geri.

https://images.app.g...kLeSa8wmXrsJhz6

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 kovo 2020 - 19:31

*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 18:41, parašė: Tai kaip mes darbe 60 kolegu i du tulikus sutelpam, ir niekas netupcioja?
Nu dar ir į dušą reiknueit..kokoą dar grožio procedūrą pasidaryt ar barzdą nusikirpt..nu jei jai užėjai,tai negi trumpam.🤣
Atsakyti

*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 18:53, parašė: Sitaaa, as tai tokia minti vis gvildenu del tu daktaru... o tai jau patys tu kaukiu pasisiut niekaip negali? Zmonos, motinos, drauges jau negali kad ir rankom suraukt is senu paklodziu? Vat to tai nesuprantu biski...
O vyrai ką.kur lygios teisės.!😡
Atsakyti

Pinotija, 25 Kov 2020 - 19:22, parašė: tai jiems juk reikalinga geresnė apsauga, jie gi artimam kontakte su visais. O tos siūtos, manai kažką sulaiko? Na va toks placebas, atseit saugumo jausmas. Aš tai mielai pirkčiau kokį respiratorių su dangteliais ir akinius specialius. Ir skarą ant galvos užsivyniočiau eidama. Antrą savaitę iš namų neišeinu. Buvau tik kapinėse sekmadienį. Stogas gali nuvažiuoti.
Mes kasvakar einam šunų palodyt.ir dabar reiktų išeit.Buvau parduotuvėj.bandžiau užsipirkt savaitei Nu žiūrėsim .reik gal maistą normuot pradėt.🙄. Tfu vos neuždusau su ta medžiagine kauke. Vyrui darbe davė. Linkevičių mačiau su kauke,bet be pirštinių.
Atsakyti

Nu dar ir į dušą reiknueit..kokoą dar grožio procedūrą pasidaryt ar barzdą nusikirpt..nu jei jai užėjai,tai negi trumpam.🤣

Nu bet ir ne 60 jusu :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 kovo 2020 - 20:02

Ir isvis, kas sugalvojo sikana kartu su vonia daryt, niekad nesupratau sito bajerio...

Atsakyti