Nu ne tas pats. Keista kad tau nesiskiria 😀
Ir šiaip gi apelsinau nuo svarainių kardinaliai skiriasi 🤣
As apelsinu atsuktuvo isvis negeriu. Su bet kokiom sultim maisau, labai man liuks su vynuogiu sultim.
Pinot,o tu studijų laikais paragaudavai ko nors studentiško? Mes kažkokie paprasti buvom.arba Kalnapilio(kas durniausia,kad 7:30,galvojau,kad ten pavadinimas,o ne stiprumas😁😁😁) arba atsuktuvai. Sultys tai Elmenhorster,net nežinau ar tada kitokių buvo.😁
Būdavo, kad paragaudavau. Martinis patiko, Cinzanas, dar visokie panašūs. Bet degtinės tai nekenčiau juodai ir visko, kas spiritu atsiduoda. Mane vien užuodus degtinės kvapą, pvz kompresams kokiems, pykint pradeda. Niekada nesupratau kaip galima ją gert.
Šampės galiu išgert, vyno (irgi praskiesto), dar kokio vyšnių likerio palaižyt. Nesu abstinentė, bet galiu ir metus apsieit ir neprisimint.