Šviesiaplaukės, o kokių firmų dažais dažot plaukus? aš kažkada ir pati dažydavaus, bet negalėdavau žiūrėt į paryžėjusias po dažymo plaukų šaknis, dabar tik kirpėjai patikiu dazyma.
minėjot apie kažkokias petnešėles šuniui mašinoje prisisegt, gal galit įmest nuorodą kaip jos atrodo?Reiktų ir man savo 8 kg šunį prisisegus važinėt. Vakar taip staiga teko stabdyt, šuo tikrai būtų nežinia kur atsidūrus
Tas dirzas segasi prie bet kokiu petnesu.
O dazus perku Martinos parduotuvej. Oksidanta naudoju 9 proc.
Kai dažau pati, tai paprastai L'oreal Preference 9 nr., garnier visokiais, irgi daugiausiai 9-ukais. Kadangi natūralūs plaukai ir taip šviesūs, tai nuryžėjimų nebūna. Būna kartais kita staigmena - pilkumas, kurio bijau. bet jis nusiplauna po kelių plovimų.
Kai dažo kirpėja, tai su Milkshake dažais, jie man geriausi. Pamaišo atspalvius.
perkant dažus parduotuvėje, svarbu nesirinkti, kad po taško nebūtų nepageidaujamo atspalvio, pvz. 9.3, bus su auksiniu atspalviu, 9.1 -pelenų, t.y pilka.
Kokybiškiausiai nudažo kirpėja, bet aš neturiu kantrybės 2 val. praleisti kirpykloje.
Mano dazu numeris 1000.
Mano dazu numeris 1000.
Tai 10ukas- patys šviesiausi. Kažkada ir aš tokiais dažiau, bet man per šviesūs.
Nu kad ne, yra paletej ir sviesesniu.
Nu kad ne, yra paletej ir sviesesniu.
Nežinau, apie kokius konkrečiai dažus kalbi, bet šviesesni gali būti tik visiškai balti arba kokie skirti pigmento nuėmimui. Kiekvienas ženklas turi savo numeraciją. Dažniausiai 10 turi tik atspalvius. Tai ir gali būti kažkoks šviesesnis tam pačiam numeryje.
O šiaip, nebandžius ne taip šviesiai dažyti? Ar žilės jau yra kažkiek?
Nežinau, apie kokius konkrečiai dažus kalbi, bet šviesesni gali būti tik visiškai balti arba kokie skirti pigmento nuėmimui. Kiekvienas ženklas turi savo numeraciją. Dažniausiai 10 turi tik atspalvius. Tai ir gali būti kažkoks šviesesnis tam pačiam numeryje.
O šiaip, nebandžius ne taip šviesiai dažyti? Ar žilės jau yra kažkiek?
Ziles nera, ar bent nesimato. Bandziau 2000,tai nepatiko, susiliejo su veidu.
Ziles nera, ar bent nesimato. Bandziau 2000,tai nepatiko, susiliejo su veidu.
O kokie dažai, pavadinimas?
Balsavot jau?
Mes eisim apie 17 val., dabar pensinykai buriais traukia, diedas su suniu buvo nuejes pazet, sake, daug zmoniu.
O kokie dažai, pavadinimas?
Tie patys, Alvawes.