Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Niejad nedažiau pas kirpėją.iš varno juodumo tapau šviesiaplauke.nu biški ryža pabuvau.po to vis šviesinau šviesinau po truputį.

Atsakyti

Vakar po šimto metu kita naršykle,nes sena neduoda įlindau į paplepėjimus.vat ten tai duoda, ten varo ,o mes čia angelai.gal 10 puslapių verčiau žiūrėt atgal  ir priežasties ieškot ,ko jos ten šūdais drabstosi.

Nesimiegojo.😁

Atsakyti

Tai ten ta lutuke, cambala, tos montevertes visos edasi... 

Atsakyti

*** Sėlija, 10 Spa 2020 - 09:26, parašė: Tai ten ta lutuke, cambala, tos montevertes visos edasi...
Ber kokios kantrios,išvermingos,metų metais.🤣 Bet ten tooookiais epitetais apsidalina,,kad nu nx🙈
Atsakyti

Vakar po šimto metu kita naršykle,nes sena neduoda įlindau į paplepėjimus.vat ten tai duoda, ten varo ,o mes čia angelai.gal 10 puslapių verčiau žiūrėt atgal  ir priežasties ieškot ,ko jos ten šūdais drabstosi.

Nesimiegojo.😁

Aš į kertele įlindau. Va ten tai drakes su kalėjimo žargonu ir siuntinėjimais paciulpt. 

Atsakyti

Kažkaip anksčiau mėgdavau paskaityt,nu bet dabar aš net neradau ką jie ten nagrinėja ar patarinėja,ištisai keiksmai ir įžeidimai.kaip jos pačios ištveria tai.o dar sako,kad užsiėmusios ir dirba.nežinau kada.jau aš per daug praleidžiu čia laiko.

Atsakyti

Manau kad tiesiog turi temą ir bendramintes garo nuleidimui. 😀

Atsakyti

Paskaičiau, įdomi istorija. Bet kiek tos autentikos ten likę? Nemėgstu, kai senovinė vieta puošiama naujovišku menu.

Aš į kertele įlindau. Va ten tai drakes su kalėjimo žargonu ir siuntinėjimais paciulpt. 

Aš ten kartais pasižiūriu, tai kraupstu. Tokioje temoje nebūčiau, prasivardžiavimai kaip iš kalėjimo išėjusių ką tik.

Mūsų tema- tai švč. mergelių, palyginus su jomis. :D​ 

Atsakyti

Šilavoto davatkynas🤣

O ką toj kertelėj dar  blogiau nei paplepėjimuose? Negali būt🤣

Atsakyti

Ideja musu temos pavadinimui. 

Davatkynas :D​ 

Atsakyti

Uzsimaniau sudalyvauti tridentinese misiose. Vilniui Onos baznycioj tokios buna. 

Atsakyti

*** Sėlija, 10 Spa 2020 - 11:38, parašė: Uzsimaniau sudalyvauti tridentinese misiose. Vilniui Onos baznycioj tokios buna.
Nevilioja... Bažnyčios man kaip istorijos,architektūros paminklai patinka. Bet jau visos tos mišios... Aš tikiu Dievu,bet visos tos katalikiškis ir pravoslaviškos apeigos,tau neduok tu D🙊 Kažkaip man ten.baisu.

Man norisi iš ten bėgt į šviesą,saulę,muziką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 spalio 2020 - 10:47