Nieko blogo. Naturalus produktai.
Skonis blogas. Labai blogas 🤣
Kodel? Tas pats atsuktuvas.
Atsuktuvas yra vodke su apelsinų sultimis, ne su vandeniu ir svarainių sirupu. Bet man ir tas nelabai.
Nors skonis draugų neturi.
Baisiausias studentiškas kokteilis buvo - vodke, gazuotas vanduo ir yupi milteliai 🤣. Nu čia kai sirupo neturėjom jau 😂. Siaubas, kaip galėjom tokias nesąmones gert, nesuvokiu 😆
Visada tik agavu sirupu kavą saldinu. Jau daug metų
Aš kaip tik ir pirkau kavai, arbatai saldinti. Kadangi cukrus yra cukrus, o medus savo aromatu užgožia kavos kvapą, tai vis galvojau, kuo čia pagardint. Paprastai vartoju steviją, bet ne visada skanu su ja, ypač ryte. Su agava kitaip, net gaila, kad tik dabar atradau.
GAILE*, 06 Spa 2020 - 19:00, parašė: Atsuktuvas yra vodke su apelsinų sultimis, ne su vandeniu ir svarainių sirupu. Bet man ir tas nelabai. Nors skonis draugų neturi. Baisiausias studentiškas kokteilis buvo - vodke, gazuotas vanduo ir yupi milteliai 🤣. Nu čia kai sirupo neturėjom jau 😂. Siaubas, kaip galėjom tokias nesąmones gert, nesuvokiu 😆Nebanžiau taip,bet klubuose atsuktuvų esu prigėrus pakankamai ,skanu ,bet labai.greit prisigert iki komos galima,nes atrodo geri sau sultis,bent jau atrodydavo tada🙈
Nu studijų laikais neteko gert tokių kokteilių, bet prieš kokių pora metų tai labai skanius kokteilius atradom degtinė su kola ir lidlo sirupu, geriausia miško uogų 🤭🤭🤭 degtinėd visai nesijaučia 🤣 net neįsivaizduoju kaip išvis kilo mintis visa tai sumaišyt, bet skonis nustebino 😃