Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(kristij @ 2020 10 06, 13:20)
jus turbut labai daug zemes turit ir darzus auginat...o tai visa vasara kazkokie konservavimai, virimai, maisymai, darymai... smile.gif

neturiu, bet man kartais tokia psichozė užeina, retai, bet užeina biggrin.gif kas antri, treti metai smile.gif
Atsakyti
as cia Amadejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2020 10 06, 12:22)
neturiu, bet man kartais tokia psichozė užeina, retai, bet užeina  biggrin.gif  kas antri, treti metai smile.gif

O tai tu galvoji ,kad uzejus psichozei yra saugu gamint maista? Visgi zmones valgys.
Atsakyti

Nu papasakok. Kaip tik turiu obuolių, pyragus pabodo kept. 

Tai isverdi gabaliukais pjaustytus, sublenderini ir i ikaitintus stiklainius supilstai karsta uzsuki ir apverti. Siltai apkloji.

Ant mazos ugnies maisant kol suminkstes verdi

Atsakyti

O tai tu galvoji ,kad uzejus psichozei yra saugu gamint maista? Visgi zmones valgys.

Tai juk supranti, kad ne apie psichinį sutrikimą kalba, o apie "šišą" gaminti kažką.

Man irgi taip būna. Ne kas metai. Nežinau, kas užveda, gal koks slyvų derlius didesnis. Tada pagardus verdu išsijuosus. Tai jie net Naujų nesulaukia kartais.  Arba   kažkas padovanoja savo derliaus. Va, pvz,  davė daug moliūgų, o obuolių  savo šiais metais - per akis. Tai mb dabar darys obuolių sultis su moliūgų sultimis. Gausime gražiuose įpakavimuose, kas man taip pat patinka. :)​ 

Atsakyti
Pinotija, bet tu lyg pati turi žemės, nesiaugini nieko?
Atsakyti
Gal kuri knygom domisi? Kas dabar ant bangos populiariojoj psichologijoj? smile.gif
Atsakyti

Pinotija, bet tu lyg pati turi žemės, nesiaugini nieko?

Mes turim  sodą atskirai, kuris apie 8 km nuo mūsų, ir turim žemės prie namų, kuri yra veja su krūmais, jokių lysvių. Žinok, jau atsiūkininkavom kokį 10metį, tai dabar kokį moliūgą tik išauginam ar cukiniją. Kažkada auginom viską, net sodyboj bulves.  Turėjom šiltnamį. Dabar nieko, ką reikia ravėti ar prižiūrėti. Mano kaulai nebe jauni ir kitos bėdos. Negaliu sau leisti didelių "auginimų", tik tokius minimalius ir dar gėles. O vaisiai patys auga.

Atsakyti

Gal kuri knygom domisi? Kas dabar ant bangos populiariojoj psichologijoj? smile.gif

Tai žiūrint kokių atsakymų ieškai 😀. Lb gera yra Petersono 12 gyvenimo taisyklių, bet tik pilna knyga, ne shortas.

Atsakyti

Tai žiūrint kokių atsakymų ieškai 😀. Lb gera yra Petersono 12 gyvenimo taisyklių, bet tik pilna knyga, ne shortas.

Kas per knyga? Skaitei, nagrinėjai? Kokia kryptis?

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 10 06, 14:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72715577" data-time="1601983018"><div><p>Gal kuri knygom domisi? Kas dabar ant bangos populiariojoj psichologijoj? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai žiūrint kokių atsakymų ieškai 😀. Lb gera yra Petersono 12 gyvenimo taisyklių, bet tik pilna knyga, ne shortas.</p>

Skamba visai nieko...o kaip zinot pilna tai knyga ar ne?
Atsakyti

kristij, 06 Spa 2020 - 14:46, parašė: Skamba visai nieko...o kaip zinot pilna tai knyga ar ne?

Va šita pilna

Atsakyti