Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nieko blogo. Naturalus produktai. 

Skonis blogas. Labai blogas 🤣

Atsakyti

Skonis blogas. Labai blogas 🤣

Kodel? Tas pats atsuktuvas. 

Atsakyti

Kodel? Tas pats atsuktuvas. 

Atsuktuvas yra vodke su apelsinų sultimis, ne su vandeniu ir svarainių sirupu. Bet man ir tas nelabai.

Nors skonis draugų neturi. 

Baisiausias studentiškas kokteilis buvo - vodke, gazuotas vanduo ir yupi milteliai 🤣. Nu čia kai sirupo neturėjom jau 😂. Siaubas, kaip galėjom tokias nesąmones gert, nesuvokiu 😆

Atsakyti

Svarainių sirupas - geras daiktas, bet kažkaip nei minties nekiltų jį su vodke maišyti, t.y. versti alkoholiu.

Naudingas sveikatai, kam produktą gadinti? :) 

Nusipirkau ekologiško agavų sirupo arbatai saldinti, turbūt.  Visai nieko, švelnus skonis.

Atsakyti

Visada tik agavu sirupu kavą saldinu. Jau daug metų 

Atsakyti

Visada tik agavu sirupu kavą saldinu. Jau daug metų 

Aš kaip tik ir pirkau kavai, arbatai saldinti. Kadangi cukrus yra cukrus, o medus savo aromatu užgožia kavos kvapą, tai vis galvojau, kuo čia pagardint. Paprastai vartoju steviją, bet ne visada skanu su ja, ypač ryte.  Su agava kitaip, net gaila, kad tik dabar atradau.

Atsakyti

Nu čia negeriantiems pinot patarimai.nes šiaip tai geriau vodkę su sirupu,nei be sirupo.vis skaniau😁

Atsakyti

GAILE*, 06 Spa 2020 - 19:00, parašė: Atsuktuvas yra vodke su apelsinų sultimis, ne su vandeniu ir svarainių sirupu. Bet man ir tas nelabai. Nors skonis draugų neturi. Baisiausias studentiškas kokteilis buvo - vodke, gazuotas vanduo ir yupi milteliai 🤣. Nu čia kai sirupo neturėjom jau 😂. Siaubas, kaip galėjom tokias nesąmones gert, nesuvokiu 😆
Nebanžiau taip,bet klubuose atsuktuvų esu prigėrus pakankamai ,skanu ,bet labai.greit prisigert iki komos galima,nes atrodo geri sau sultis,bent jau atrodydavo tada🙈
Atsakyti

O kuo skiriasi naturalios sultys nuo naturalaus sirupo? Skonis tas pats. 

Atsakyti

O kuo skiriasi naturalios sultys nuo naturalaus sirupo? Skonis tas pats. 

Nu ne tas pats. Keista kad tau nesiskiria 😀

Ir šiaip gi apelsinau nuo svarainių kardinaliai skiriasi 🤣

Atsakyti

Nu studijų laikais neteko gert tokių kokteilių, bet prieš kokių pora metų tai labai skanius kokteilius atradom degtinė su kola ir lidlo sirupu, geriausia miško uogų 🤭🤭🤭 degtinėd visai nesijaučia 🤣 net neįsivaizduoju kaip išvis kilo mintis visa tai sumaišyt, bet skonis nustebino 😃

Atsakyti

Dar atsimenu jaunystės kokteilį "lokio kumštis"- alus, degtinė, Žagarvysniu likeris, šampanas 😆. Skanūs buvo. 1 užtekdavo kad  lokys nokautuotu 🤣

Atsakyti