Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Fėja*, 05 Spa 2020 - 20:23, parašė: Taip, šiaip tikrai nerimas būdavo, kad nueisiu ir nieko nepašoksiu, nes gal niekas nepakvies 😊
Aha,jei nors vieną šokį pakviesdavo,tai jau ramu-gėdos neprisidarei.🙈
Atsakyti

I mokyklos sokius neidavau, ten kazkaip nebuvo idomu. Trindavosi visi ir nesokdavo.I kulturke kartais issprukdavau tik 11 klasej, ir i kaimo sokius, kai i kaima pas kriksto mama nuvarydavau. Pirmas bucinys buvo jau studiju metu. 

Atsakyti

Fėja*, 05 Spa 2020 - 20:21, parašė: Arba būdavo žiburėlis tik klasėj 👍Patikdavoooo 👍👍👍
Joooo....keisdavomės dovanomis.labai buvo populiaru ir norėdavau gaut dekoratyvinę žvakę.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 10 05, 20:21)
<p>Arba būdavo žiburėlis tik klasėj 👍Patikdavoooo 👍👍👍</p>
[right][snapback]72715346[/snapback][/right]

O žiburėlius pamenu, bet kokia durna merga buvau... klasiokas pakviečia šokti, o aš durnė bešokdama sakau, eik dabar Birutę pakviesk, nes žinau, kad ta nori, ot gluša merga
Atsakyti

*** Sėlija, 05 Spa 2020 - 20:25, parašė: I mokyklos sokius neidavau, ten kazkaip nebuvo idomu. Trindavosi visi ir nesokdavo.I kulturke kartais issprukdavau tik 11 klasej, ir i kaimo sokius, kai i kaima pas kriksto mama nuvarydavau. Pirmas bucinys buvo jau studiju metu.
Man tai buvo įdomu.ten leisdavo tėvai,nes prie namų.o kur ten dvylikametė važiuos . O.paaugę jau šokdavom normaliai.
Atsakyti

Jooo, o mano mamka buvo mokytoja ir tuose šokiuose budėdavo  :D​ 

Atsakyti

Fėja*, 05 Spa 2020 - 20:23, parašė: Taip, šiaip tikrai nerimas būdavo, kad nueisiu ir nieko nepašoksiu, nes gal niekas nepakvies 😊
Jo,tas trynimasis aplink sienas.ir jau ....eina eina eina,mane ar ne mane,jei jau mane,tai jau išdidumas ,galvą užvertus kaip gulbė.😁😁 O tas judesiukas.kažkaip koją vieną į šalį,koją kitą į šalį.🙈
Atsakyti

Jo,tas trynimasis aplink sienas.ir jau ....eina eina eina,mane ar ne mane,jei jau mane,tai jau išdidumas ,galvą užvertus kaip gulbė.😁😁 O tas judesiukas.kažkaip koją vieną į šalį,koją kitą į šalį.🙈

Nu tu kai parašai tai griūk negyvas 🤣🤣🤣

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 10 05, 20:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72715348" data-time="1601918591">Fėja*, 05 Spa 2020 - 20:23, parašė: Taip, šiaip tikrai nerimas būdavo, kad nueisiu ir nieko nepašoksiu, nes gal niekas nepakvies 😊</blockquote> Jo,tas trynimasis aplink sienas.ir jau ....eina eina eina,mane ar ne mane,jei jau mane,tai jau išdidumas ,galvą užvertus kaip gulbė.😁😁 O tas judesiukas.kažkaip koją vieną į šalį,koją kitą į šalį.🙈

Parodyk tą judesiuką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(marco'polo @ 2020 10 05, 20:29)
<p>Jooo, o mano mamka buvo mokytoja ir tuose šokiuose budėdavo  biggrin.gif​ </p>

Ot nepasisekė biggrin.gif
Inemora žingsniuką repetuoja, filmuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 05 spalio 2020 - 19:59

Bandau įsivaizduot tą judesiuką, bet nesigauna 😅

Atsakyti

LavinaX, 05 Spa 2020 - 21:10, parašė: Bandau įsivaizduot tą judesiuką, bet nesigauna 😅
Nu ir dar rankų nepamiršt.tokie sukamieji judesiai,kaip daug šikpopieriaus vyniotum.😁😁😁
Atsakyti

Nu ir dar rankų nepamiršt.tokie sukamieji judesiai,kaip daug šikpopieriaus vyniotum.😁😁😁

Nu joooo 🤣🤣🤣 kažin tik ar mes taip pat tą šikpopierių vyniojam 😆

Atsakyti