Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šilavoto davatkynas🤣

O ką toj kertelėj dar  blogiau nei paplepėjimuose? Negali būt🤣

Gali, patikėk. Žiauru ten 🤣

Uzsimaniau sudalyvauti tridentinese misiose. Vilniui Onos baznycioj tokios buna. 

O kas tai yra?

Esu buvusi kažkokiose atleidimo mišiose prieš daug metų. Kai visi meldžiasi kartu kokio nors iš dalyvių prašymu, atleidžia nuskriaudusiam žmogui. Tai lb įdomu, tokia grupės energetika didžiulė, ir sakė veikia tikrai (aišku jei žmogus tikintis). Draugė taip atleido savo vyrui, kai visi su ja pasimelde. Sakė paskui buvo lengva, paleido jį iš minčių visai, jokio pykčio neliko. O pridirbo jis jai ten daug, daug metų po skyrybų nuoskaudas nešiojosi

Atsakyti

Uzsimaniau sudalyvauti tridentinese misiose. Vilniui Onos baznycioj tokios buna. 

Aš irgi norėčiau.

Viena  bobutė  dar iki to tridentinių mišių perėjimo prie gimtosios kalbos, lankydavo tas lotyniškas, ir beisišaipydama pasakodavo : ką ten tas kunigas su tuo "dominus vobiscum" pliurpia, skamba kaip "duonos ir sasyskų". Nebuvo labai tikinti, bet ją sesuo versdavo, tai ji lotyniškas frazes taikliai parafrazuodavo. O kita siusdavo ir vadino 'cicilike". :) Kai jau buvo lietuviškai, tai jai net nebuvo įdomu. :D​ 

Atsakyti

Man patinka mistika, tas baznycios paslaptingumad, apeigos, ritualai, o muzika :wub:​ 

Atsakyti
Seriuosly? Isventinimas i masonu loze prasidejo? Oi , virga virga.
Retai buna , bet apipurskiau arbata is snukio ekrana, po jusu paskutiniu postu.Jo ,metamorfoze, po kanopos zenklu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 10 spalio 2020 - 11:18

Man patinka mistika, tas baznycios paslaptingumad, apeigos, ritualai, o muzika :wub:​ 

Kai retai eini, tai taip. O kažkam tai kasdienis dalykas.

na, man iš dalies patinka. Šioks toks teatras vis dėlto. O jo vedėjai tai įvaldę tą meną tobulai.

Man jau nebesukelia mistikos jausmo.  Tą jausmą pajaučiu Italijos, Prancūzijos katedrose, ir tada, kai turistų nebūna.

Beveik Stendalio sindromas, na tik beveik.

Atsakyti

Seriuosly? Isventinimas i masonu loze prasidejo? Oi , virga virga.
Retai buna , bet apipurskiau arbata is snukio ekrana, po jusu paskutiniu postu.Jo ,metamorfoze, po kanopos zenklu.

Prie ko čia virga? Rašyk aiškiau, ką nori pasakyt, bliamba.

Atsakyti
Todel kad virga vis masonu (mosonu)jei tiksliai loze minedavo , o man tos 33 asociuojasi su . Zodziu nesamone ,bet prisiminiau. O cia dar selija apie iniciacija prakalbo biggrin.gif
Atsakyti

As, kai viena sindroma jau turinti, tai kitiems turbut nebepaveiki :D Man tiesiog patinka pakliuti i paslaptinga aplinka, bet  kazkokiu ekstaziu neisgyvenu. Tik malonu pajausti toki atsiribojima nuo viso pasaulio. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 10 spalio 2020 - 12:56

Tingus savaitgalis....

Atsakyti

Maniske isvis po kaldra, net nesimato. 

Atsakyti

*** Sėlija, 10 Spa 2020 - 12:09, parašė: Man patinka mistika, tas baznycios paslaptingumad, apeigos, ritualai, o muzika :wub:
Mane šiurpas krečia😬 Siaubo filmų scenarijus.antikristas🙈 Rozmary kūdikis,egzorcistas,Emili Rouz išvarymas😬
Atsakyti

*** Sėlija, 10 Spa 2020 - 12:09, parašė: Man patinka mistika, tas baznycios paslaptingumad, apeigos, ritualai, o muzika :wub:
Mane šiurpas krečia😬 Siaubo filmų scenarijus.antikristas🙈 Rozmary kūdikis,egzorcistas,Emili Rouz išvarymas,Baubas😬

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 spalio 2020 - 14:40